این طبیعیه دیگه سرور شبانه روز داره کار میکنه(البته سرور برای تعویض هست که هر 12 ساعت 1 بار تعویض میشن ،سرویس میشن:dمن سيزن هم بازي ميكنم لگ داره...سرور هاي Ea يه چيشون شده
![]()
من سيزن هم بازي ميكنم لگ داره...سرور هاي Ea يه چيشون شده
![]()
راستش امروز رفتم عوض كردم شاتل گرفتم...1مگ (سرعتش نسبتا بهتر از اونه) مخصوصا شبا 2 به بعد :d

ارین دادا خدا صبرت بده
من شاتل دارم 8 مگ ... مزخرفه
پینگش با لندن 300 به بالاست![]()

) .حالا سرعت دانلودت چنده اونم داغونه یا نه؟
تو هم برو عوض کن خودتو راحت کنمحمد جان شما هم زیاد خوشحال نباش چون این ISPها(بعضی هاشونl-)) تو روزای اول بهترین سرویس بهت میدن ولی بعدش....راستش امروز رفتم عوض كردم شاتل گرفتم...1مگ (سرعتش نسبتا بهتر از اونه) مخصوصا شبا 2 به بعد :d
ارین دادا خدا صبرت بده
من دوستم شاتل داره دیگه از 230 بالاتر نمیره پینگش. اونم 512(ولی تقریبا اینور پینگ وسرعت رابطه عکس دارن) .حالا سرعت دانلودت چنده اونم داغونه یا نه؟
منم به احتمال زیاد میرم نتم عوض می کنم توی چندتا بازی مشکل دارم و سرعتم داغونهتو هم برو عوض کن خودتو راحت کن
محمد جان شما هم زیاد خوشحال نباش چون این ISPها(بعضی هاشونl-)) تو روزای اول بهترین سرویس بهت میدن ولی بعدش....
ولی امیدوارم برات مثل بنز کار کنه:d
که رفته رفته رنگش شد خاکستری
:d12گيگ شارژ كردم
من شاتل دارم 8 مگ ... مزخرفه
پینگش با لندن 300 به بالاست![]()

12گيگ شارژ كردم
تموم شد برم هاي وب بگيرم؟ شنيدم خوبه ؟ فاميلمون هم داره پينگش بالاي 100 نميره![]()
شاتل مزخرف ترین آی اس پی ایرانه. حتی کلمه مزخرف هم نمیتونه این آی اس پی رو توصیف کنه.
بالاخره تو فیفا 14 موفق شدم با سینا و عبدالله بازی کنم.
بازی با عبدالله از استرس داشتم میمردم. مطمئن بودم سوراخ میشم ، برای همین سعی کردم فیزیکی بازی کنم و نزارم صاحب موقعیت بشه. بازی اول که کلمبیا بود تونستم رو یه ضد حمله 1-0 ببرمش. تمام بازی دفاع کردم ، البته عبدالله هم بدشانس بود که توپ هاش به گل تبدیل نشد. بازی دوم من سیتی شد که اینبار خوش شانس بود و راحت توپ هاش گل شد که 2-0 برد. این بازی مثل بازی قبل دفاعی بازی کردم :d
با سینا زیاد بازی کردم. بازی با سینا نمیدونم چرا انقدر دوست دارم برم تو ترکیب و هی ترکیبو عوض کنم. یه جورایی آدمو علاقمند میکنه که تاکتیک های مختلف رو جلوش اجرا کنه. آخرین دست ها همین شنبه باهاش بازی کردم که اولین بازی با اینکه تهاجمی بازی کردم ولی بازم مشکل تموم کنندگی رو داشتم. خیلی موقعیت ها رو الکی هول میشدم از دست میدادم. اون رم شده بود. بازی رو 2-1 برد. بازی دوم یووه یووه بازی کردیم که یادم نیست مساوی چند چند شد ولی بازی برابری بود. بازی سوم اینتر یووه شدیم که بعد از مدتها تونستم اولین بردم مقابل سینا رو بدست بیارم ، تونستم 1-0 بازی رو ببرم. گلمم روی اشتباه خودش بود :d
در کل به نظرم بازیم داره پیشرفت میکنه. تازه دارم میفهمم که چطوری باید بازی کنم. سیستم های زیادی هم میتونم بازی کنم. قبلا اینطوری نبودم.

دفاع من که سوراخه که ! :d اتفاقا حمیدرضا رو الان چندبازیه که نمیتونم بهش گل بزنم .. یه جوری خیلی ریلکس و حرفه ای دفاع میکنه . من اما صبرم کمه و دوست دارم همیشه توپ دست من باشه واسه همین پرسینگ نسبتا خوبه اما گاهی اوقات اشتباهی که میکنم اینه که با دوتا دفاع وسط هام هم میدوئم تا توپ رو بگیرم . اما سینا و آرین و حمیدرضا و ام چ فیفا و همون سوسته نیتوره ! و چند نفر دیگه دفاعشون از من بهتره . یه جورایی حالت ساکن و سنگینی دارن که فک کنم من نمیتونم اون شکلی کارکنم .

، دست خودم نیست سانتر میکنم گل میشه:d