FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلیقه ی خودش نیست که٫سلیقه ی دیزاینره لباسه کمپانی هست که باهاش قرارداد داره٫پول میگیره هر چی اونا میگن بپوشه

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
اونا چند تا چیز نشون میدن این انتخاب میکنه هر چی بگن که نمیپوشه خودشم تصمیم میگیره

جلب توجه
رضا دیگه تنها کسی که تو دنیا نیاز به جلب توجه نداره مسی یعنی اسمش به تنهایی اینقدر بزرگه که چندین نسل بعد همه ازش یاد می کنن اون انتخاب لباسم به نظرم خیلی خوبه بابا دیگه مشکی مثل دریای خز ر شده:d
محسن این فازا ترکیبی از چندتا فازه که سیم ارتم به زمین وصل نیست :d
رضا از الان به مدت 2هفته از طرفداری بارسا محروم شدی:p

امروز برای اولین بار با آقا رضا زدم واقعا حال کردم بازیش لذت بخشه و گذر زمان رو حس نمیکنی٫امان از این L1 مثلث٫امروز با forza inter که بازی میکردم دستشو از رو این دو تا دکمه ورنمیداشت:))سه تا بازی کردیم همش هم باختم که یکیش خیلی سنگین بود:))ایشالا بعدا بازم بزنیم جبران کنم:))

نوشته بود typ2 . الان دیگه مشکل نداره؟

امین منم از وقتی PS3 داشتم همیشه نت تایپم روی 2 بوده :دی فکر نمیکنم مشکل از این باشه

امروز برای اولین بار با آقا رضا زدم واقعا حال کردم بازیش لذت بخشه و گذر زمان رو حس نمیکنی٫امان از این L1 مثلث٫امروز با forza inter که بازی میکردم دستشو از رو این دو تا دکمه ورنمیداشت:))سه تا بازی کردیم همش هم باختم که یکیش خیلی سنگین بود:))ایشالا بعدا بازم بزنیم جبران کنم:))

الان من دقیقا با این جملت با اگزیستانسیالیسم مواجه شدم :دی من که 90% از گل هام با سانتر از کناره ها زدم :دی

دادا شما هم دست به سانترت بد نیست ها:d ارین کجایی با اشتوتگارت جلومو گرفت اونم تو لحظات اخر 1سانتر=گل:(( مساوی شد. ولی تو بازی دوم یعنی هرچی کم گذاشتم تو بازی اول جبران کردم ولی بازم بد بازی کردم:(.ولی لذت بخش بود دادا;)
الان من دقیقا با این جملت با اگزیستانسیالیسم مواجه شدم :biggrin1: من که 90% از گل هام با سانتر از کناره ها زدم :biggrin1:
خدا رحم کرد سینا پس باهات بازی نکردم x_xمن بزرگترین مشکلم گل از روی سانتر:d پس یعنی من و تو بازیمون پرگل میشه:dببین هرچی سانتر کنی من نه نمیگم=))

دادا شما هم دست به سانترت بد نیست ها:d ارین کجایی با اشتوتگارت جلومو گرفت اونم تو لحظات اخر 1سانتر=گل:(( مساوی شد. ولی تو بازی دوم یعنی هرچی کم گذاشتم تو بازی اول جبران کردم ولی بازم بد بازی کردم:(.ولی لذت بخش بود دادا;)
تازه الان دارم سعی میکنم از وسط حمله میکنم٫قبلنم رو ندیدی:))کلا هافبک وسطا بیکار بودن:))

امین منم از وقتی PS3 داشتم همیشه نت تایپم روی 2 بوده :دی فکر نمیکنم مشکل از این باشه

الان من دقیقا با این جملت با اگزیستانسیالیسم مواجه شدم :دی من که 90% از گل هام با سانتر از کناره ها زدم :دی

من اون جند باری که با سینا زدم خیلی سعی میکردم جلوی سانتر هاشو بگیرم ، نمیدونم چی میشد انگار روح بودن بازیکنام توپ ازشون رد میشدo:-):-/:-o:-?بازم کمه از این علامتا بزارم:d
اون چند بازی فکر کنم یه دست من بردم یه دست سینا برد بقیش هم مساوی:-??
:d
بازم سانتر از L1+ مثلث قابل تحمل تره

نوشته بود typ2 . الان دیگه مشکل نداره؟
نه مشکلی نیست.
این nat type فقط 3 نباید باشه.
تایپ 1 یعنی مستقیم به اینترنت وصلین و از سیستم bridging استفاده می کنین. (همونی که کانکشن باید بسازی)
تایپ 2 یعنی غیر مستقیم و از طریق روتر به اینترنت وصلین سیتسم routing که نیازی به کانکشن نیست .
تایپ 3 بازم همون routing ولی مشکل داره . مخصوصا وقتی از هدست استفاده میکنید شاید صدای طرف نیاد یا نتونین به یکی دیگه join بشین.

26722819730013440307.jpg

بااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااگ :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or