FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا نبودیم چه جنگ شدیدی بین دوستان رئالی و تیمهای دیگه:d درگرفت
بارسام که رسما فرازجان زدن نابود کردن با رده بندی و 2تا cl ننگ:d
همه بزرگان هم اومدن نظر دادن ولی با احترام متقابل که جای بسی خوشحالی داره:bighug:
ولی خداییش فوتبال عاملی برای لذت یردن حالا با هر رنگ و تیمی و....گل 2وم چندشب پیش مسی به ختافه بیشتریاتون دیدین درسته؟
یعنی اوج هنر یک فوتبالیست که میتونست اینجوری گل بزنه شاهدش بودیم(یا مثل گل 3ومش به برزیل) دیگه اینا هورمون و داور و فیفا و یونیسف که نیست هست؟
حال میخوای طرفدار هر تیمی باشی با این حرکت محو نبوغ 1ادم میشین درست مثل گلی که چند سال پیش رونالدو به پرتو زد که دیگه اخرت گل بود:bighug:
دوستانی هم که درمورد قدرت هد افسانه ای رونالدو تو فیفا گله می کنن(خودمم 1کیشون بودم:d)بازی پارسال رئال جلوی یونایتد به یاد بیارین پرید تو هوا شوت زد:-o خود سرالکسم:x خشکش زد چه برسه به ما یا حالت چهره ی اورا به یاد بیارین:d پس اصلا نباید غیرمنطقی بدونیم این موضوع
فقط بیل 1کمی مشکلش زیاده که اگر بنا به بازی تاتنهام با اینتر بزاریم که بیل مایکون محو کرد(واقعا!)بازم 1جورایی قدرتش توجیه پذیره(که نیست:d)
فقط 1کسری مشکلات توی بازی هست که باید یقه EA بگیریم:d مثل استامینا که امین جان اشاره کرد
فقط 1چیزه عجیب درباره خودم چرا من همش فکر میکردم اقا حسن بارسایی:-/
بای تا هفته دیگه:-h
راستی لابی پایتخت کی دیده؟:p

آخرین ویرایش:
فقط 1چیزه عجیب درباره خودم چرا من همش فکر میکردم اقا حسن بارسایی:-/
همه تیمها قابل احتراما ولی خوب هیچی رئال نمیشه درسته این سالها زیاد پر فروغ نبوده ولی یه شیر همیشه شیرِِ حتی تو قفس
الکی برای خودتون اوج نگیرین بیرون قفس وایستادین کری میخونین بیاین داخل تا حالیتون شه>:)

- - -ویرایش - - -

فقط هند :))
پس هنوز یادته ولی اینورا پیدات میشه:d
محمود رفتی یه دفاع از پایان نامه بکنی ها خوب تو که دانشگاه رو بردی زیرِِِِِِِِِِِ سوالb-)

همه تیمها قابل احتراما ولی خوب هیچی رئال نمیشه درسته این سالها زیاد پر فروغ نبوده ولی یه شیر همیشه شیرِِ حتی تو قفس
الکی برای خودتون اوج نگیرین بیرون قفس وایستادین کری میخونین بیاین داخل تا حالیتون شه>:)

- - -ویرایش - - -

پس هنوز یادته ولی اینورا پیدات میشه:d
محمود رفتی یه دفاع از پایان نامه بکنی ها خوب تو که دانشگاه رو بردی زیرِِِِِِِِِِِ سوالb-)
از شکست عشقی بدتر بود میخوای یادم بره :))
دفاع کردم از دفاع ایتالیا قوی تر :دی آخرش همه رو با تکل زدم رفتم بیرون بصورت ترول فاک یههه :))

دوستان عزیزی که منیجر میرن یک سوال داشتم

از کشورهای هلند ، ایتالیا ، المان ، کشورهای حوزه بالکان و امریکای جنوبی بین بازیکن های 17 و 18 ساله کدومارو پیشنهاد میکنین ؟ کسایی باشن که تا 20 سالگی حداقل ریتشون 75 بشه

دوستان عزیزی که منیجر میرن یک سوال داشتم

از کشورهای هلند ، ایتالیا ، المان ، کشورهای حوزه بالکان و امریکای جنوبی بین بازیکن های 17 و 18 ساله کدومارو پیشنهاد میکنین ؟ کسایی باشن که تا 20 سالگی حداقل ریتشون 75 بشه
حوزه ی بالکان رو خیلی خوب اومدی
کلا ا 20 سالگی حداقل 75 باشن ، تا 17 سال یه دونه داریم به نام zakaria baakkali
هلند به نظرم

حوزه ی بالکان رو خیلی خوب اومدی
کلا ا 20 سالگی حداقل 75 باشن ، تا 17 سال یه دونه داریم به نام zakaria baakkali
هلند به نظرم
خیلی ممنون از راهنماییتون :دی

دوستان این کاواندا مدافع راست لاتزیو حتما بخرید ! اینطور نیست که ریتش در اینده خیلی بالا بره اما بازی کردن باهاش لذت بخشه سرعت و تکنیک خیلی خوبی داره

فیلیپه اندرسون که اونم توی لاتزیو بازی میکنه عالیه ! فانتزی بازه

رانوکیا رو هم از اینتر بخرید ریتش تا 84 میرسه اما برای خط دفاع عالیه قدرت بدنی و هدینگش فوق العادس

خیلی ممنون از راهنماییتون :دی

دوستان این کاواندا مدافع راست لاتزیو حتما بخرید ! اینطور نیست که ریتش در اینده خیلی بالا بره اما بازی کردن باهاش لذت بخشه سرعت و تکنیک خیلی خوبی داره

فیلیپه اندرسون که اونم توی لاتزیو بازی میکنه عالیه ! فانتزی بازه

رانوکیا رو هم از اینتر بخرید ریتش تا 84 میرسه اما برای خط دفاع عالیه قدرت بدنی و هدینگش فوق العادس
رانوکیا خیلی شاخ میشه
اگه تونستین واران رو حتما همون فصل اول جذب کنید
چه دفاع داشتید چه نداشتید این رو بگیرید:|:دی
واران رو با 15 تا خریدم 2 فصل خط دفاعم که بیمه بود هیچی فصل سوم 57 تا فروختم:دی

رانوکیا خیلی شاخ میشه
اگه تونستین واران رو حتما همون فصل اول جذب کنید
چه دفاع داشتید چه نداشتید این رو بگیرید:|:دی
واران رو با 15 تا خریدم 2 فصل خط دفاعم که بیمه بود هیچی فصل سوم 57 تا فروختم:دی
اره واران انصافا عالیه تو دفاع خسه هم حرف نداره تو هر بازی برام گل میزنه برای بال چپ عالیه

سلام دوستان
یه سوال این ضربه قیچی برگردون رو چطور میزنند؟چه دکمه ای؟
امروز بایکی بازی کردم خیلی فضایی بازی میکرد انصافا" .یک گل قیچی برگردون زد حال کردم:d
کسی فنی چیز دیگه میدونه رو کنه واسه خودش نذاره!!
ممنون از salar_dariush robofa .شوتهام نسبتا" حل شدن کمی ردیف شدن
یه چیزی بعضی از صحنه ها هست که مثلا" پاس میدی به دفاع بعد دفاع اصلا"تکون نمیخوره هر چی سرعت و فلش میگیری سمت توپ ولی باز حرکت نمیکنه
چرا اینطوریه؟؟راه حلی چیزی

برگردون و قیچی و عقربی و کلا فانتزی با L2 ئه .. بازیکنت وضعیتش با توپ طوری باشه که بتونه حرکت بیاد قبل اینکه توپ برسه بهش L2 رو نگه میداری و بوممم .
دومی هم باگه . تو نسخه xbox1 و ps4 هم نمیدونم آیا هست این باگه یا نه، ولی واقعن چیز رو اعصابیه .

برگردون و قیچی و عقربی و کلا فانتزی با L2 ئه .. بازیکنت وضعیتش با توپ طوری باشه که بتونه حرکت بیاد قبل اینکه توپ برسه بهش L2 رو نگه میداری و بوممم .
دومی هم باگه . تو نسخه xbox1 و ps4 هم نمیدونم آیا هست این باگه یا نه، ولی واقعن چیز رو اعصابیه .
ممنون
فقط L2 رو نگه دارم و دکمه شوت نزنم؟

بوومم یعنی شوت دیگه مومن ! :d
/
این هم داستان بازی چندنفره فیفا واسه ماها که نت های داغون داریم

de68bcbd1c1cde1d1.jpg

دوستانيـ كه Career يا همون manager بازي ميكنن...
اين بازيكنا رو بخرن (عالييههههه) :
Marco Reus
Hazard
Gundogan
Stephan El Shaarawy
nasri
Wilshare(آرسنال)
Stooortman
Pjanic(رم)
Young
Kagawa
Dzeko
Thibaut Courtois(چلسي) GK
De Gea
Gotze

اينا خيلي خوب اورالشون ميره بالا...مخصوصا گوندوئان و رويس و ال شراوي

این تاتنهام هم تیم خوبیه.تو اولین فصلی که با تاتنهام سیزن رفتم با 8 برد پیاپی قهرمان دیویژن 1 شدم،تازه اکثرا با تیمهای 5 ستاره بازی کردم. واقعا انگیزه و هیجان داشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or