بیخیال کیانوش ...
ببین کیانوش نظرت محترمه و منم بهش احترام میذارم اما این پست اخر منه و واقعا نمیخوام سر موضوعی که کاملا واضحه و فقط یک قشر خاص قبولش ندارن بحث کنم
من فقط دو جمله میذارم و مطمئنم 99% دوستانی که
فن رئال نباشن و مثل شما بواسطه منچستری بودنتون (

)
فن رونالدو نباشن این 2 جمله منو قبول دارن :
1- رئال در حال حاضر در جایگاه سوم لیگ اسپانیاس ... تیمهایی مثل بارسا ، اتلتیکو مادرید ، یووه ، من سیتی ، ارسنال ، چلسی و بایرن در فصل اخیر عملکرد بهتری نسبت به رئال داشتن و اینو از نتایج کاملا میشه مشاهده کرد اما این واقعا عادلانس این تیمی که بیش از ده ساله حتی قهرمان اروپا نشده و در 7 سال اخیر در کل در خود اسپانیا هم زیر سایه بارسا بوده با این اختلاف بهترین تیم فیفا باشه ؟
2- یک انسان در دنیای واقعی امکان نداره توانایی های شبیه رونالدو در فیفا داشته باشه در فیفا خیلی از قوانین فیزیک رونالدو زیر سوال برده چطور ممکنه یک بازیکن
بر خلاف جهت دروازه و
بدون دورخیز شوتی بزنه که از نظر قدرت و دقت شبیه شوت های روبرتو کارلوس باشه ؟ این فقط یک مثال بود
حرف اخر من اینه قدرت تبلیغاتی رئال کاملا روی طراحی این تیم در فیفا هم تاثیر داشته الان متعصب ترین طرفدار رئال هم نمیتونه بیاد بگه رئال بهترین تیم اروپاس اما اگر بایرن کنار بذاریم رئال الان در فیفا با اختلاف قدرتمندترین تیم بحساب میاد و این تناقضات کنار هم بذاری خود تو و خود رئالی های عزیز هم متوجه میشین اینکه 90% بچه های همین تاپیک از این بابت ناراضی هستن دلیلش چیه