FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی کمک کنه !
برای یکی از دوستام که تازه فیفا خریده رفتم psn براش درست کردم که بتونه آنلاین بازی کنه . وقتی میخواستم وارد سرور EA بشم میرفت به صفحه ی origin که اونجا هر رمزی میزدم میگفت باید بین 8 تا 16 تا باشه که بود. کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ لطفا سریعا کمک کنید !
واسه ما هم داستانی بود اون موقع:d
حرف اول اسمشو بزرگ تایپ کن بقیش حله ;)

عاغا ما هم به میادین برگشتیم و اولین بازی آنلانم هم با عبدالله بود که دیگه سانسور میکنم چه طور باختم :دی بعد با حسام بازی کردم سر اون خالیش کردم :دی بعدش تا صب پرو کلاب زدم عاغا عجب فازیه این کلاب با پسر عموم زیدیم بدون لگ فقط هم خندیدیم :دی

اقا من چند روز پیش بطور اساسی بچه هارو اد کردم :دی فقط یکی دو نفر مثل رضا نتونستم اد کنم لطفا بهم پیام بدین شمارو هم اد کنم یک سری از ID ها هم انگار بن شدن پیداشون نکردم

این چند روز هم با کمال و عبدلله بازی کردم

با عبدلله که وحشتناک بازیامون حال میده :دی با اینکه اکثرا شب بازی میکنیم اما گذر زمان اصلا احساس نمیکنم و بازیامون خیلی قشنگ میشه .

اخرین سری هم که بازی کردیم تیمهای ضعیفتر مثل بازل و ویارئال ورداشتیم که طبق معمول نصف بازیامون 0-0 شد 2 تا هم من بردم دوتا هم فکر میکنم عبدلله برد :دی نسبت به قبل عبدلله بازیش خیلی سرعتی تر شده و همین بازیامون قشنگ تر کرده اما همونطور که خودش گفت دفاعش اون استحکام قبل نداره

با اتلتیکو و چلسی هم جلو من بهتر بازی میکنه البته طلسم چلسیش شکوندم و با یووه بردمش :دی بقیه بازیامون هم با اینکه اکثرا کم گل بود اما سرعت خیلی خوبی داشت و کم کم دیگه داریم به اون مرحله میرسیم که اصلا نمیتونیم به دفاعای هم نفوذ کنیم ! :دی

با کمال هم دقیقا قبل از حماسه شریفات/افشین بازی کردیم :دی

بازی اول رم و یووه بودیم که با اینکه تقریبا دو برابر من موقعیت داشت اما من بازیو 2-1 بردم واسه همین خیلی حال نداد :دی ... کمال نسبت به قبل واقعا بازیش بهتر شده اما 2 تا مشکل داره یکی مشکل تموم کنندگی که خودش هم گفت و یکی هم در زمان حمله راحت میشه از فضای پشت مدافعینش استفاده کرد ... به نظر مثل امین سیستمش با یووه روی ضدحمله بزاره بهتر میتونه کار کنه البته کمال فکر کنم 4-4-2 چیده بود امین با یووه 4-3-3 بازی میکنه

سرعت انتقال توپ کمال از دفاع به حمله عالیه و در کل بازیامون خیلی حال داد ... بازی دوم فکر کنم ناپولی یووه بودیم که 2-2 شد بازی سوم هم اینتر ورداشتم که با ناداوری 1-0 باختم :دی خدا بگم این EA چیکار کنه با این اپدیتاش :دی زانتی 72 شده کامبیاسو 76 :crying1: خداروشکر آقامون میلیتو مصدومه به اون نمیتونن دست بزنن :|

عاغا ما هم به میادین برگشتیم و اولین بازی آنلانم هم با عبدالله بود که دیگه سانسور میکنم چه طور باختم :دی بعد با حسام بازی کردم سر اون خالیش کردم :دی بعدش تا صب پرو کلاب زدم عاغا عجب فازیه این کلاب با پسر عموم زیدیم بدون لگ فقط هم خندیدیم :دی

سوژههههه و من فهمیدم که انی نگیرم تو همون ls باشم بهتره:dلامصب هیجان نداره فقط خندس:dخلاصه دهن مهن هرچی خارجیرو اسفالت کردیمb-).جالب اینجاس اصلا لگ نبود فک کنم مچ بودیم باهم(احسان:d)

بچه ها من با سینا به یه موشکلی خوردم:دی هر موقع همدیگه رو اینوایت میکنیم نمیتونیم کانکت شیم. کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟:دی

مچ نیستین باهم:d
.مودمو با ps3o خاموش روشن کن تست کانکشن بزن جلوی nat typ باید نوشته باشه typ 2 یا typ 3 ایشالا حل میشه;)

آخرین ویرایش:
بچه ها من با سینا به یه موشکلی خوردم:دی هر موقع همدیگه رو اینوایت میکنیم نمیتونیم کانکت شیم. کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟:دی
اره منم با امین امدم بازی کنم کانکت نمی شدیم:( 1بار خودش ان و اف شد جواب نداد
ولی این روشی که محسن میگه تو تلو جواب میده حالا تو فیفا نمیدونم شاید بقول خودش با هم مچ نیستین:d

محمود بیا باهم بزنیم که تا بازیت راه نیوفتاده ببرمت که دیگه از این فرصت ها پیش نمیاد:>

اقا من چند روز پیش بطور اساسی بچه هارو اد کردم :دی فقط یکی دو نفر مثل رضا نتونستم اد کنم لطفا بهم پیام بدین شمارو هم اد کنم یک سری از ID ها هم انگار بن شدن پیداشون نکردم

این چند روز هم با کمال و عبدلله بازی کردم

با عبدلله که وحشتناک بازیامون حال میده :دی با اینکه اکثرا شب بازی میکنیم اما گذر زمان اصلا احساس نمیکنم و بازیامون خیلی قشنگ میشه .

اخرین سری هم که بازی کردیم تیمهای ضعیفتر مثل بازل و ویارئال ورداشتیم که طبق معمول نصف بازیامون 0-0 شد 2 تا هم من بردم دوتا هم فکر میکنم عبدلله برد :دی نسبت به قبل عبدلله بازیش خیلی سرعتی تر شده و همین بازیامون قشنگ تر کرده اما همونطور که خودش گفت دفاعش اون استحکام قبل نداره

با اتلتیکو و چلسی هم جلو من بهتر بازی میکنه البته طلسم چلسیش شکوندم و با یووه بردمش :دی بقیه بازیامون هم با اینکه اکثرا کم گل بود اما سرعت خیلی خوبی داشت و کم کم دیگه داریم به اون مرحله میرسیم که اصلا نمیتونیم به دفاعای هم نفوذ کنیم ! :دی

اون حرفای یکی دوصفحه پیشم که گله گی کرده بودم از بچه ها که خیلی از کناره ها نفوذ میکنن واقعن تاثیر گذار بوده و میتونم بگم از نتیجه ش راضیم :d یکیش هم تو بازی با تو نمایان شد ! :d
مثل همیشه انتظار داشتم که بیشتر از کنار نفوذ بکنی اما بازیت عوض شده بود و خودتم دیدی که چقد بازیمون قشنگ تر شده بود نسبت به قبل .

راستی تبریک به تمام دوستداران رئال مادرید و CR7 که تو این چند ماه اخیر بهترین بازیکن فوتبال دنیا بود مخصوصا تو تیم ملیش که 1تنه پرتغال برد جام جهانی خلاصه به عنوان 1بارسایی بهتون تبریک میگم=d>:x
تو این مراسم واقعا جای سرالکس:x خالی بود ای کاش به خاطر این همه افتخاراتی که برای یونایتد کسب کرد لااقل بهش عنوان بهترین مربی سال میدادن ولی خب هاینکس پارسال جوری تمام افتخارات کسب کرد که هنوزم پپ زیر سایه هاینکس و بایرن پارساله;) ولی سراکس:x 1چیز دیگه اس کلا جردن مربیاست:x
ولی خداییش مسی عجب لباسایی تو اینجور مراسم انتخاب میکنه منم تو همین فازام:d

راستی تبریک به تمام دوستداران رئال مادرید و CR7 که تو این چند ماه اخیر بهترین بازیکن فوتبال دنیا بود مخصوصا تو تیم ملیش که 1تنه پرتغال برد جام جهانی خلاصه به عنوان 1بارسایی بهتون تبریک میگم=d>:x
تو این مراسم واقعا جای سرالکس:x خالی بود ای کاش به خاطر این همه افتخاراتی که برای یونایتد کسب کرد لااقل بهش عنوان بهترین مربی سال میدادن ولی خب هاینکس پارسال جوری تمام افتخارات کسب کرد که هنوزم پپ زیر سایه هاینکس و بایرن پارساله;) ولی سراکس:x 1چیز دیگه اس کلا جردن مربیاست:x
دم شما گرم منم از طرف تمام
رئالی ها از شما تشکر میکنم
;);)

رفتم نتو کردم 4 مگ و پینگمم خیلی خوب شده نسبت به قبل ... به زودی در خدمت رفقا هستم :bighug:
به رفقای رئالی هم تبریک میگم توپ طلای کریس رو.
به یووه ای های عزیز هم از الان 32 ومین اسکودتو رو تبریک میگم ;)
به امید قهرمانی بارسا تو لیگ قهرمانان.
دیگه هم حرفی نیست تا بازی با رفقا :d
راستی کسی عصبی نشه چون نمیزارم مفت گل بزنه b-)

دمت گرم;).رضا به صلیقت احترام میزارم ولی خداییش فازش چیه که بین اونهمه کت سیاه(که معمولا رنگ سیاه رسمی ترهb-))رفته کت قررررررمزززززززه برررااااااااق پوشیده=))
.اونهمه ادم مشکی پوشیدن من موندم منظورش چی بود از این کار جدای اینکه حالا بگیم صلیقشه:d

دمت گرم;).رضا به صلیقت احترام میزارم ولی خداییش فازش چیه که بین اونهمه کت سیاه(که معمولا رنگ سیاه رسمی ترهb-))رفته کت قررررررمزززززززه برررااااااااق پوشیده=))
.اونهمه ادم مشکی پوشیدن من موندم منظورش چی بود از این کار جدای اینکه حالا بگیم صلیقشه:d
جلب توجه

منم به عنوان یه بارسایی تبریک میگم به نظرم باید زود تر از اینا برنده میشد
فک کنم تو fifa اورال رونالدو یه 2 3 تایی بیاد بالا

آخرین ویرایش:

سلیقه ی خودش نیست که٫سلیقه ی دیزاینره لباسه کمپانی هست که باهاش قرارداد داره٫پول میگیره هر چی اونا میگن بپوشه

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or