FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یه زمانی خیلی مشکل داشتم. اصلا به EA وصل نمیشدم ، همش پیغام میداد که شما الان نمیتونید به EA وصل بشید بعدا دوباره تلاش کنید. تا اینکه MTU مودممو از 1492 به 1292 تغییر دادم. یعنی از وقتی که اینکارو کردم عین بنز به EA وصل میشم و خیلی راحت بدون لگ با بچه ها بازی میکنم ، از وقتی این تغییر رو دادم هیچ مشکلی برام پیش نیومده و با همه خیلی راحت بازی کردم.

من یه زمانی خیلی مشکل داشتم. اصلا به EA وصل نمیشدم ، همش پیغام میداد که شما الان نمیتونید به EA وصل بشید بعدا دوباره تلاش کنید. تا اینکه MTU مودممو از 1492 به 1292 تغییر دادم. یعنی از وقتی که اینکارو کردم عین بنز به EA وصل میشم و خیلی راحت بدون لگ با بچه ها بازی میکنم ، از وقتی این تغییر رو دادم هیچ مشکلی برام پیش نیومده و با همه خیلی راحت بازی کردم.

e?
واسه من روی 1500 هست ، تفاوتی میکنه حالا؟

همه چیز به همه چیز تاثیر داره.:دی من هفته پیش که شروع کردم fut رو نصف بازیام بعد تموم شدن بازی ارور میداد و 3-0 میشد.بعد dmz رو فعال کردم و mtu رو تغییر دادم و از اون موقع اون مشکلم حل شده.ولی هنوزم گاهی وسط بازی از ea شوت میشم بیرون و بازی 3-0 میشه!این فکر کنم از نت مسخره ام باشه.
mtu آموزشش هست.باید بهترینشو پیدا کنین.الکی نباید تنظیمش کرد.
dmz هم دقیقا رو همین nat تاثیر میزاره.دیگه با همه میشه بازی کرد.حتما فعالش کنین.این توضیحشه:
How to put your PS3 into a DMZ - PlayStation Forum

همه چیز به همه چیز تاثیر داره.:دی من هفته پیش که شروع کردم fut رو نصف بازیام بعد تموم شدن بازی ارور میداد و 3-0 میشد.بعد dmz رو فعال کردم و mtu رو تغییر دادم و از اون موقع اون مشکلم حل شده.ولی هنوزم گاهی وسط بازی از ea شوت میشم بیرون و بازی 3-0 میشه!این فکر کنم از نت مسخره ام باشه.
mtu آموزشش هست.باید بهترینشو پیدا کنین.الکی نباید تنظیمش کرد.
dmz هم دقیقا رو همین nat تاثیر میزاره.دیگه با همه میشه بازی کرد.حتما فعالش کنین.این توضیحشه:
How to put your PS3 into a DMZ - PlayStation Forum

از اونجایی که من خیلی فراخم:d:d ، یه چکیده ازش بگو

سلیقه ی خودش نیست که٫سلیقه ی دیزاینره لباسه کمپانی هست که باهاش قرارداد داره٫پول میگیره هر چی اونا میگن بپوشه

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

دیگه فک نکنم در این حد باشه این که دلیل نمیشه یعنی خودش عقل نداره! :d من که تا دیدم ریسه رفتم=))

- - -ویرایش - - -

26722819730013440307.jpg

بااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااگ :((

یا ابلفرض:-o
:-o

منو معین یه بازی 1-1 یه بازی 3-1 بدون هیچ سانتی از گوشها نمیگم 3-1 کی برد دیگه خودتون حدس بزنین:d(چیه معین اینطوری نگا میکنی هرکی میبره مینویسه دیگه منم گفتم بنویسم که فرهنگش باقی بمونه:d:x)(الان معین برام جبهه میگیره:d)

از اونجایی که من خیلی فراخم:d:d ، یه چکیده ازش بگو

چیز خاصی نداره.از اینجا بخون:
To do this, first you'll need to go to the Settings and Connection Status List and make a note of 2 numbers:
مراحل مربوط به کنسولش ساده ست اما سختیش تو خود مودمه که باید dmz رو توش پیدا کنی.

دوستان یک خواهشی دارم

من شاید در طول هفته چند ساعت انلاین بشم و بازی کنم و دوست دارم از جریان بازی هم لذت ببرم برخلاف قبل باور کنید برد و باخت واسم مهم نیست فقط میخوام لذت ببرم

صادقانه بگم من دیگه با دوستان رئالی نمیتونم بازی کنم اگر طرف مقابلم رئال بشه منم مجبور میشم بایرن وردارم و واقعا بازی از حالت متعادلش فاصله میگیره و سرعت بازی هم به طور غیرواقعی بالا میره . من چند شب پیش واقعا خوشحال شدم رونالدو مرد سال فوتبال جهان شد اما خداییش اصلا از یک انسان بر میاد چنین قدرت و سرعتی داشته باشه ؟ چرا بازیکنی مثل بیل اینطور طراحی کردن اما نیمار که به مراتب این فصل بهتر از بیل بوده اصلا توی فیفا قابل قیاس باهاش نیست ؟ چرا بنزما که خود طرفدارای رئال ازش ناامید شدن ازش چنین غولی ساختن ؟ رئال کلا چرایی های زیادی برامون درست میکنه

یک توصیه هم به دوستانی که رئالی و بایرنی دارم که یک بار خواهشا برید تست کنید تیمهای 3 یا 4 ستاره وردارید باور کنید اونوقت معنای فیفا و بازی زیبارو متوجه میشید

در هر صورت خیلی از دوستان من رئال ورمیدارن اما صادقانه بگم وقتی از بازی لذت نمیبرم ( حتی اگر بازیو ببرم ) دلیلی نداره اونو ادامه بدم

منو معین یه بازی 1-1 یه بازی 3-1 بدون هیچ سانتی از گوشها نمیگم 3-1 کی برد دیگه خودتون حدس بزنین:d(چیه معین اینطوری نگا میکنی هرکی میبره مینویسه دیگه منم گفتم بنویسم که فرهنگش باقی بمونه:d:x)(الان معین برام جبهه میگیره:d)
داداش گلم جبهه چرا بگیرم وقتی بازیمون قشنگ بود :دی
من یه چند مدته Pro Club میزنم رو روال نیست بازیه تیمیم ، بیفتم رو روال با تفاضل کمتری ازت میبازم :دی :x

امروز یه روز خوب بود چون با سینا جون بازی کردم:d
خدایش پوکیدم ،خودمو کشتم ولی نتونستم جلویه یورنته رو بگیرم.بابا این بشر گجت رو هم بزاری دفاع نمیتونه رو سرش ،سر بزنه.
خدایش بازی های خوبی با هم داشتیم خیلی هم حال داد بازی اول 4-1 شد(روحیم خراب نشد:d)
بازی دوم 1 گل جلو بودم ولی خب سینا جان دیس شد.این بازی واقعا عالی بود(البته آقا سینا یکم آوانس میداد(حسش میکردم)):>
بازی سوم که گل اولو خوردم یه مقدار کنترلم رو بازی کم شد ولی باز خوب بود که تونستم گل مساوی رو بزنم(البته این بازی آخر بود:d)
نکات مهم رو هم سینا جان برام pm کردن که جای بسی خوشحالیست:
(وقت نشد توی PSN پیام بدم بازیامون خیلی خوب بود :biggrin1: خیلی خوب و منطقی دفاع میکنی و تراکم خوبی دفاعت داره

سبک بازیت طوریه اگر گل اول من بزنم راحت میشه باهات بازی کرد اما اگر تو اول گل بزنی سخته نتیجرو جبران کرد :biggrin1: در کل بازیامون حال داد بازی اخر واقعا با چالش مواجه شدم :biggrin1: روی ضد حمله هم خوب کار میکنی ;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or