FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این تاتنهام هم تیم خوبیه.تو اولین فصلی که با تاتنهام سیزن رفتم با 8 برد پیاپی قهرمان دیویژن 1 شدم،تازه اکثرا با تیمهای 5 ستاره بازی کردم. واقعا انگیزه و هیجان داشتم.

:x
رئال رو ول کردی ?
ایول علی آقا:d

آخرین ویرایش:
هروقت تونستی با ناتینگهام فارست توی 3 فصل 100 میلیون یورو بودجه داشته باشی بیا باهم صحبت کنیم ;;) :دی

هر وقت تونستی تو فصل پنچم با نیوپرت کانتری 700 میلیون سرمایه داشته باشی ، که نمیتونی:d:d و دیگه با هم صحبت نمیکنیم ... مدارکشم موجوده:d

دوستان خوش بحالتون من که اندر خم یک کوچه موندم -
میشه راهنمایی کنید بازی فیفا 2014 رو چه جور میشه بدون لگ و تاخیر بازی کرد ؟
ممنونم
منظورت واضح نیست :d
ولی به طبع اولش باید تموم پچ ها و اپدیتها رو نصب کنی بعدم واسه انلاین یه نت با پینگ پایین لازم داری که من تا نتمو 4 گیگ نکردم نتونستم یه دست درست بازی کنم!

وقتی تیم حریف میخواد کاشته بزنه ؛ با آوردن بازیکن به کنار دیواردفاعی ؛ اون بشون اضافه میشه اما راهی نداره تعداد دیوار دفاعی رو کم کنیم؟

:x
رئال رو ول کردی ?
ایول علی آقا:d

اگه طرفم پایه 4.5 ستاره باشه اره دیگه! پریشب 7 دست با عبدالله زدم. من تاتنهام بودم اون ناپولی،فیورنتینا،سوسیداد،لیورپول،آتلتیکومادرید،نیوکاسل و اورتون! 2 دست مساوی شد، 3 دست بردم و 2 دست باختم. خیلی حال داد!

وقتی تیم حریف میخواد کاشته بزنه ؛ با آوردن بازیکن به کنار دیواردفاعی ؛ اون بشون اضافه میشه اما راهی نداره تعداد دیوار دفاعی رو کم کنیم؟

با غلطک سمت راست یا با L1 انتخاب میکنی بازیکنت رو و کم میکنی از دیوار دفاعی
حالا چه کاریه ؟! لزومی نداره که .

با غلطک سمت راست یا با L1 انتخاب میکنی بازیکنت رو و کم میکنی از دیوار دفاعی
حالا چه کاریه ؟! لزومی نداره که .

من به تجربه خوبی رسیدم تو ضربه های کاشته
وقتی حریفتون کاشته گرفت ازتون ، نزدیکای محوطه یه کار کنید محاله ممکنه گل شه ... کل دیوار دفاعیتون رو جابه جا کنید ، یعنی طوری که تقریبا جلوی توپ دروازه بان قرار بگیره ، هر طور طرف بزنه گل نمیشه و دروازه بان میگیره حداقل من که تا حالا گل نخوردم

منظورت واضح نیست :d
ولی به طبع اولش باید تموم پچ ها و اپدیتها رو نصب کنی بعدم واسه انلاین یه نت با پینگ پایین لازم داری که من تا نتمو 4 گیگ نکردم نتونستم یه دست درست بازی کنم!
تنظیماتی توی بازی هست که درباره انلاین بازی کردن باشه؟ ممنون

یه بازیکن پیدا کردم هلو!!:d
اِوِر بانِگا
هم به درد هافبک میخوره هم خط حمله!
دلوفئو هم اورالش سریع میره بالا!
مانگالا دفاع وسط پورتو هم خیلی خوبه
هوملز رو هم 25تا خریدم 70تا کردم تو پاچه موناکو:|:d
سانچز رو هم اورالش که 88 شد 68تا دادمش به بایرن:d
فالکائو رو 50تا خریدم 90 تا فروختم به پی اس جی:))
شاید باورتون نشه ولی ویلشر رو هم 10تا خریدم:-o
اورالش که شد 86 55میلیون فروختمش به چلسی
نویر رو هم 30تا خریدم اورالش که 89 شد 65تا فروختمش به رئال موسلرا رو با 8تا از گالا خریدم اورالش الان 88ـه:d
این یکی دیگه خیلی خفن بود پدرو رو با 30تا دادم به رئال گرث بیل رو گرفتم الان اورالش 90ـه 110 تا از پی اس جی پیشنهاد داره ولی چون خیلی به کارم میاد نفروختمش:d
شما هم اگه پیشنهاد خوبی دارید بگید ما هم استفاده کنیم
راستی گوندوغان هم خیلی خوبه اورالش تا 89 بالا میاد ارزشش میره رو 60 - 70 میلیون

وقتی حریفتون کاشته گرفت ازتون ، نزدیکای محوطه یه کار کنید محاله ممکنه گل شه ... کل دیوار دفاعیتون رو جابه جا کنید ، یعنی طوری که تقریبا جلوی توپ دروازه بان قرار بگیره ، هر طور طرف بزنه گل نمیشه و دروازه بان میگیره حداقل من که تا حالا گل نخوردم
منظورتو درست متوجه نشدم عزیز؟!
جابه جا کنین یعنی چی؟
یعنی جلوی توپ گلر باشه؟!
از وقتی هوندا اومده تو میلان 5 تا از رفیقم ایستگاهی خوردم .. چقدر عالی میزنه این هوندا نفسمونو حبس میکنه سره کاشته ها میزنه 3 جاف تیر :-s

اصلا ضربه آزاد زن خوب من باهاش بازی نکردم ! چه تو سیزن چه تو فرندلی .تو 14 تا حالا از رو ضربه ایستگاهی گل نخوردم فک کنم .. شاید یکی دوتا ! .. سخته گل کردن ضربات آزاد، یا اینکه نمیدونم من تنبلیم میاد برم یاد بگیرم :/ تو 13 یکم تمرین کردم ولی چون بعدش گل نشد یا نمیشد بیخیال زدنشون شدم، بیشتر پاس میدم ضربات آزاد رو .
تا اینجا که بازی کردم .. تو 14 .. شوت های R2 (یعنی همون شوت های تکنیکی ) به نظرم زیاد خوب روشون کار نشده ! تو 13 خوب بود این مود شوت زدن . تو 14 خیلی سعی کردم که با R2 و جهت دادن های مناسب شوت بزنم اما اصلا خوب درستش نکردن ! جهتی که میدم توپ نمیره ! یا اکثرن وسط میزنه یا میره اوت . گوشه موشه ها خیلی به ندرت ! که اون رو هم دروازه بان بیشترشون رو میگیره .

شوت های از پشت محوطه هم اگه دقت کرده باشید تقریبن اگه نزدیکای 18 قدم باشید احتمال گل شدنشون زیاده ! اما اگه چند متر دور باشید درصد گل شدنشون به شدت کم میشه !! :/ اکثرن دروازه بان دفع میکنه ! L2 گرفتن ( مثلا قدرت شوتتون رو زیاد میکنه ! :/ ) تاثیر اونچنانی نداره .
تو 13 اینطوری نبود اصلا .. میشد از راه دور گل زد . کلا هم با R2 خیلی کم میشوتم هم از راه دور.. که این واسه منی که یکی از عادت هام بود تو 13 که شوت زیاد میزدم یکم دلسرد کننده ست، از اون طرف هم اهل سانتر کردن از کناره ها و با سر گل زدن نیستم اصلا ! مجبورم تا تو خود محوطه جریمه برم یا نزدیکش بشم برای گل زدن، واسه همین جلو بعضیا که دفاع فشرده میکنن پدرم در میاد تا بتونم از وسط همه شون رد شم :d

منظورتو درست متوجه نشدم عزیز؟!
جابه جا کنین یعنی چی؟
یعنی جلوی توپ گلر باشه؟!
از وقتی هوندا اومده تو میلان 5 تا از رفیقم ایستگاهی خوردم .. چقدر عالی میزنه این هوندا نفسمونو حبس میکنه سره کاشته ها میزنه 3 جاف تیر :-s

ببین با L2 یا R2 دیوار دفاعی رو طوری جابه کن که :
73663677125700295688.png

نقاشیرو داری انصافا؟:d

تو این ویرایش بهتر معلومه ، تا جایی که میتونی ببر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or