FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من سيزن هم بازي ميكنم لگ داره... :| سرور هاي Ea يه چيشون شده :(
این طبیعیه دیگه سرور شبانه روز داره کار میکنه(البته سرور برای تعویض هست که هر 12 ساعت 1 بار تعویض میشن ،سرویس میشن:d
تویه سیزن تک نفره نباید لگ داشته باشی (شاید نت شما افت سرعت داره)

من سيزن هم بازي ميكنم لگ داره... :| سرور هاي Ea يه چيشون شده :(

محمد مشکل از نتت چون سرورای فیفا خیلی قوین و مخصوصا با ما ایرانیا خیلی راه میان چون من دیروز با 1پینگی co op بازی کردم که اگه الان بهت بگم خشتکهارو دریده و فریادزنان سر به بیابون میزاری:d

:|
من شاتل دارم 8 مگ ... مزخرفه
پینگش با لندن 300 به بالاست:(
ارین دادا خدا صبرت بده:|
من دوستم شاتل داره دیگه از 230 بالاتر نمیره پینگش. اونم 512(ولی تقریبا اینور پینگ وسرعت رابطه عکس دارن;) ) .حالا سرعت دانلودت چنده اونم داغونه یا نه؟
منم به احتمال زیاد میرم نتم عوض می کنم توی چندتا بازی مشکل دارم و سرعتم داغونه:( تو هم برو عوض کن خودتو راحت کن
راستش امروز رفتم عوض كردم شاتل گرفتم...1مگ (سرعتش نسبتا بهتر از اونه) مخصوصا شبا 2 به بعد :d
محمد جان شما هم زیاد خوشحال نباش چون این ISPها(بعضی هاشونl-)) تو روزای اول بهترین سرویس بهت میدن ولی بعدش....
ولی امیدوارم برات مثل بنز کار کنه:d

ارین دادا خدا صبرت بده:|
من دوستم شاتل داره دیگه از 230 بالاتر نمیره پینگش. اونم 512(ولی تقریبا اینور پینگ وسرعت رابطه عکس دارن;) ) .حالا سرعت دانلودت چنده اونم داغونه یا نه؟
منم به احتمال زیاد میرم نتم عوض می کنم توی چندتا بازی مشکل دارم و سرعتم داغونه:( تو هم برو عوض کن خودتو راحت کن

محمد جان شما هم زیاد خوشحال نباش چون این ISPها(بعضی هاشونl-)) تو روزای اول بهترین سرویس بهت میدن ولی بعدش....
ولی امیدوارم برات مثل بنز کار کنه:d

سرعت دانلود خوبه
آره راست میگه همین 8 مگ روزای اول با اروپا سبز بازی میکردم:> که رفته رفته رنگش شد خاکستری8-|:d

شاتل مزخرف ترین آی اس پی ایرانه. حتی کلمه مزخرف هم نمیتونه این آی اس پی رو توصیف کنه.

بالاخره تو فیفا 14 موفق شدم با سینا و عبدالله بازی کنم.

بازی با عبدالله از استرس داشتم میمردم. مطمئن بودم سوراخ میشم ، برای همین سعی کردم فیزیکی بازی کنم و نزارم صاحب موقعیت بشه. بازی اول که کلمبیا بود تونستم رو یه ضد حمله 1-0 ببرمش. تمام بازی دفاع کردم ، البته عبدالله هم بدشانس بود که توپ هاش به گل تبدیل نشد. بازی دوم من سیتی شد که اینبار خوش شانس بود و راحت توپ هاش گل شد که 2-0 برد. این بازی مثل بازی قبل دفاعی بازی کردم :d

با سینا زیاد بازی کردم. بازی با سینا نمیدونم چرا انقدر دوست دارم برم تو ترکیب و هی ترکیبو عوض کنم. یه جورایی آدمو علاقمند میکنه که تاکتیک های مختلف رو جلوش اجرا کنه. آخرین دست ها همین شنبه باهاش بازی کردم که اولین بازی با اینکه تهاجمی بازی کردم ولی بازم مشکل تموم کنندگی رو داشتم. خیلی موقعیت ها رو الکی هول میشدم از دست میدادم. اون رم شده بود. بازی رو 2-1 برد. بازی دوم یووه یووه بازی کردیم که یادم نیست مساوی چند چند شد ولی بازی برابری بود. بازی سوم اینتر یووه شدیم که بعد از مدتها تونستم اولین بردم مقابل سینا رو بدست بیارم ، تونستم 1-0 بازی رو ببرم. گلمم روی اشتباه خودش بود :d

در کل به نظرم بازیم داره پیشرفت میکنه. تازه دارم میفهمم که چطوری باید بازی کنم. سیستم های زیادی هم میتونم بازی کنم. قبلا اینطوری نبودم.

12گيگ شار‍ژ كردم :|
تموم شد برم هاي وب بگيرم؟ شنيدم خوبه ؟ فاميلمون هم داره پينگش بالاي 100 نميره :|

خوبی شاتل اینه که اگه پینگش یه عدد باشه همیشه همونه و نه پایین میره نه بالا:d

- - -ویرایش - - -

شاتل مزخرف ترین آی اس پی ایرانه. حتی کلمه مزخرف هم نمیتونه این آی اس پی رو توصیف کنه.

بالاخره تو فیفا 14 موفق شدم با سینا و عبدالله بازی کنم.

بازی با عبدالله از استرس داشتم میمردم. مطمئن بودم سوراخ میشم ، برای همین سعی کردم فیزیکی بازی کنم و نزارم صاحب موقعیت بشه. بازی اول که کلمبیا بود تونستم رو یه ضد حمله 1-0 ببرمش. تمام بازی دفاع کردم ، البته عبدالله هم بدشانس بود که توپ هاش به گل تبدیل نشد. بازی دوم من سیتی شد که اینبار خوش شانس بود و راحت توپ هاش گل شد که 2-0 برد. این بازی مثل بازی قبل دفاعی بازی کردم :d

با سینا زیاد بازی کردم. بازی با سینا نمیدونم چرا انقدر دوست دارم برم تو ترکیب و هی ترکیبو عوض کنم. یه جورایی آدمو علاقمند میکنه که تاکتیک های مختلف رو جلوش اجرا کنه. آخرین دست ها همین شنبه باهاش بازی کردم که اولین بازی با اینکه تهاجمی بازی کردم ولی بازم مشکل تموم کنندگی رو داشتم. خیلی موقعیت ها رو الکی هول میشدم از دست میدادم. اون رم شده بود. بازی رو 2-1 برد. بازی دوم یووه یووه بازی کردیم که یادم نیست مساوی چند چند شد ولی بازی برابری بود. بازی سوم اینتر یووه شدیم که بعد از مدتها تونستم اولین بردم مقابل سینا رو بدست بیارم ، تونستم 1-0 بازی رو ببرم. گلمم روی اشتباه خودش بود :d

در کل به نظرم بازیم داره پیشرفت میکنه. تازه دارم میفهمم که چطوری باید بازی کنم. سیستم های زیادی هم میتونم بازی کنم. قبلا اینطوری نبودم.

جلوی عبدالله من چون میدونم هیچ غلطی نمیتونم بکنم فقط سعی میکنم از بازیش یاد بگیرم ... آخرین بازی که باهاش کردم وقتی حمله میکردم فقط حواسم به این بود که چطوری دفاع میکنه
ولی حقیقتش آخرشم نمفهمیدم چطوری دفاع میکنه:((:|

دفاع من که سوراخه که ! :d اتفاقا حمیدرضا رو الان چندبازیه که نمیتونم بهش گل بزنم .. یه جوری خیلی ریلکس و حرفه ای دفاع میکنه . من اما صبرم کمه و دوست دارم همیشه توپ دست من باشه واسه همین پرسینگ نسبتا خوبه اما گاهی اوقات اشتباهی که میکنم اینه که با دوتا دفاع وسط هام هم میدوئم تا توپ رو بگیرم . اما سینا و آرین و حمیدرضا و ام چ فیفا و همون سوسته نیتوره ! و چند نفر دیگه دفاعشون از من بهتره . یه جورایی حالت ساکن و سنگینی دارن که فک کنم من نمیتونم اون شکلی کارکنم .

دفاع من که سوراخه که ! :d اتفاقا حمیدرضا رو الان چندبازیه که نمیتونم بهش گل بزنم .. یه جوری خیلی ریلکس و حرفه ای دفاع میکنه . من اما صبرم کمه و دوست دارم همیشه توپ دست من باشه واسه همین پرسینگ نسبتا خوبه اما گاهی اوقات اشتباهی که میکنم اینه که با دوتا دفاع وسط هام هم میدوئم تا توپ رو بگیرم . اما سینا و آرین و حمیدرضا و ام چ فیفا و همون سوسته نیتوره ! و چند نفر دیگه دفاعشون از من بهتره . یه جورایی حالت ساکن و سنگینی دارن که فک کنم من نمیتونم اون شکلی کارکنم .

:|:|

الان حرفتو معکوسشو در نظر بگیرم ؟

دفاع تو شاید خوب نباشه اما پرسینگت اینقدر خوب هست که دفاعت هر چه قدر بد باشه جبران میشه
تازگیا مرده خورم که شدی:d

منم تازگیا نمیدونم چرا اینقدر افتادم تو خط سانتر:( ، دست خودم نیست سانتر میکنم گل میشه:d

آقا کسی روشی داره برای کسایی که تو دفاع همش کار رو به کامپیوتر میسپارن ، یارو رو مهاجم نوکشه ولی توپ دفاع وسطش خیلی شیک و مجلسی میگیره
میدونم یه روشه ... اما حتی اگه یه روش هم باشه خیلی مسخره میشه بازی آدم دلش میخواد با آدم بازی کنه نه اینکه هی X بگیره یا R1

آخرین ویرایش:
این کارو سینا خوب بلده ! وقتی یوونتوس میگیره از 4 تا هافبکش که رد بشی اون کیلینی و بارزاگلی و بونوچی یهو عین دیوار جلو آدم وامیسن ! نمیشه رد شد ازشون ! نه جلوتر میان که توپ رو بگیرن نه عقب میرن ! فقط هرسمت بری جلوت وامیسن ! بعد با یار کمکی میاد سروقتت توپ رو میگیره ! سعید کینگ استار هم خوب بلده . سوسته نیتوره هم همینطور . حمیدرضا هم .. ولی من بلد نیستم :(

یکی کمک کنه !
برای یکی از دوستام که تازه فیفا خریده رفتم psn براش درست کردم که بتونه آنلاین بازی کنه . وقتی میخواستم وارد سرور EA بشم میرفت به صفحه ی origin که اونجا هر رمزی میزدم میگفت باید بین 8 تا 16 تا باشه که بود. کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ لطفا سریعا کمک کنید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or