FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اونو من برای این گفتم که پیشرفتش عالی بوده ، فصل قبل پاشنه آشیل تیم بود :d

در مورد تیم ها
واقعا یووه رو خوب ساختن؟!!؟!؟! لیخت هر سال داره تو واقعیت بهتر میشه ولی تو فیفا هر سال ضعیف تر میشه :| از 83 کردنش 78. یا بونوچی که انقدر فوق العاده پاس میده ولی ویژنش 79ئه :| لامصب تو واقعیت یه پاسایی میده کف میکنی ولی لانگ پاسش 78ئه.

البته خیلی وقته از فاز اوورالها اومدم بیرون. ولی اینکه کلا به لیگ ایتالیا داره ظلم میشه نمیشه نادیده گرفت.

کمال یووه اگه دو تا نقطه ضعف داشته باشه همون مدافعین کناریش هستن :دی لیخت و اساموا توی کارهای دفاعی خوبن اما در کارهای تهاجمی میتونستن بهتر طراحی بشن ... یووه خداییش تیم خیلی خوش دستیه :دی پوگبا و ویدال اون وسط زمین راحت میبندن و پیرلو هم بخوبی خلاقیت به خط هافبک اضافه میکنه و حالا اکثر یوونتوسی ها ووچینیچ به یورنته ترجیح میدن اما من روش بازی یورنته بلدم و واقعا باهاش راحت گل میزنم ! :دی
دلیل گل خوردن از روی سانتر از جناحین و ضربات سر اینه که دوستان هنوز مثل فیفا 13 عمل میکنند در صورتی که تو فیفا 14 وقتی توپی ارسال میشه جایگیری مدافع ها اتوماتیک نیست مثل 13 و 1ثانیه زودتر باید خودتون جایگیری کنید البته مهاجمان سر زن مثل مانزوکیچ در صد چربششون بیشتره که به نظر من طبیعیم هست
Big Like ! :دی

باور کنید این مشکل بازی نیست و نوع دفاع خیلی با 13 و حتی 12 فرق کرده و عملا با یک سری از مدافعین نمیشه روی هوا کار خاصی کرد . البته قبول دارم میشد روی این مورد بهتر کار کرد مثلا چرا بازیکنی مثل پیکه هم باید از این نظر مشکل داشته باشه ؟

به قد هم اصلا ربطی نداره خود من یووه و اینتر میشم روی سرزنی کاسرس و بونوچی اصلا خوب کار نمیکنن و برعکس بارتزالی ، کیه لینی و تا حدودی اوگبونا بهتر کار میکنن یا در اینتر رانوکیا خوبه اما ژوان ، ساموئل و کامپانیارو اصلا جایگیری خوبی انجام نمیدن بره همین توی سیستم 3 دفاعه اون دفاع وسط که بیشتر در حالت دفاع روی هوا قرار میگیره معمولا یک بازی سر زن قرار میدم که جایگیریش هم خوب باشه .

در کل از اول عرضه در این تاپیک خیلی انتقاد روی بحث سانتر بوده اما خود من به شخصه اصلا با این مورد مشکل ندارم و اتفاقا وقتی میبینم اکثرا در این مورد مشکل دارن سیستم بازیم روی سانتر از جناحین قرار دادم .

خدایش ما که میایم انلاین بازی میکنیم میخواییم فقط لذت ببریم از بازی نه اینکه بیایم 5تا4 گل بزنیم و پیغام بدیم همین بودی:|
دوستان فکر فکر میکنند قراره جام جهانی رو بهشون بدن .و دم دقیقه کری میخونند .خیلی جالبه
جالب اینجاست من بالای ایدیم تو پی اس ان نوشتم فیفا نبببببببود؟ فقط بخاطر اینکه کسی نیست بازی کنه نه اینکه کری بخونم و بگم من قوییم حریف میطلبم
سر جدتون کسی بازی میکنه این ریپلی ها و صحنه های اهسته رو رد کنه نه اینکه تا اخر بذارید
بازی با کاربر
JustPooya قشنگ بود با هر تیمی بازی میکنه ایول داشت .دمش گرم

خدایش ما که میایم انلاین بازی میکنیم میخواییم فقط لذت ببریم از بازی نه اینکه بیایم 5تا4 گل بزنیم و پیغام بدیم همین بودی:|
دوستان فکر فکر میکنند قراره جام جهانی رو بهشون بدن .و دم دقیقه کری میخونند .خیلی جالبه
حاجی من اگه به جات بودم همون موقع از تو لیست فرندام محوش می کردم)x
می خواد رنک 1دنیا باشه خدای fifa باشه دیگه اگه جنبه نداشته باشه بدرد.............میخوره)x
حالا یکی اینجوری یکی هم وقتی باهاش بازی میکنی مثلا 2تا گل پشت سرهم با سر میزنه اخر بازی پیغام میده اقا شرمنده گلام همش با سر بود با اینکه ازت سرتره این فرندها رو باید طلا گرفت و اون بی جنبه هارو..........
این جماعت بازی با دعوا تو مهدکودک اشتباه گرفتن و......
خدایا شکرت^:)^ تا اینجا با هرکی بازی کردیم همشون بامعرفت و باجنبه بودن دم همشون گرم:x

عجب ادم هایی پیدا میشن .. هدف کلی ماها لذت بردن از بازیه و من خودم تا حالا موردی نبوده که بحثی پیش بیاد البته من خودم بیشتر با رفق دورهمی میریزیم خونه هم بازی میکنیم ولی بنظرم طرف باید جنبه همه چی رو داشته باشه بعد بشینه پای بازی .. داور و شانس و بازی و اینا همش بهانس بنظرم یعنی ارزششو نداره ادم بخاد کسیو سره بازی ناراحت کنه.
معلوم نیست ما تا کی بتونیم بازی کنیم و بهتره ادم خاطره خوبی بین رفقاش از خودش جا بذاره.
قصدم نصیحت نبود و من به همه عزیزان اینجا ارادت دارم :x

جالب اینجاست من بالای ایدیم تو پی اس ان نوشتم فیفا نبببببببود؟ فقط بخاطر اینکه کسی نیست بازی کنه نه اینکه کری بخونم و بگم من قوییم حریف میطلبم
سر جدتون کسی بازی میکنه این ریپلی ها و صحنه های اهسته رو رد کنه نه اینکه تا اخر بذارید
بازی با کاربر
JustPooya قشنگ بود با هر تیمی بازی میکنه ایول داشت .دمش گرم
از صبرت تعجب میکنم
من اگه با کسی بازی کنم احساس کنم بازی داره از جو دوستانه خارج میشه همون لحظه دیلیتش میکنم
این کار از آدم های عقده ای برمیاد داداشم

واقعا من نمیدونم هدف این دست از ادما چیه ! حالا یه سریا هستن کلا دوست دارن صحنه های حساس و گل بازی نگاه میکنن اون بحثش جداس و کارشون هم قابل احترامه اما بعضیا هدفشون فقط اینه روی مخ طرف مقابل برن چون ذاتا ادم ضعیفی هستن و نمیتونن در حالت عادی و با یک فوتبال منطقی طرف مقابل شکست بدن !
نیازی به اسم اوردن نیست از همون زمان فیفا 11 از این اعجوبه ها کم در فیفا ندیدیم و دوستان هم در این مدت خوب اونارو شناختن خدارو شکر هم دیگه کسی در حد رئال ساراگوسا هم بازیشون قبول نداره !

از صبرت تعجب میکنم
من اگه با کسی بازی کنم احساس کنم بازی داره از جو دوستانه خارج میشه همون لحظه دیلیتش میکنم
چی بگم گفتم کمی بازی کنیم کسی هم نبود
تازه داداش وسطی که از من بزرگتره 29 سالشه (اهل بازی هم نیست) کنارم نشسته بود گفت این چرا اینطوری میکنه
بیخیال باو اینا میگذره

از صبرت تعجب میکنم
ارین نیستی که اصلا با هم بزنیم نمیدونم چرا ؟؟؟؟:(
من درو جدید مسابقه با دوستان رو شروع کردم و می خوام با همه رفقا 1 2 دستی بزنم ببینم دنیا دست کیه !:d
نبودید با احسان بازی کردیم چقدر حال داد حیف که کار داشتم فقط 1 دست بازی کردیم.3-0 جلو بودم از دقیقه 80 به بعد شروع کرد بازی واقعیشو 2 تا بهم زد تازه اخر بازی هم یه تک به تک خراب کرد وگرنه یه بازی دراماتیک کامل رقم میخورد!!! :thanks:
بعضی از دوستان هم هی اینوایت میدند ولی ما هی شرمنده میشیم از همین جا از همه ی دوستان عذر میخوام !! :bighug:

من درو جدید مسابقه با دوستان رو شروع کردم و می خوام با همه رفقا 1 2 دستی بزنم ببینم دنیا دست کیه !:d
نبودید با احسان بازی کردیم چقدر حال داد حیف که کار داشتم فقط 1 دست بازی کردیم.3-0 جلو بودم از دقیقه 80 به بعد شروع کرد بازی واقعیشو 2 تا بهم زد تازه اخر بازی هم یه تک به تک خراب کرد وگرنه یه بازی دراماتیک کامل رقم میخورد!!! :thanks:
بعضی از دوستان هم هی اینوایت میدند ولی ما هی شرمنده میشیم از همین جا از همه ی دوستان عذر میخوام !! :bighug:
بازی خوبی بود ولی خیلی آوانس میدادی.:d
آقا درسته من فیفا رو تازه شروع کردم ولی اگه با هام جدی بازی نکنید (البته جدی که میگم یعنی فشار آووردن)نمیتوم خوب یاد بگیرم.این چیزی هم که بلدم صدقه سریه تمام دوستانه این تاپیکه، که از همشون ممنونم:x

بازی خوبی بود ولی خیلی آوانس میدادی.:d
آقا درسته من فیفا رو تازه شروع کردم ولی اگه با هام جدی بازی نکنید (البته جدی که میگم یعنی فشار آووردن)نمیتوم خوب یاد بگیرم.این چیزی هم که بلدم صدقه سریه تمام دوستانه این تاپیکه، که از همشون ممنونم:x
به خدا شل نگرفته بودم.
من با خارجی (مخصوصا عرب ها(با اون نت داغونشون)):d خیلی جدی بازی میکنم که برنم همشون بترکن تا دیگه اینقدر پررو بازی درنیارن.)x
ولی با رفقا همین جوری با لذت بازی میکنم با عبدالله هم که بازی میکردم این جوری بود.:d

- - -ویرایش - - -

آخرین ویرایش:
دیشب بعد از سالها دوباره رفتم سراغ fifa wc 2010 ! خدایی با این که سرعت بازی نجومی بود ولی ب هیچ وجه مثل 14 این سانتر توش رو مخ نبود! یعنی تو 14 هر کار کنی هر چندتایی رو هم دفع کنی باز امکان گل شدن یکی از سانتر ها تو یک بازی 80 درصده!
چقد مضخرفه ! یعنی بازی رو یه جورایی ب همین سبک سوق دادن طرف میره گوشه خب چاره نداره نمیتونه که بیاد ی ریز همه رو دریبل بزنه و گل بزنه کار عقلانیش سانتره که میکنه و زرتی گل میشه !
من خودم الآن معتاد فرستادن توپای هوایی برای مهاجمام شدم! این توپ ها هم خوب میرسن ب بازیکنا اما ب هیچ وجه مثل سانترها مسخره نیستن! حداقلش اینه که گلت قشنگه و واو هم داره انصافا! از اون طرف رو سانتر هم گل بخواد قشنگ باشه باید برگردون بشه که احتمالش 100-1 هست!

آقا چرا سرتون رو درد میارید ؟ اگه می بینید نمیشه جلوی سر زدن مهاجم ها رو گرفت یا باگه یا حالا هرچی ! تنها کاری که میتونید بکنید اینه که نزارید طرف سانتر بکنه . جلوی نفوذ از کناره ها رو بگیرید و سعی بکنید کرنر ندید .

من حواسم نیست کیا آن هستن اومدم خودت یه ندایی بده:d

من کم و بیش تونستم جلوی سرزدن ها رو بگیرم. کار محالی نیست با تمرین میشه یاد گرفت چجوری سر بزنی رو سر مهاجم:دی البته هنوزم گل تابلو رو سر میخورم ولی در اینده سعی میکنم درست شه:دی

منم امروز بالا تونستن بونوچی رو روی ضربه سر ناکام بذارم:bighug::d
طرف خودش مونده بود
حرف دوستان رو هم قبول دارم یه قلق خاصی داره که بیاد دستت درصد گلهای خوده ات روی کرنر و سانتر میاد پایین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or