تو گیم پلی که تغییری به وجود نیومده.... و تنها چیزی که تا الان متوجه شدم اضافه شدن بخش Fifa world cup 2014 ultimate team هست ... که در واقع همون FUT هست با تیم های ملی و امکانات متفاوت..دوستان این آپدیت 150 مگابایتی چه تغییراتی تو بازی ایجاد کرده؟گیم پلیش رو شبیه نسخه جام جهانی کرده یا؟؟؟
چون من هنوز نتونستم بعد دانلود بازیش کنم!!!!
چند روز پیش رفتم World cup 2014 رو خریدم.بعد از اینکه بازی کردم خوشم نیومد و دیسکش رو در آوردم و همون فیفا 14 رو گذاشتم.ولی از اون روز به بعد دیگه دیسک بازی رو نمیخونه:confused:این مشکل رو سر Call of duty هم داشتم.یعنی وقتی رفتم Ghost رو خریدم و بازی کردم،بعدش که Black OPS 2 رو میزاشتم،دیسکش رو نمیخوند.خیلی عجیب و مسخرست
کسی میدونه مشکل از کجاست و چجوری حل میشه؟دوستان من یه مشکل خیلی عجیب دارمچند روز پیش رفتم World cup 2014 رو خریدم.بعد از اینکه بازی کردم خوشم نیومد و دیسکش رو در آوردم و همون فیفا 14 رو گذاشتم.ولی از اون روز به بعد دیگه دیسک بازی رو نمیخونه:confused:این مشکل رو سر Call of duty هم داشتم.یعنی وقتی رفتم Ghost رو خریدم و بازی کردم،بعدش که Black OPS 2 رو میزاشتم،دیسکش رو نمیخوند.خیلی عجیب و مسخرست
کسی میدونه مشکل از کجاست و چجوری حل میشه؟
درود فرشاد جان.شما سروری.به به خیلی مخلصیم حسین جان :d
فقط فیفا رو نمیخونه ؟ یا کلا هر چی دیسک میزاری نمیخونه ؟
همونطور که گفتم وقتی COD GHOST رو اجرا کردم،بعد از اون دیگه BLACK OPS II اجرا نشد.از وقتی هم که WORLD CUP رو اجرا کردم دیگه فیفا 14 رو اجرا نمیکنه
درود فرشاد جان.شما سروری.
نه دیگه بازیای دیگه رو میخونه.ولی جدیدا وقتی نسخه جدید یه بازی رو میگیرم و اجرا میکنم،دیگه نسخه قدیمی رو اجرا نمیکنه:confused:همونطور که گفتم وقتی COD GHOST رو اجرا کردم،بعد از اون دیگه BLACK OPS II اجرا نشد.از وقتی هم که WORLD CUP رو اجرا کردم دیگه فیفا 14 رو اجرا نمیکنه
![]()
درود فرشاد جان.شما سروری.
نه دیگه بازیای دیگه رو میخونه.ولی جدیدا وقتی نسخه جدید یه بازی رو میگیرم و اجرا میکنم،دیگه نسخه قدیمی رو اجرا نمیکنه:confused:همونطور که گفتم وقتی COD GHOST رو اجرا کردم،بعد از اون دیگه BLACK OPS II اجرا نشد.از وقتی هم که WORLD CUP رو اجرا کردم دیگه فیفا 14 رو اجرا نمیکنه
![]()
آقا يه سوال برا من جديدا هر وقت ميزنم به EA SERVERS كانكت شو ميزنه Connecting بعد يه مدت ميزنه EA SERVERS در حال حاضر Available نيست بعدا امتحان كنيد كسى ميدونه مشكل چيه؟؟؟
راستى اگه كسى خوايت add كنه فيفا بزنيم: hessamino
Sent from my iPhone using Tapatalk
احتمال 90 درصد مشکل از نت شما ست
Sent from my SM-N900 using Tapatalk