FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا لیگ برگزار کنیم ؟ واسه 14؟

راستی من نتمو کردم 8 مگ ، شاید با بعضی ها بتونم بازی کنم
مثلاً قبلا با آقا عبدالله نمیتونستم بزنم اما الان میتونم

دوستان من کنسولم کپی خوره از ترس بن شدن آن نمیشم:d یک چک بکنید ببینید بازم اسکواد و ترکیب تیم ها آپدیت شد؟؟؟ چون قبل بازی سلتیک-بارسا که آپدیت شد سیستم بارسا و سبک بازی مسی عوض شد و squad ها هم تغییر کرد که بارترا و ادریانو به ترکیب اصلی اضافه شدن و سسک جای اینیستا اومد که من خودم اینیستا رو ترجیح می دادم و مسی هم سر جاش بود تو ترکیب در حالی که تو واقعیت مصدوم بود:) دوستان اگه یه چک کردید و دیدید ترکیب و چینش عوض شده یه ندایی بدید:) ممنون:)

الان دو دست با شینجی میکامی زدم متاسفانه باختم به سه دلیل
1-بازی خوب ایشون
2-دستم قاط زده هرچی پاس تو عمق خالی میفرستم پاس عمق هوایی میفرسته یا اینکه شوت میزنم چیپ میزنه کسی این مشکل داره؟l1 من گیر نکرده درسته
3-نمیدونم چرا افت کردم الان ظهر بازیم خوب بود :(

الان دو دست با شینجی میکامی زدم متاسفانه باختم به سه دلیل
1-بازی خوب ایشون
2-دستم قاط زده هرچی پاس تو عمق خالی میفرستم پاس عمق هوایی میفرسته یا اینکه شوت میزنم چیپ میزنه کسی این مشکل داره؟l1 من گیر نکرده درسته
3-نمیدونم چرا افت کردم الان ظهر بازیم خوب بود :(

از دیروز که منو با ایتالیا زدی کیلید کردم رو ایتالیا،فعلا فقط 3-5-1-1 دارم بازی میکنم............
ترکیب خوبیه!!!
خارجیا رو که لوله کردم...............
ببینم با ایرانیا چی میشه حالا................
آخر شب احتمالا باشم،اگه بودی بیا بزنیم..........
Italy Vs. Italy

از دیروز که منو با ایتالیا زدی کیلید کردم رو ایتالیا،فعلا فقط 3-5-1-1 دارم بازی میکنم............
ترکیب خوبیه!!!
خارجیا رو که لوله کردم...............
ببینم با ایرانیا چی میشه حالا................
آخر شب احتمالا باشم،اگه بودی بیا بزنیم..........
Italy Vs. Italy
اره شینجی فقط ایتالیا برمیداره.
من که ایتالیا بر نداشتم من رئال بودم البته الان از امروز رفتم رو فاز میلان خیلی خوبه

من تا چند روز اینده بهتون برای مولتی ملحق میشم و میخوام ایندفعه همه رو لوله کنم :d

ولی به بعد از 9 سال FIFA بازی کردن به هیچ وجه از بازی راضی نیستم ! تو عمرم همیشه FIFA رو اصل خریدم و الانم 230 تومن براش پیاده شدم ولی ایندفعه اصلا راضی نیستم !

بازی واقعا اشغاله یا من اینجوری فکر میکنم ؟

چرا زمین موکتی شده ؟

چرا رونالدو و مسی عرضه استپ سینه ندارن ؟

کاملا باهات هم نظر هستم اصلا حالی که 13 بهم میداد رو این نمیده
همه گلهایی که میخورم بخاطر ضعف استپ دفاع هام و پاس های اشتباه تابلویی هست که به هم میدن
دیگه انقدر تویه زمین خاکی و چمن اهواز بازی کردم که بدونم تویه شرایط سخت و همزمان با چرخش بازیکن تووپ چطور پاس داده میشه اما نه اینکه پاس انقدر زشت و ضایع اشتباه داده میشه که انگار هوش مصنوعی تصمیم میگیره خوب الان موقع گل خوردن شماست!!!
کافیه تووپ رو دروازه سانتر بشه تمام دفاع ها مثل بز میمونن نگاه میکنن :d

آخرین ویرایش:
کاملا باهات هم نظر هستم اصلا حالی که 13 بهم میداد رو این نمیده
همه گلهایی که میخورم بخاطر ضعف استپ دفاع هام و پاس های اشتباه تابلویی هست که به هم میدن
دیگه انقدر تویه زمین خاکی و چمن اهواز بازی کردم که بدونم تویه شرایط سخت و همزمان با چرخش بازیکن تووپ چطور پاس داده میشه اما نه اینکه پاس انقدر زشت و ضایع اشتباه داده میشه که انگار هوش مصنوعی تصمیم میگیره خوب الان موقع گل خوردن شماست!!!
کافیه تووپ رو دروازه سانتر بشه تمام دفاع ها مثل بز میمونن نگاه میکنن :d
عرفان چطوری خدا بد نده.
چند صفحه پیش یکی از بچه ها گفته بود(نمیدونم کی بود)که اشتباهات خود مون نباید انداخت گردن هوش مصنوعی بازی.من رو سانتر اصلا گل نمیخورم.نه اینکه نخورما ولی نه دیگه اینقدر زیاد.ولی عوضش روی شوت پشت محوطه جریمه زیاد گل میخورم.اینم باید طوری بازی کنم که موقعیت شوتزنی ندم به حریف.یه مدت بازی کنی قلقش میاد دستت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or