که من میگم عمدی بود این همه باگ نو یه سری فیفاتو سیزن که میخوام بازی کنم، اصلا گزارشم نمیره روی clive !!!![]()
حتی توی ستینگ هم میرم تنظیم میکنم روی کلایو!!! باز موقع بازی صدای مارتین میاد !!
تو exhibiton اینطور نیست !! فقط تو سیزن اینطوریه.. کسی دردش رو میدونه !؟
سینا این بایرن جوری ساختن که از هر کجا با هر بازیکنش که شوت میزنن گل میشه رئال هم که جای خود هر جا میندازی بازیکناش ماشالا میرسن به توپ امگار سوار F18 شدن :dدوستان یک خواهشی دارم
من شاید در طول هفته چند ساعت انلاین بشم و بازی کنم و دوست دارم از جریان بازی هم لذت ببرم برخلاف قبل باور کنید برد و باخت واسم مهم نیست فقط میخوام لذت ببرم
صادقانه بگم من دیگه با دوستان رئالی نمیتونم بازی کنم اگر طرف مقابلم رئال بشه منم مجبور میشم بایرن وردارم و واقعا بازی از حالت متعادلش فاصله میگیره و سرعت بازی هم به طور غیرواقعی بالا میره . من چند شب پیش واقعا خوشحال شدم رونالدو مرد سال فوتبال جهان شد اما خداییش اصلا از یک انسان بر میاد چنین قدرت و سرعتی داشته باشه ؟ چرا بازیکنی مثل بیل اینطور طراحی کردن اما نیمار که به مراتب این فصل بهتر از بیل بوده اصلا توی فیفا قابل قیاس باهاش نیست ؟ چرا بنزما که خود طرفدارای رئال ازش ناامید شدن ازش چنین غولی ساختن ؟ رئال کلا چرایی های زیادی برامون درست میکنه
یک توصیه هم به دوستانی که رئالی و بایرنی دارم که یک بار خواهشا برید تست کنید تیمهای 3 یا 4 ستاره وردارید باور کنید اونوقت معنای فیفا و بازی زیبارو متوجه میشید
در هر صورت خیلی از دوستان من رئال ورمیدارن اما صادقانه بگم وقتی از بازی لذت نمیبرم ( حتی اگر بازیو ببرم ) دلیلی نداره اونو ادامه بدم
عبدله هرنانس تو فیفا مالی نیست انگار فلجه با واقعیت خیلی فاصله داره من چند روز بود شاختار ورداشتم خیلی حال میده اون امتحان کن فکر کنم به سبک بازیت بخورهیه یک ماهی بود که گزارشگر رو رو لاتین گذاشته بودم چون انگلیسیه واقعن دیگه تکراری شده بود .
الان دو روزه فرانسوی گذاشتم گزارشگر رو .. نه مثل انگلیسیه رو اعصابه نه مثل لاتین هیجان کاذب ! :d خیلی ریلکس و خودمونی حرف میزنن :d
///
سوییچ کردم رو 4231
فیورنتینا
و موجودی دوست داشتنی به نام بورخا والرو ! میدوئه دفاع میکنه گل میزنه پاسهاش همه دقیق ! یک دونه ست این بشر . دوسه بازی اول هافبک دفاعی گذاشته بودمش .. تو یه بازی آوردمش جلوتر به عنوان CAM .. گرسنه گل ئه ! تو هر هفت هشت دستی که زدم هم گل زد هم پاس گل داد .
همین الانم بازی زنده لاتزیو یونتوس تموم شد 1-1 . این هرنانس عجب بازی ئی می کرد ! هوس کردم لاتزیو رو بگیرم سری بعد .
خب Career بازی کن هم میتونی تیم داشته باشی هم بازیکن بشی هر کدوم خواستی کلا یکی از جذابیت های فیفا همون Career با حالشهاقا یکی به ما بگه بجز مسابقه های معمولی یعنی دو نفره که آفلاینه، دیگه تو چی این بازی آفلاین هستش؟ من هرچی رو می زنم میگه باید آنلاین بشه، عجب، مسخرش رو درآوردن، این قسمت فصلSeason که آفلاین میشد تو PES بازی کرد کجاست؟ تورنمنتش کو؟ اصلاً این بازی برای آفلاین بازی کردن چی داره؟
ببین با L2 یا R2 دیوار دفاعی رو طوری جابه کن که :
![]()
نقاشیرو داری انصافا؟:d
تو این ویرایش بهتر معلومه ، تا جایی که میتونی ببر
پیرو بحث کاشته تعریف از خود نباشه تقریبا یاد گرفتمپشت 18 ها اکثرا گل میشه. قبول نداری از فرشاد بپرسین
![]()
باید یه کات مناسب بدی به توپ . قدرت شوتت هم بستگی به محل کاشته باید مناسب باشه. تمرین کنی دستت میادپارسال بالا رو میگرفتی توپا با قدرت میرفت تو گل.امسال نمیشه نمیدونم چرا.چیکار میکنی گل میشه؟
دوستان کسی میدونه Squad Update برای Transferهای ژانویه کی میاد واسه فیفا ؟