rezi_71
کاربر سایت
اقا نبودیم چه جنگ شدیدی بین دوستان رئالی و تیمهای دیگه:d درگرفت
بارسام که رسما فرازجان زدن نابود کردن با رده بندی و 2تا cl ننگ:d
همه بزرگان هم اومدن نظر دادن ولی با احترام متقابل که جای بسی خوشحالی داره:bighug:
ولی خداییش فوتبال عاملی برای لذت یردن حالا با هر رنگ و تیمی و....گل 2وم چندشب پیش مسی به ختافه بیشتریاتون دیدین درسته؟
یعنی اوج هنر یک فوتبالیست که میتونست اینجوری گل بزنه شاهدش بودیم(یا مثل گل 3ومش به برزیل) دیگه اینا هورمون و داور و فیفا و یونیسف که نیست هست؟
حال میخوای طرفدار هر تیمی باشی با این حرکت محو نبوغ 1ادم میشین درست مثل گلی که چند سال پیش رونالدو به پرتو زد که دیگه اخرت گل بود:bighug:
دوستانی هم که درمورد قدرت هد افسانه ای رونالدو تو فیفا گله می کنن(خودمم 1کیشون بودم:d)بازی پارسال رئال جلوی یونایتد به یاد بیارین پرید تو هوا شوت زد:-o خود سرالکسم
خشکش زد چه برسه به ما یا حالت چهره ی اورا به یاد بیارین:d پس اصلا نباید غیرمنطقی بدونیم این موضوع
فقط بیل 1کمی مشکلش زیاده که اگر بنا به بازی تاتنهام با اینتر بزاریم که بیل مایکون محو کرد(واقعا!)بازم 1جورایی قدرتش توجیه پذیره(که نیست:d)
فقط 1کسری مشکلات توی بازی هست که باید یقه EA بگیریم:d مثل استامینا که امین جان اشاره کرد
فقط 1چیزه عجیب درباره خودم چرا من همش فکر میکردم اقا حسن بارسایی
بای تا هفته دیگه
بارسام که رسما فرازجان زدن نابود کردن با رده بندی و 2تا cl ننگ:d
همه بزرگان هم اومدن نظر دادن ولی با احترام متقابل که جای بسی خوشحالی داره:bighug:
ولی خداییش فوتبال عاملی برای لذت یردن حالا با هر رنگ و تیمی و....گل 2وم چندشب پیش مسی به ختافه بیشتریاتون دیدین درسته؟
یعنی اوج هنر یک فوتبالیست که میتونست اینجوری گل بزنه شاهدش بودیم(یا مثل گل 3ومش به برزیل) دیگه اینا هورمون و داور و فیفا و یونیسف که نیست هست؟
حال میخوای طرفدار هر تیمی باشی با این حرکت محو نبوغ 1ادم میشین درست مثل گلی که چند سال پیش رونالدو به پرتو زد که دیگه اخرت گل بود:bighug:
دوستانی هم که درمورد قدرت هد افسانه ای رونالدو تو فیفا گله می کنن(خودمم 1کیشون بودم:d)بازی پارسال رئال جلوی یونایتد به یاد بیارین پرید تو هوا شوت زد:-o خود سرالکسم
خشکش زد چه برسه به ما یا حالت چهره ی اورا به یاد بیارین:d پس اصلا نباید غیرمنطقی بدونیم این موضوعفقط بیل 1کمی مشکلش زیاده که اگر بنا به بازی تاتنهام با اینتر بزاریم که بیل مایکون محو کرد(واقعا!)بازم 1جورایی قدرتش توجیه پذیره(که نیست:d)
فقط 1کسری مشکلات توی بازی هست که باید یقه EA بگیریم:d مثل استامینا که امین جان اشاره کرد
فقط 1چیزه عجیب درباره خودم چرا من همش فکر میکردم اقا حسن بارسایی

بای تا هفته دیگه

راستی لابی پایتخت کی دیده؟

آخرین ویرایش: