Sina R
کاربر سایت
اونو من برای این گفتم که پیشرفتش عالی بوده ، فصل قبل پاشنه آشیل تیم بود :d
در مورد تیم ها
واقعا یووه رو خوب ساختن؟!!؟!؟! لیخت هر سال داره تو واقعیت بهتر میشه ولی تو فیفا هر سال ضعیف تر میشهاز 83 کردنش 78. یا بونوچی که انقدر فوق العاده پاس میده ولی ویژنش 79ئه
لامصب تو واقعیت یه پاسایی میده کف میکنی ولی لانگ پاسش 78ئه.
البته خیلی وقته از فاز اوورالها اومدم بیرون. ولی اینکه کلا به لیگ ایتالیا داره ظلم میشه نمیشه نادیده گرفت.
کمال یووه اگه دو تا نقطه ضعف داشته باشه همون مدافعین کناریش هستن
Big Like !دلیل گل خوردن از روی سانتر از جناحین و ضربات سر اینه که دوستان هنوز مثل فیفا 13 عمل میکنند در صورتی که تو فیفا 14 وقتی توپی ارسال میشه جایگیری مدافع ها اتوماتیک نیست مثل 13 و 1ثانیه زودتر باید خودتون جایگیری کنید البته مهاجمان سر زن مثل مانزوکیچ در صد چربششون بیشتره که به نظر من طبیعیم هست
باور کنید این مشکل بازی نیست و نوع دفاع خیلی با 13 و حتی 12 فرق کرده و عملا با یک سری از مدافعین نمیشه روی هوا کار خاصی کرد . البته قبول دارم میشد روی این مورد بهتر کار کرد مثلا چرا بازیکنی مثل پیکه هم باید از این نظر مشکل داشته باشه ؟
به قد هم اصلا ربطی نداره خود من یووه و اینتر میشم روی سرزنی کاسرس و بونوچی اصلا خوب کار نمیکنن و برعکس بارتزالی ، کیه لینی و تا حدودی اوگبونا بهتر کار میکنن یا در اینتر رانوکیا خوبه اما ژوان ، ساموئل و کامپانیارو اصلا جایگیری خوبی انجام نمیدن بره همین توی سیستم 3 دفاعه اون دفاع وسط که بیشتر در حالت دفاع روی هوا قرار میگیره معمولا یک بازی سر زن قرار میدم که جایگیریش هم خوب باشه .
در کل از اول عرضه در این تاپیک خیلی انتقاد روی بحث سانتر بوده اما خود من به شخصه اصلا با این مورد مشکل ندارم و اتفاقا وقتی میبینم اکثرا در این مورد مشکل دارن سیستم بازیم روی سانتر از جناحین قرار دادم .

از 83 کردنش 78. یا بونوچی که انقدر فوق العاده پاس میده ولی ویژنش 79ئه
تا اینجا با هرکی بازی کردیم همشون بامعرفت و