FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا می خوام ردیف کنم جام حذفی رفت و برگشتی بندازم وسط 8 تیمم هست.
کسایی که پایه ی این کارند همینجا اعلام کنند (فقط وسط بازی ها ول نکنید برید ) بعد تاپیکشو میزنم.برای هر دور هم تا یک هفته وقت میزارم.هر کس هم با یک تیم حق داره بیاد.
اولیشم خودمم alirezahamid1 با دورتموند هم میام.

منم هستم
AMIIIN01
بایرن برمیدارم

آخرین ویرایش:
کسایی که پایه ی این کارند همینجا اعلام کنند (فقط وسط بازی ها ول نکنید برید ) بعد تاپیکشو میزنم.برای هر دور هم تا یک هفته وقت میزارم.هر کس هم با یک تیم حق داره بیاد.

منم هستم واسه تجربه اندوزی
یا چلسی یا آرسنال با یه کدوم بازی میکنیم دیگه GALAXY11-IRAN

جاش اینجا نیست ولی منم هستم
I_LOVE_IRAN
بایرن

ببین همون جا که بازیکن ها رو میخوای بیاری تو جوانانت با از جوانانت به تیم اصلی سمت راست بالا نوشته
مثلا نوشته 94-64 یا 72-94 یا 67-27 اینا هستن ، هر کدوم بیشتر بود مثلا اونی که 94 داشت یعنی اورالش به 94 هم میتونه برسه ویا حداقل اورالش 64 میشه بستگی به بعدنش داره
بیشترم سعی کن تا آخرای 16 سالگیش تو جوانان نگه داریشون تا اورالشون تو جوانان زیاد شه
خیلی ممنون به خاطر راهنمایی
ولی من یه مقدار تو این قسمت اماتور هستم ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنی
وقتی استعداد یابت بازیکن پیدا میکنه به غیر از گزینه خرید گزینه دیگه ای داره؟
وقتی هم که خریدی میاد تو تیم اصلیت!
چطور باید بفرستمش تو جوانان؟

خیلی ممنون به خاطر راهنمایی
ولی من یه مقدار تو این قسمت اماتور هستم ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنی
وقتی استعداد یابت بازیکن پیدا میکنه به غیر از گزینه خرید گزینه دیگه ای داره؟
وقتی هم که خریدی میاد تو تیم اصلیت!
چطور باید بفرستمش تو جوانان؟
ببین اولش که یه لیست میده تو میارش تو تیم اصلیت نمیره که واسه تیم اصلیت باید بری از تو جوانانت بیاری
گزینه دیگه ای هم داره اما کاربردی نیست یعنی مهم نیست ، یه گزینشم حذف بازیکنه
ببین کلا سعی کن بازی کن هایی که پتانسیل هاشون بین 60~70 و بیشترین پتانسیل هاشون بین 90~94 هست رو بیاری تو جوانانت بعدشم بزاری یه چند وقتی بگذره تا اگه دیدی کم ترین پتانسیل بازیکن 80 هست بیاریش تو تیم اصلی

آقا منم هستم :
king_mehran

منم پایه ام:
soheil_snake
تیم: بایرن مونیخ
بازیم اصلا خوب نیست...مشکلی که دارم من با کله شقی تمام میام تنظیمات دسته رو مثل فوتبال 98 می کنم...فکر نکنید بار اوله میام فیفا! نمی دونم چی شده دیگه نمی تونم مثل سابق با دکمه های قبلی کنار بیام...با آنالوگ هم دیگه نمی تونم بازی کنم چون دسته ام اصل نیست و مثل دسته سابق به فنا می ره. به نظرتون با d-pad بازی کردن شدنیه؟ البته به نظر خودم شدنش می شه الان تو لابی می رم جلوی خیلیا می برم با همین تنظیمات دسته:دی
در کل خیلی نوبم و سنتی می رم تو شیکم تیم حریف ولی صبح تا شب در حال تمرینم و می رسم به حدی که باید باشم...

فعلا اکثر اوقات هستم، خوشحال می شم کسی ادم کنه باهم بازی کنیم.

منم پایه ام:
soheil_snake
تیم: بایرن مونیخ
بازیم اصلا خوب نیست...مشکلی که دارم من با کله شقی تمام میام تنظیمات دسته رو مثل فوتبال 98 می کنم...فکر نکنید بار اوله میام فیفا! نمی دونم چی شده دیگه نمی تونم مثل سابق با دکمه های قبلی کنار بیام...با آنالوگ هم دیگه نمی تونم بازی کنم چون دسته ام اصل نیست و مثل دسته سابق به فنا می ره. به نظرتون با d-pad بازی کردن شدنیه؟ البته به نظر خودم شدنش می شه الان تو لابی می رم جلوی خیلیا می برم با همین تنظیمات دسته:دی
در کل خیلی نوبم و سنتی می رم تو شیکم تیم حریف ولی صبح تا شب در حال تمرینم و می رسم به حدی که باید باشم...

فعلا اکثر اوقات هستم، خوشحال می شم کسی ادم کنه باهم بازی کنیم.
اقا به خدا شرمندتم ولی نفرات تکمیل شد و با انصراف اقا ارین,حسام جان اخرین نفر میشوند ولی شما رو میزارم reserve اگه کسی انصراف داد شما بیا بازم شرمنده :(

- - -ویرایش - - -

منم هستم واسه تجربه اندوزی
یا چلسی یا آرسنال با یه کدوم بازی میکنیم دیگه GALAXY11-IRAN
اقا شما بالاخره با چلسی میای یا ارسنال ؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or