FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میدونم شاید جاش اینجا نباشه ولی خوبه اونایی که مثل من ps3 دارن هم بدونن
الان بخوام کوچ کنم رو ps4 حدودن 1650 قیمت خود کنسول هست .. 60 دلار هزینه یک سال پلاس که میشه 180 تومن + یه دونه بازی که اونم 200 بگیم .. میرسه تقریبن به دوملیون .
بعد واسه آنلاین بازی کردن هم بایستی یه فیل شکن خوب و بدون قطعی داشته باشی مثل اینکه که اون هم هوتوتو !
هنوز متقاعد نشدم برم رو ps4 .
چرا فیل شکن آخه؟

تا بحث سانتر هست اینو بگم
که چند روز پیش با دوستامون دور همی یه کاپ رفتیم من دورتموند بودم یکی رئال یکی PSG یکی هم یوونتوس
حالا نکته اینجاست اون رفیقمون که با یووه بود هرچی کرنر میگرفت و با پیرلو میفرستاد بونوچی به شکل خیلی جالبی روی سر همه {هوملس - سوبوتیچ - تیاگو سیلوا - په په - راموس و.....} میپرید و خیلی راحت توپ رو گل میکرد
ما اینطوری :-w:-?
رفیقمونم اینطوری :))=))
واقعا عجیب بود برید یه دست با یووه بازی کنید متوجه میشید

آخرین ویرایش:
رنگو@

عبدلله منم هنوز خیلی شک دارم . اول میخواستم بعد از عید بگیرم اما وقتی یه نگاهی به بازیهای PS4 و جیب خودم انداختم فهمیدم فعلا ضرورتی نداره ...

نکته بعد اینه تا چند ماه دیگه World Cup 2014 میاد و هر چقدر هم منطقی باشیم اونوقدر هایپ میشیم که 60$ براش بدیم و چون روی PS3 میشه بازیو شیر کرد از این نظر قیمت خیلی کمتری برامون میوفته ...

در کل به نظر من از همون زمان فیفا 15 PS4 بگیریم خوبه تا اوموقع هم نسخه جدید فیفا اومده و هم بازیهای تاپ PS4 کم کم از پاییز سال بعد تعدادشون بالا میره . البته اواخر تابستون برای ما که اکثرا فیفا میریم تایم خوبیه برای اون کسایی که میخوان اکثر بازیهای PS4 تجربه کنن بهشون توصیه میکنم در یکی از این 2 مقطع کنسول بخرن چون قیمتش بدلیل تقاضای پایین در ایران به کمتر میزان خودش میرسه

اواخر اردیبهشت تا اوایل خرداد

اواخر اذر تا اوایل دی

تا بحث سانتر هست اینو بگم
که چند روز پیش با دوستامون دور همی یه کاپ رفتیم من دورتموند بودم یکی رئال یکی PSG یکی هم یوونتوس
حالا نکته اینجاست اون رفیقمون که با یووه بود هرچی کرنر میگرفت و با پیرلو میفرستاد بونوچی به شکل خیلی جالبی روی سر همه {هوملس - سوبوتیچ - تیاگو سیلوا - په په - راموس و.....} میپرید و خیلی راحت توپ رو گل میکرد
ما اینطوری :-w:-?
رفیقمونم اینطوری :))=))
واقعا عجیب بود برید یه دست با یووه بازی کنید متوجه میشید

آقا یووه ی مارو تخریب نکنید :d یکی از تاکتیک پذیرترین تیمای فیفا 14 اتفاقاً همین یوونتوسه . آرسنال و تاتنهامم البته هستن...

من واسه اولین بار امروز سینگل پلیر سیزن بازی کردم تو fut بدجوری این سی پی یو رو اعصابه کم مونده بزنم تی وی و پی اس3 رو خورد کنم. لعنتی ها توپ و میگیرن با آدم آقا وسطی بازی میکنن انگاری توپ به پاشون چسبیده همه تمرکزو فکر و باید بزارم رو گرفتن توپ هیچ مدلی نمیشه توپ رو راحت ازشون گرفت تازه اونم تیم های درجه 3-4 هستن نمیدونم بخورم به بارسلونا دیگه چی میشه. یکی منو کمک کنه اگه قلق خاصی داره

تا همین الان که ساعت 3:40 تشریف داره داشتیم با فرشاد بازی میکردیم:|خدایا این بشر چقدر خرشانسه:دیهرچی میزنه با همکاری ابیاتی چفت مستقیم تو گله:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or