FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو سیزن که میخوام بازی کنم، اصلا گزارشم نمیره روی clive !!! :(

حتی توی ستینگ هم میرم تنظیم میکنم روی کلایو!!! باز موقع بازی صدای مارتین میاد !!

تو exhibiton اینطور نیست !! فقط تو سیزن اینطوریه.. کسی دردش رو میدونه !؟

عاغا م ناین شوت بیرون پا کات دار رو یاد گرفتم :دی لامصب از صد کیلومتریم بزنی گل میشه :دی تو پرو کلاب با یه یارویی بازی کردم تا بش پاس میدادم از هرجا بود میشوتید 4 تا گل اینجوری از راه دور زد خفن بعد بش گفتم یادم داد با رونالدو هم تکرار کردم :دی ولی هیچی کلاب نمیشه آخرشه ..
یه نظره کلی (فیفا 14 افتضاهه ولی برعکس برا نکست جنریشنش عالیه :| که من میگم عمدی بود این همه باگ نو یه سری فیفا

- - -ویرایش - - -

ارین نیستس دیگه شبا کلاب بزنیم پس فاز میده پایه های کلاب ادد کنید منو p3rsia7_striker

تو سیزن که میخوام بازی کنم، اصلا گزارشم نمیره روی clive !!! :(

حتی توی ستینگ هم میرم تنظیم میکنم روی کلایو!!! باز موقع بازی صدای مارتین میاد !!

تو exhibiton اینطور نیست !! فقط تو سیزن اینطوریه.. کسی دردش رو میدونه !؟

یه یک ماهی بود که گزارشگر رو رو لاتین گذاشته بودم چون انگلیسیه واقعن دیگه تکراری شده بود .
الان دو روزه فرانسوی گذاشتم گزارشگر رو .. نه مثل انگلیسیه رو اعصابه نه مثل لاتین هیجان کاذب ! :d خیلی ریلکس و خودمونی حرف میزنن :d
///
سوییچ کردم رو 4231
فیورنتینا
و موجودی دوست داشتنی به نام بورخا والرو ! میدوئه دفاع میکنه گل میزنه پاسهاش همه دقیق ! یک دونه ست این بشر . دوسه بازی اول هافبک دفاعی گذاشته بودمش .. تو یه بازی آوردمش جلوتر به عنوان CAM .. گرسنه گل ئه ! تو هر هفت هشت دستی که زدم هم گل زد هم پاس گل داد .
همین الانم بازی زنده لاتزیو یونتوس تموم شد 1-1 . این هرنانس عجب بازی ئی می کرد ! هوس کردم لاتزیو رو بگیرم سری بعد .

دوستان یک خواهشی دارم

من شاید در طول هفته چند ساعت انلاین بشم و بازی کنم و دوست دارم از جریان بازی هم لذت ببرم برخلاف قبل باور کنید برد و باخت واسم مهم نیست فقط میخوام لذت ببرم

صادقانه بگم من دیگه با دوستان رئالی نمیتونم بازی کنم اگر طرف مقابلم رئال بشه منم مجبور میشم بایرن وردارم و واقعا بازی از حالت متعادلش فاصله میگیره و سرعت بازی هم به طور غیرواقعی بالا میره . من چند شب پیش واقعا خوشحال شدم رونالدو مرد سال فوتبال جهان شد اما خداییش اصلا از یک انسان بر میاد چنین قدرت و سرعتی داشته باشه ؟ چرا بازیکنی مثل بیل اینطور طراحی کردن اما نیمار که به مراتب این فصل بهتر از بیل بوده اصلا توی فیفا قابل قیاس باهاش نیست ؟ چرا بنزما که خود طرفدارای رئال ازش ناامید شدن ازش چنین غولی ساختن ؟ رئال کلا چرایی های زیادی برامون درست میکنه

یک توصیه هم به دوستانی که رئالی و بایرنی دارم که یک بار خواهشا برید تست کنید تیمهای 3 یا 4 ستاره وردارید باور کنید اونوقت معنای فیفا و بازی زیبارو متوجه میشید

در هر صورت خیلی از دوستان من رئال ورمیدارن اما صادقانه بگم وقتی از بازی لذت نمیبرم ( حتی اگر بازیو ببرم ) دلیلی نداره اونو ادامه بدم
سینا این بایرن جوری ساختن که از هر کجا با هر بازیکنش که شوت میزنن گل میشه رئال هم که جای خود هر جا میندازی بازیکناش ماشالا میرسن به توپ امگار سوار F18 شدن :d
توم که دیر وقت میای نمی تونیم بازی کنیم با هم

- - -ویرایش - - -

یه یک ماهی بود که گزارشگر رو رو لاتین گذاشته بودم چون انگلیسیه واقعن دیگه تکراری شده بود .
الان دو روزه فرانسوی گذاشتم گزارشگر رو .. نه مثل انگلیسیه رو اعصابه نه مثل لاتین هیجان کاذب ! :d خیلی ریلکس و خودمونی حرف میزنن :d
///
سوییچ کردم رو 4231
فیورنتینا
و موجودی دوست داشتنی به نام بورخا والرو ! میدوئه دفاع میکنه گل میزنه پاسهاش همه دقیق ! یک دونه ست این بشر . دوسه بازی اول هافبک دفاعی گذاشته بودمش .. تو یه بازی آوردمش جلوتر به عنوان CAM .. گرسنه گل ئه ! تو هر هفت هشت دستی که زدم هم گل زد هم پاس گل داد .
همین الانم بازی زنده لاتزیو یونتوس تموم شد 1-1 . این هرنانس عجب بازی ئی می کرد ! هوس کردم لاتزیو رو بگیرم سری بعد .
عبدله هرنانس تو فیفا مالی نیست انگار فلجه با واقعیت خیلی فاصله داره من چند روز بود شاختار ورداشتم خیلی حال میده اون امتحان کن فکر کنم به سبک بازیت بخوره

اقا یکی به ما بگه بجز مسابقه های معمولی یعنی دو نفره که آفلاینه، دیگه تو چی این بازی آفلاین هستش؟ من هرچی رو می زنم میگه باید آنلاین بشه، عجب، مسخرش رو درآوردن، این قسمت فصلSeason که آفلاین میشد تو PES بازی کرد کجاست؟ تورنمنتش کو؟ اصلاً این بازی برای آفلاین بازی کردن چی داره؟

اقا یکی به ما بگه بجز مسابقه های معمولی یعنی دو نفره که آفلاینه، دیگه تو چی این بازی آفلاین هستش؟ من هرچی رو می زنم میگه باید آنلاین بشه، عجب، مسخرش رو درآوردن، این قسمت فصلSeason که آفلاین میشد تو PES بازی کرد کجاست؟ تورنمنتش کو؟ اصلاً این بازی برای آفلاین بازی کردن چی داره؟
خب Career بازی کن هم میتونی تیم داشته باشی هم بازیکن بشی هر کدوم خواستی کلا یکی از جذابیت های فیفا همون Career با حالشه

ببین با L2 یا R2 دیوار دفاعی رو طوری جابه کن که :
73663677125700295688.png

نقاشیرو داری انصافا؟:d

تو این ویرایش بهتر معلومه ، تا جایی که میتونی ببر

نمره ات 20 صد آفرین:d

این بخش career player فیفا 2تا چیزش شدید رو مخه !
اولی سیستم امتیازدهی بازیه که بطور خیلی غیرطبیعی و اعصاب خوردکنی بالا و پایین میشه ! با یه حرکت معمولی میبینی از 6 پریدی به 7 ! بعد با یه لحظه جاگیری بد برمیگردی به همون 6 !
دومی هم که سیستم تعویض هست که کلا تو یه بازی یا هستی یا اینکه کلا بازی رو باید پیش بینی کنی ! تو زمین هم که باشی کلا تعویض نمیشی مگر اینکه مصدوم بشی خودت زار بزنی منو بکش بیرون !
وژدانی pes با همه بچه بازیاش بخش Become A Legend رو فوق العاده جذاب تر و حرفه ای تر درست کرده ! حتی اوایل شروع بازیت حق انتخاب تیمت رو نداری باید از تشتک سازی شروع کنی خودتو بکشی بالا ! نه تو فیفا که زرتی همون اول میتونی تو ترکیب ثابت یوونتوس بازی کنی !!

بالاخره دارم یاد میگیرم :d فعلا تو دیویژن 2 هستم ، فکر میکنم میتونم به دیویژن یک هم برسم. البته تفاضل برد و باختم زیاد جالب نیست ولی خوب به نظرم اگر این هول شدنمو کنار بزارم خیلی راحت میتونم نتیجه بگیرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or