FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
1. سر زدن مشکلی نداشت تو 13! باید بازیکن رو حرکت بدی جلوی مدافع تا بتونی راحت تر سر بزنی.
2. این تو دمو برطرف شده و بنظرمیاد تو نسخه اصلی هم دیگه خبری از اون پاسکاریهای اعصاب خورد کن نباشه.
3. این یک و دو کردن رو میتونی با استفاده از تله افساید گیری حلش کنی....به هرحال ضربه چیپ و یک و دو کردن جزِیی از فوتباله و نمیشه حذفش کرد!
=========================
این بحث اپدیت نبودن اخرین روز نقل و انتقالات رو من تو 13 ندیدم همچین چیزی رو! این اتفاق هم اگر باشه درسته میشه با اپدیت یا دستی درستش کرد ولی مشکلی که هست دستی نمیشه همه انتقالهای روز اخر رو انجام داد...ولی بازم خیلی بعیده بنظر من شاید نسخه ای که لیک شده ناقص باشه....با اپدیت درست میشه دسترسی به اینترنت تو دنیا مشکلش حل شده ولی تو مملکت ما متاسفانه هنوز همه گیر نیست! من توصیه ام سرویس اینترنت مخابراته که هم ارزونه هم نامحدود!
عزیز شما اگه لایو اومده باشی زیادی رو اعصاب فقط کافی یه بازیکن سرعتی داشته باشی و تمام مشکل سر زنی داره من خودم این کاری که شما گفتی رو میکنم ولی این کلا باگ بود راستی یه سوال دیگه بدترین باگش این بود که مثلا یه دفاع سرعتی کنار مثل دنی الوز رو میزاشتی اخر دو برابر راموس بود چون سرعت داشت اینایی رو که گفتم همه مشکل بود چون من با ۱۳ زندگی کردم روزی ۱۰ ساعت بازی میکردم

- - -ویرایش - - -

1. سر زدن مشکلی نداشت تو 13! باید بازیکن رو حرکت بدی جلوی مدافع تا بتونی راحت تر سر بزنی.
2. این تو دمو برطرف شده و بنظرمیاد تو نسخه اصلی هم دیگه خبری از اون پاسکاریهای اعصاب خورد کن نباشه.
3. این یک و دو کردن رو میتونی با استفاده از تله افساید گیری حلش کنی....به هرحال ضربه چیپ و یک و دو کردن جزِیی از فوتباله و نمیشه حذفش کرد!
=========================
این بحث اپدیت نبودن اخرین روز نقل و انتقالات رو من تو 13 ندیدم همچین چیزی رو! این اتفاق هم اگر باشه درسته میشه با اپدیت یا دستی درستش کرد ولی مشکلی که هست دستی نمیشه همه انتقالهای روز اخر رو انجام داد...ولی بازم خیلی بعیده بنظر من شاید نسخه ای که لیک شده ناقص باشه....با اپدیت درست میشه دسترسی به اینترنت تو دنیا مشکلش حل شده ولی تو مملکت ما متاسفانه هنوز همه گیر نیست! من توصیه ام سرویس اینترنت مخابراته که هم ارزونه هم نامحدود!
عزیز شما اگه لایو اومده باشی زیادی رو اعصاب فقط کافی یه بازیکن سرعتی داشته باشی و تمام مشکل سر زنی داره من خودم این کاری که شما گفتی رو میکنم ولی این کلا باگ بود راستی یه سوال دیگه بدترین باگش این بود که مثلا یه دفاع سرعتی کنار مثل دنی الوز رو میزاشتی اخر دو برابر راموس بود چون سرعت داشت اینایی رو که گفتم همه مشکل بود چون من با ۱۳ زندگی کردم روزی ۱۰ ساعت بازی میکردم

یه سوالم من داشتم البته اگه تکراریه شرمنده champions league و
Europa League

تو fifa 14 هست
هست منتها نه اسم رسمی...Champions League با اسم Champions Cup تو بازی هست و Europa League با اسم Euro League. متاسفانه لایسنس این دو تورنومنت در اختیار فوتبال آرکید کونامی ــه بصورت انحصاری!
از دیروز early access هم اومد و ملت همه ریخته شدن دارن بازی میکنن! چرا پس لیک نمیشه؟
:(
این لیک نشدنش بدجوری رو اعصابمه ممد:|

درمورد نقل و انتقالات هم که بعید میدونم انجام نشده باشه;)
چون من آخرین تریلری که از بازی دیدم کاملا درست بود!وقتی داخل تریلر نقل و انتقالات درسته دیگه حتما نسخه اصلی هم نقل و انتقالاتش کامله دیگه!نمیان که الکی تریلر درست کنن!!;;);)
یکی از دوستانمون هم گفت که میرلش هنوز تو چلسی بود تو فیفا 13...اونم بخاطر این بود میرلش بعد از تموم شدن مهلت نقل وانتقالات حالا نمیدونم چطوری:d از چلسی جدا شد که اون زمان هم دیگه بازی کلا به بازار اومده بود.
درضمن بچه ها:d...:dفیفا اومدنش دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره...:d

درمورد نقل و انتقالات هم که بعید میدونم انجام نشده باشه;)
چون من آخرین تریلری که از بازی دیدم کاملا درست بود!وقتی داخل تریلر نقل و انتقالات درسته دیگه حتما نسخه اصلی هم نقل و انتقالاتش کامله دیگه!نمیان که الکی تریلر درست کنن!!;;);)
یکی از دوستانمون هم گفت که میرلش هنوز تو چلسی بود تو فیفا 13...اونم بخاطر این بود میرلش بعد از تموم شدن مهلت نقل وانتقالات حالا نمیدونم چطوری:d از چلسی جدا شد که اون زمان هم دیگه بازی کلا به بازار اومده بود.
درضمن بچه ها:d...:dفیفا اومدنش دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره...:d

دوستانی که نسخه 3 رو بازی کردن میگن انجام نشده

دوستان Fifa کاملا آپدیت هست نگران نباشید.

تو نسخه ps3 که گرث بیل نیست تو رئال ... حالا اینا مهم نیست با یه اپدیت درست میشه حتی شوت فنیش ...
الان مشکل اینجاست که چرا نمیاد ؟ مردیم
یه نکته خوب بازی اینه که تو این بازی دیگه اگر یه سانتر فوروارد هدزن بزاری به کار میاد و دیگه دفاع قد کوتاها رو سرش هد نمیزنن
تو 13 یان کولرم میزاشتی :d البا میپرید هد و میزد
پس شما علاوه بر 2 تا گوش سرعتی 2 تا دفاع وسط قد بلندم میخواید چون تو 13 من با خیلی ها بازی میکردم طرف دنی الوز و البا رو میذاشت دفاع وسط ... دیگه امسال نمیتونه >:)

- - -ویرایش - - -

بچه ها میشه نسخه فیفا14 ps3 با xbox فرق داشته باشه؟

نه امید جان هیچوقت فرق نمیکردن با هم ... نگران بازیکنا نباشید با اپدیت حله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or