FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سوال داشتم درمورد Squad آپدیت فیفا. من این رو دانلود کردم و از طریق نرم افزار Horzion و با استفاده از فلش ریختمش رو کنسول. بعد وقتی میرم تو بازی هیچ تغییر خاصی مثل نقل و انتقالات زمستانه نیست. آخرین آپدیت اسکوآد هستش. باید کار خاصی بکنم؟ با کنسول دانلود کنم چطور؟

دوستان من دوفصل کریر منیجر دارم میزنم.واسه فصل سوم که شروع میشه.همه ی بازی هاس 3-0 بازنده میشم.
مشکلش از کجاس؟ بازیکنا هم تمدید نمیکنن؟

دوستان من دوفصل کریر منیجر دارم میزنم.واسه فصل سوم که شروع میشه.همه ی بازی هاس 3-0 بازنده میشم.
مشکلش از کجاس؟ بازیکنا هم تمدید نمیکنن؟

احتمال خیلی زیاد لیست تیمت به تعداد حداقل یعنی 18 نفر نمیرسه... (مصدومیت و محروم بودن بازیکنا هم جزوش میشه)

تاپیک فیفا همیشه اون بالا هاست:bighug:ولی تاپیک pes اصلا انگار وجود نداره:-bیکی بیاد بگه پس چرا میگن تو ایران pes بیشتر از فیفا طرفدار داره:-/

تاپیک فیفا همیشه اون بالا هاست:bighug:ولی تاپیک pes اصلا انگار وجود نداره:-bیکی بیاد بگه پس چرا میگن تو ایران pes بیشتر از فیفا طرفدار داره:-/
این حرف واسه زمانهای بسیار دوره...الان دیگه همه‌ی PES fanها یا اومدن سمت فیفا یا همچنان دارن 2013 بازی میکنن...

این حرف واسه زمانهای بسیار دوره...الان دیگه همه‌ی PES fanها یا اومدن سمت فیفا یا همچنان دارن 2013 بازی میکنن...

اگه منظورت پارساله مشکل اینجاست که پارسال هم هین وضع بود شما یه سر به تاپیک فیفا 13 وpes 13 بزنید متوجه میشید:|

سلام
میشه بگید چطوری باید سانتر کنی که تبدیل به گل بشه من خیلی سخت می تونم گل بزنم اگه میشه راهنمایی کنید و همچنین موقع هد زدن باید دکمه خاصی رو گرفت؟
مرشی

یه سوال داشتم درمورد Squad آپدیت فیفا. من این رو دانلود کردم و از طریق نرم افزار Horzion و با استفاده از فلش ریختمش رو کنسول. بعد وقتی میرم تو بازی هیچ تغییر خاصی مثل نقل و انتقالات زمستانه نیست. آخرین آپدیت اسکوآد هستش. باید کار خاصی بکنم؟ با کنسول دانلود کنم چطور؟

با خود کنسول بگیری بهت جواب می ده چون من با خود کنسول گرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or