FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از دوستان کسی علت این قضیه ای که میگم رو میدونه؟
من تو 3 ماه گذشته نزدیک 1000 دست آنلاین بازی کردم که بیشترش تو این 2 ماه اخیر به فیفا 14 بوده که دیدم بعضی وقتا سرعت تیمی و فردی چه تو دفاع چه حمله و یا تو توپ گیری یا دریبل زدن و حتی پاس و قدرت شوت خیلی کم بوده و بعضی وقت ها خیلی زیاد در حد دوپینگ. خوب منم فکر میکردم هرچه بیشتر بازی میکنم و بیشتر میبرم و میرم دیویژن بالاتر و استار لول بالاتر میره این اتفاق می افته که البته همین طور هم هست و حتی به حریف روبرو هم بستگی داره. تا این که جدیدا من 2 تا آیدی چدید ساختم که تو یکی سرعت و قدرت فوق العاده بالاست و یکی فوق العاده پایین با یه آی دی راحت توپ رو از حریف میگیرم راحت دریبل و پاس و شوت های فوق العاده قوی و تو یکی دیکه اصلا بازیکنان راه میرن تو زمین یه پاس ساده هم خیلی وقت ها نمیتونن بدن و راحت حریف توپ رو میگیره. البته با هر دو تا با تیم آرسنال با شرایط و تنظیمات یکسان 10 تا بازی کردم و همینجور بوده شده یه کوچولو تیم قویه ضعیف بشه اونم یه کوچولو ولی اون ضعیفه همچنان مردنیه چراااااا آخه؟

از همه دوستان عزیزی که تجربیات خودشونو از بازی مخصوصا از ترکیب و سیستم در اختیار بقیه میزارن باید حسابی تشکر کرد و کاش یکم هم در مورد ادیت کردن ترکیب هم بگید. یه سوال هم دارم که اگه تو تیم منیجر اگر player work rate رو تو یه ترکیب جدید تغببر یدیم و ذخیره کنیم و اون ترکیب رو تو سیزن ازش استفاده کنین تغییرات worl rate هم توش اعمال میشه یا نه ؟ و کلا plyer work rate کارش چیه و چجور باید تنظیم یشه برا هر بازیکن تا تاثیز بهتری بزاره. یه سوال دیگه هم اینکه چه جور میشه تنظیماتن دفاع رو تغییر داد که یه دفاع بهتر پوشش بده عمق رو تا اینقد رو پاس های L1مثلث جا نمونه و عین مترسک سر جاش بی حرکت نمونه این مورد رو اکثرا مشکل دارن و دوستان با تجربه ترمون لطف کنن بیشتر در مورد کار دفاعی بحث کنن

آخرین ویرایش:
کجا نوشته پتانسیلشون رو؟
ببین همون جا که بازیکن ها رو میخوای بیاری تو جوانانت با از جوانانت به تیم اصلی سمت راست بالا نوشته
مثلا نوشته 94-64 یا 72-94 یا 67-27 اینا هستن ، هر کدوم بیشتر بود مثلا اونی که 94 داشت یعنی اورالش به 94 هم میتونه برسه ویا حداقل اورالش 64 میشه بستگی به بعدنش داره
بیشترم سعی کن تا آخرای 16 سالگیش تو جوانان نگه داریشون تا اورالشون تو جوانان زیاد شه

از دوستان کسی علت این قضیه ای که میگم رو میدونه؟
من تو 3 ماه گذشته نزدیک 1000 دست آنلاین بازی کردم که بیشترش تو این 2 ماه اخیر به فیفا 14 بوده که دیدم بعضی وقتا سرعت تیمی و فردی چه تو دفاع چه حمله و یا تو توپ گیری یا دریبل زدن و حتی پاس و قدرت شوت خیلی کم بوده و بعضی وقت ها خیلی زیاد در حد دوپینگ. خوب منم فکر میکردم هرچه بیشتر بازی میکنم و بیشتر میبرم و میرم دیویژن بالاتر و استار لول بالاتر میره این اتفاق می افته که البته همین طور هم هست و حتی به حریف روبرو هم بستگی داره. تا این که جدیدا من 2 تا آیدی چدید ساختم که تو یکی سرعت و قدرت فوق العاده بالاست و یکی فوق العاده پایین با یه آی دی راحت توپ رو از حریف میگیرم راحت دریبل و پاس و شوت های فوق العاده قوی و تو یکی دیکه اصلا بازیکنان راه میرن تو زمین یه پاس ساده هم خیلی وقت ها نمیتونن بدن و راحت حریف توپ رو میگیره. البته با هر دو تا با تیم آرسنال با شرایط و تنظیمات یکسان 10 تا بازی کردم و همینجور بوده شده یه کوچولو تیم قویه ضعیف بشه اونم یه کوچولو ولی اون ضعیفه همچنان مردنیه چراااااا آخه؟

از همه دوستان عزیزی که تجربیات خودشونو از بازی مخصوصا از ترکیب و سیستم در اختیار بقیه میزارن باید حسابی تشکر کرد و کاش یکم هم در مورد ادیت کردن ترکیب هم بگید. یه سوال هم دارم که اگه تو تیم منیجر اگر player work rate رو تو یه ترکیب جدید تغببر یدیم و ذخیره کنیم و اون ترکیب رو تو سیزن ازش استفاده کنین تغییرات worl rate هم توش اعمال میشه یا نه ؟ و کلا plyer work rate کارش چیه و چجور باید تنظیم یشه برا هر بازیکن تا تاثیز بهتری بزاره. یه سوال دیگه هم اینکه چه جور میشه تنظیماتن دفاع رو تغییر داد که یه دفاع بهتر پوشش بده عمق رو تا اینقد رو پاس های L1مثلث جا نمونه و عین مترسک سر جاش بی حرکت نمونه این مورد رو اکثرا مشکل دارن و دوستان با تجربه ترمون لطف کنن بیشتر در مورد کار دفاعی بحث کنن
من تو دفاع یکی از بدترین ها هستم
دوستان با تجربه جواب بدن
کلا اینکه چجوری دفاع میکنید و این حرفا

Shinji_Kiami

کیانوش به نظر من در 6 ماه اول فیفا 13 بهترین فیفاباز بود اما بعد دقیقا با همون مشکل فرزاد رو به رو شد و میزان بازی کردنش خیلی کم شد و همین روی بازیش تاثیر گذاشت ... متاسفانه ما به هم کانکت نمیشیم و هنوز نتونستیم باهم بازی کنیم .

سینا نمی دونی که حس پوچی و بی رقیبی چه چیز بدیه :دی وقتی می بینی رقیبی وجود نداره بعد چند ماه بازی دلت رو می زنه :دی
جدای از شوخی خودت بهتر می دونی خیلی از ما علاوه بر فیفا باز بودن گیمر هم هستیم . یعنی تو طول یک سال چندین بازی ریلیز می شه که باید یه عالمه وقت صرف سینگل و مولتی و ... اون ها بکنیم و به همون دلیل اون ذوق و شوقی که در چند ماه اول فیفا وجود داره دیگه اخراش نیست ! خیلی ها هستن کلا یه کنسول دارن با یه فیفا ! صبح تا شبم همونو بازی می کنن چون گیمر نیستن و براشونم مهم نیست چی ریلیز شده و چی نشده . که اگه به شخصه من جای اونا بودم الان همرو با اختلاف 5 ، 6 تا می بردم !! ولی جریان خیلی از ما فرق داره . علت اصلی این که چند ماه اول بیشتر بازی می کنیم و بعدش دیگه چند وقت یه بار میایم سراغ فیفا همینه و بس !

a.javanmardi@

در مورد ادیت ترکیب یکم جو خوبی نسبت بهش وجود نداره .

من فیفا 12 کاملا با ترکیب ادیت شده بازی میکردم اما از فیفا 13 یک مشکلی بازی پیدا کرد که بعد از هر بار انلاین شدن ترکیب های سیو شده پاک میشدن بره همین خیلی ها دیگه سمت ترکیب ادیت شده نرفتن ( که خود من هم جزو این دسته بودم )

من این اواخر از سیستم 3-4-1-2 استفاده میکردم اما مشکلش اینه در ضد حمله ها هافبک های کناری دیر برمیگردن بره همین رفتم مدل دفاعی اون سیستم یعنی 5-2-1-2 گذاشتم اما از یه طرف مشکل دفاعم حل شد اما از طرف دیگه قدرت تهاجمی تیم خیلی کاهش پیدا کرد ( و بازیمم خیلی یکنواخت شده بود فقط از کناره ها حمله میکردم ) بره همین رفتم سیستم 3-4-1-2 ادیت کردم و هافبک های کناری کمی عقب اوردم و بازده حرکتی طوری در اوردم که خیلی کم نفوذ کنن و از طرف دیگه دو تا هافبک وسط که CM بودن به CDM تبدیل کردم اینطوری ترکیبم تعادل خیلی بیشتری پیدا کرده و نه خیلی دفاعیه و نه خیلی تهاجمی ...

به نظرم اگر ادیت ترکیب در این حد باشه بد نیستش اما از همون فیفا 12 خیلی ها بودن با ادیت کردن ترکیب های تخیلی در میاوردن مثلا همه بازیکنارو توی محوطه جریمه جمع میکردن یا مشاهده شده بود تمام بازیکنارو یک سمت زمین میبردن :دی خب این نوع ادیت انصافا خوب نیست اما اگر تغییرات زیاد نباشه به نظر من ادیت کردن مشکلی نداره .

یک نکته دیگه بحث کاستوم تاکتیکه . تاکیتک ها خیلی تاثیر گذاره و حتما ازش استفاده کنید . یه سری تاکتیک از پیش تعیین شده فیفا داره ( مثل ضد حمله یا پرس شدید و یا مالکیت توپ ) که اونا به نظر من بیشتر از نظر کارایی موقت هستن اما در طول بازی باید خودمون یک تاکتیک مشخص براساس سیستم بازی انتخاب کنیم .

من تاکتیکم تقریبا اینطوریه

سرعت پاس و گردش توپ : 85
نوع پاس : پاس های کوتاه

سانتر : حالت نرمال
شوت : حالت نرمال

پرس : High 75
Aggressive : High 75
تراکم تیمی : بصورت فشرده روی 15

این کاستوم تاکتیک حتما داخل بازی بیارید خیلی تاثیر داره .

aryan02@

تو کجات دفاعت خرابه ؟ :دی دیروز واقعا اذیت شدم تا اخر تونستم گل بزنم :دی البته شاید جلو سبک حمله من خوب دفاع میکنی

دوستان عزیز مِن جمله حسن و ارین خواهشا جلو من رئال و بایرن ور ندارین واقعا زورم بهشون نمیرسه :دی

Kiami@

کیانوش حرفت کاملا درسته . کلا فیفا باید بصورت مداوم بازی کرد حالا تو یه مدت که بازیهایی مثل The Last و Bioshock اومدن کمتر انلاین شدی فرزاد که فیفا 13 تقریبا انلاین نشد :| نمیدونم دلیلش کنکورش بوده یا یه چیز دیگه اما والا اون سالی که من کنکور داشتم بیشتر بازی میکردم :دی

کسی میدونه که چرا جند روزه تو سایت ea sports football club دیگه نمیشه پروفایل تیم های دیگه رو دید زیر آی دی شون جلو level نوشته not available؟

albums3425-picture49605.jpg

ممنون سینا جان کاش یه کم بیشتر و دقیقتر در مورد کاستوم تاکتیک توضیح بدی که چه چیزایی رو نسبت به تیم و مدل باریمون باید در نظر بگیریم واسه تنظیم بهترین کاستوم تاکتیک و دیگه اینگه در مورد player work rate هم توضیح بدید که چه جور باید باشن.

برای مثال اگر سیستم آزسنال رو 4-4-2 ادیت شده یه مدلی شبیه 4-2-2-2 یعنی 4 تا دفاع 2 تا هافبک وسط 2تا هافبک کناری بین هافبک و مهاجم و 2تا مهاجم ( سیستم دیفالت این هفته اتلتیکو مادرید) -هفته های قبل 2 تا هافبک وسط عقبتر بودن که این هفته آوده وسط زمین- و سبک بازی هم پاس های سریع و فرار های تند از عمق و از کناره ها باشه چه کاستوم تاکتیکی مناسب تره و همبنجور work rate.
برا هر تیمی تمیشه یه نسخه پیچید مثل بایرن و آرسنال که خبلی سرعت و نوع بازی و پاسشون متفاوته اینو چون خودم اکثرا با این 2 تبم باری میکنم گفتم

Last edited by a moderator:
@

aryan02@

تو کجات دفاعت خرابه ؟ :دی دیروز واقعا اذیت شدم تا اخر تونستم گل بزنم :دی البته شاید جلو سبک حمله من خوب دفاع میکنی

دوستان عزیز مِن جمله حسن و ارین خواهشا جلو من رئال و بایرن ور ندارین واقعا زورم بهشون نمیرسه :دی
نه بابا دفاعم خوبه اما رو اصولی نیست که بخوام بگم اینطوری دفاع میکنم ، کم دفاعم باز میشه اما مثلا چه میدونم من عبدالله رو میبینم که اینقدر اصولی دفاع میکنه خب دپرس میشم:d
جلو عبدالله یکی ا بازیکن اونور رو گرفته که نتونم پاس بدم یکی خود بازیکن رو گرفته اصلا موندم ... نمیدونم من چجوری میشه آخه مثلا من میخوام با دروازبان بفرستم واسه یکی از بازیکنام تو اونور زمین یه دفعه یکی از مدافعاش میره اونو میگیره ...احتمالاً کاستوم تاکتیک هست:d

نه بابا دفاعم خوبه اما رو اصولی نیست که بخوام بگم اینطوری دفاع میکنم ، کم دفاعم باز میشه اما مثلا چه میدونم من عبدالله رو میبینم که اینقدر اصولی دفاع میکنه خب دپرس میشم:d
جلو عبدالله یکی ا بازیکن اونور رو گرفته که نتونم پاس بدم یکی خود بازیکن رو گرفته اصلا موندم ... نمیدونم من چجوری میشه آخه مثلا من میخوام با دروازبان بفرستم واسه یکی از بازیکنام تو اونور زمین یه دفعه یکی از مدافعاش میره اونو میگیره ...احتمالاً کاستوم تاکتیک هست:d

تو هی میای اسم منو میاری :d میخوای چی بگم من ؟ من نوشتنم خوب نیست زیاد یا اینکه حوصله ش رو ندارم :d همین شکلی جو میدین جو میدین بعضیا جو گیر میشن فک میکنن وقتی منو بردن انگار شاخ غول رو شکستن ! :d
دفاع من هنوز سوراخ زیاد داره ! هنوز راضی نیستم خودم. کاستوم تاکتیک هم نیستش ! چند وقته گذاشتم کنار .. همون دیفالته هر تیمی هست همون رو خودشه .
فورمیشن هم بسته به هر کی و تیمی که ور میداره متغییره .. حتی تو یه بازی هم اکثرن عوض میکنم .

اتفاقا همین الان داشتم با alirezahamid1 بازی میکردم .. عالی دفاع میکرد ! برا یه لحظاتی مستاصل شده بودم واقعن ! بازیش خیلی خوبه .
فرزاد hardbarca اگه نداری ادش کن ببین چجوری با بارسا دفاع میکنه ! سرعتش به نسبت تو کمتره اما اصولی و خوب دفاع و پرس و حمله میکنه .

تو هی میای اسم منو میاری :d میخوای چی بگم من ؟ من نوشتنم خوب نیست زیاد یا اینکه حوصله ش رو ندارم :d همین شکلی جو میدین جو میدین بعضیا جو گیر میشن فک میکنن وقتی منو بردن انگار شاخ غول رو شکستن ! :d
دفاع من هنوز سوراخ زیاد داره ! هنوز راضی نیستم خودم. کاستوم تاکتیک هم نیستش ! چند وقته گذاشتم کنار .. همون دیفالته هر تیمی هست همون رو خودشه .
فورمیشن هم بسته به هر کی و تیمی که ور میداره متغییره .. حتی تو یه بازی هم اکثرن عوض میکنم .

اتفاقا همین الان داشتم با alirezahamid1 بازی میکردم .. عالی دفاع میکرد ! برا یه لحظاتی مستاصل شده بودم واقعن ! بازیش خیلی خوبه .
فرزاد hardbarca اگه نداری ادش کن ببین چجوری با بارسا دفاع میکنه ! سرعتش به نسبت تو کمتره اما اصولی و خوب دفاع و پرس و حمله میکنه .
بردمت تو حاشیه :d

اقا می خوام ردیف کنم جام حذفی رفت و برگشتی بندازم وسط 8 تیمم هست.
کسایی که پایه ی این کارند همینجا اعلام کنند (فقط وسط بازی ها ول نکنید برید ) بعد تاپیکشو میزنم.برای هر دور هم تا یک هفته وقت میزارم.هر کس هم با یک تیم حق داره بیاد.
اولیشم خودمم alirezahamid1 با دورتموند هم میام.

اقا می خوام ردیف کنم جام حذفی رفت و برگشتی بندازم وسط 8 تیمم هست.
کسایی که پایه ی این کارند همینجا اعلام کنند (فقط وسط بازی ها ول نکنید برید ) بعد تاپیکشو میزنم.برای هر دور هم تا یک هفته وقت میزارم.هر کس هم با یک تیم حق داره بیاد.
اولیشم خودمم alirezahamid1 با دورتموند هم میام.

Mhfifa
Real madrid

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or