FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من که تا حدودی کندی بازیکن ها بازی رو شبیه فوتبال واقعی کرده،چون تو فوتبال واقعی هم یا استارت زدی و توپ بهت میرسه و شوت میزنی یا پاس میدی یا اینکه ایستادی و پاس بهت میرسه و توپ رو باید کنترل کنی و بعد استارت بزنی که همیشه رفتن از حالت ایستاده به استارت سرعتی یه کم زمان میبره که همین باعث شده سازنده های فیفا بازی رو این شکلی بسازن،در ضمن اونا حتما تو ساخت بازی از مربی ها و بازیکن های فوتبال مشورت میگیرن همینطوری نیست که یه بازی از سر تفکرات خودشون بدن بیرون!
من که کلا با این سیستمش اصلا مشکلی ندارم حتی اگر همش ببازم! چون به فوتبال واقعی نزدیکتر شده و هر کسی دیگه با استفاده از شانس و 4-3 تا بازیکن سرعتی نمیتونه نتیجه بگیره!

من با داداشم که بازی میکردم توی فیفا 13 همیشه یه بازیکن سرعتی نوک حملش میذاشتو با l1+مثلث تک به تکش میکردو هیچکسی هم بهش نمیرسید.ولی الان توی فیفا 14 عمرا بتونه اینجوری گل بزنه.خداوکیلی خیلی با این نسخه حال میکنم.باید با تاکتیک و فکر آدم گل بزنه نه اینکه فقط با سرعت.

من هم دمو رو بازی کردم و از بعضی ویزگی ها خوشم اومد بعضی ها نه!

اولین موردی ک به چشم اومد و خوب بود منو بازی هست ک مثل ویندوز 8 شده تخت و کنار هم و ساده و جمع و جور ک خوب و شده و در هم نیست مثل سابق

مورد بعدی ک خوب بود قیافه بازیکنا بود ک من تیم خودم رو فقط برداشتم اکثرا خوب بودن.مخصوصا نوچرینو ک تو 13 افتضاح بود بدبخت!به هرچی شبیه بود جز خودش.اما اینجا باز مونتولیوو قیافش ضایس:dیه بار اگه میلان برداشتید زمان تعویض ک میشه زوم میکنه رو صورت بازیکن.رو مونتولیوو زوم کنه عین معتاداست :d چمشا زده بیرون!!!

نکته ی خوب بعدی برخورد و نبرد تن به تن هست.قشنگ شده و طبیعی تر شده.
اخرین مورد خوبی هم ک دیدم تکل بود!چند جا تکل بی هوا زدم ببینم چجوره خطا میکنه دیدم نه روی توپ تمرکز دارن دفاع ها و خوب توپ رو میزنن!!

اما نکات بد!!!!
اولین موردی ک به چشم اومد و اصلا خوشم نیومد بلکه اذیت هم میکرد راه افتادن بازیکن هاست! همچین ک توپ رو میگیره میخواد راه بیفته انگار تریلی 18 چرخ میخواد بچرخه!!! یاالله ما اومدیم!!!! چیه بابا. وای به حال انلاین کنن افلاینش اینه!! با لگ و تاخیری ک تو انلاین میاد اینا هم ک اینجوری میخوان راه بیفتن.....

بعدی دروازبان هاست:|:| شلغم به تمام معنا! خیلی اسون گل میخورن!چرا اینجور شده؟ 1 گل خوردم وایساد نگاه کرد!ضربات اروم هم ساده میره تو گل.ضعیف کردنشون اصلا حال نمیده.
مورد منفی بعدیش هم ضرب پاس ها هست!ماست خوردن انگار. کند اروم!!شوت ها هم همچنین..

در کل فیفا خودش نمیدونه چیکار میکنه ما گیمیر ها چه بدونیم!!! میاد تو فیفا 12 سرعت نرمال و خوب میده.تو 13 میاد سرعت رو میبره بالا !!کننترل توپ رو بد میکنه( با اون first touch مسخرش!!!! که توپ رو کنترل نمیشد کرد) بعد میاد تو 14 دوباره کند میکنه بازی رو! راه افتادن بازیکن و زمانی ک صاحب توپ میشه کند میشه و کنترل کم! کلا فیفا دوست داره کنترل روی توپ کم باشه! کجاش شبیه واقعیته؟؟؟ مسی رو نگاه میکنی تو واقعیت توپ چسبیده به پاش لامصب! اینجا نمیشه نگه داری!
درکل خوشم نیومد اصلا :-&

یه چیزی هم امیدوارم خوب شده باشه اینه ک دفاع خودکار رو بردارن! انلاین دوستانه میزنی اکثرا 99% جرعت دفاع من تو من ندارن!!! خودشون میشن یه بازیکن دیگه کمی عقب تر یا بازیکن دیگه رو یارگیری میکنن و بازیکن رو به روی مهاجم یا هافبک حریف رو میسپرن به کامپیوتر اون براشون بگیره ک خیلی راحت هم هست و میگیره!! دسترو ول میکنن! انگار داری با کامپیوتر بازی میکنی:| من خودم عمرا اینکارو نمیکنم! ک چی بشه؟! خودم میخوام بازی کنم نه ک کامپیوتر! حتی در حالتی ک لگ و تاخیر داره دفاع دست خودمه!امیدوارم تو 14 این حالت برداشته شه

خدا کنه تا نسخه نهایی این باگ شوت های کات دار ( شوت R2 ) برطرف کنن

یادمه فیفا 12 کسایی که بلد نبودن 4 تا پاس وسط زمین بدن تنها برنامشون این بود توپو برسونن به امثال زلاتان یا رونالدو فقط شوت R2 بزنن ... دروازبان ها هم که فقط نگاه میکردن

توی دمو بیشتر شوت R2 هایی که با الشراوی میزنم گله کلا توی هر نسخه فیفا باید یه باگ بزارن اینم از نسخه 14 ...

من فقط امیدوارم توی نسخه نهایی این باگ های چرت و پرت نذارن تا بازی مثل فیفا 12 نشه اگه اون باگ شوت کات دار بردارن اونوقت دیگه هر فیفابازی به جای اینکه به سمت باگ های بازی بره باید روی بازی خودش کار کنه تا نتیجه بگیره

خدا کنه تا نسخه نهایی این باگ شوت های کات دار ( شوت R2 ) برطرف کنن

یادمه فیفا 12 کسایی که بلد نبودن 4 تا پاس وسط زمین بدن تنها برنامشون این بود توپو برسونن به امثال زلاتان یا رونالدو فقط شوت R2 بزنن ... دروازبان ها هم که فقط نگاه میکردن

توی دمو بیشتر شوت R2 هایی که با الشراوی میزنم گله کلا توی هر نسخه فیفا باید یه باگ بزارن اینم از نسخه 14 ...

من فقط امیدوارم توی نسخه نهایی این باگ های چرت و پرت نذارن تا بازی مثل فیفا 12 نشه اگه اون باگ شوت کات دار بردارن اونوقت دیگه هر فیفابازی به جای اینکه به سمت باگ های بازی بره باید روی بازی خودش کار کنه تا نتیجه بگیره

منظورت من بودم با زلات از اون شوتا ميزدم؟
منم همينو ميگم!يه روز شوت R2 رو مياره.تو١٣برميداره.تو١٤دوباره مياره!!!نباشه از جاش...

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

������������������منظورت من بودم با زلات از اون شوتا ميزدم؟
منم همينو ميگم!يه روز شوت R2 رو مياره.تو١٣برميداره.تو١٤دوباره مياره!!!نباشه از جاش...

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

نه فرشاد تو که جزو بهترینای فیفا 12 بودی ...

منظورم یه سری دیگه بودن که البته توی فیفا 12 کم هم نبودن خود تو هم دیگه فک کنم کم با این ادما بازی نکردی

بعدی دروازبان هاست:|:| شلغم به تمام معنا! خیلی اسون گل میخورن!چرا اینجور شده؟ 1 گل خوردم وایساد نگاه کرد!ضربات اروم هم ساده میره تو گل.ضعیف کردنشون اصلا حال نمیده.
مورد منفی بعدیش هم ضرب پاس ها هست!ماست خوردن انگار. کند اروم!!شوت ها هم همچنین..
والدس رو قبول دارم از هر جا بزنی کارش تمومه ولی با psg بازی کن گلرش عالیه و خیلی خوب توپ میگیره .. ابیاتی هم خوب میگیره(در حده اورالش)
در مورد قدرت شوت ها باهات موافق نیستم چند تا شوت با بالوتلی زدم دوربین جا موند ;) عالی شده بنظرم شوت زدن(منهای r2) خصوصن شوت های والی بازی که واقعن زدنش میچسبه.
با باقی نوشته هات موافقم.

بر خلاف اکثر بچه ها من با کند بودن بازیکنا حال کردم:دی در واقع با همه چیز منهای شوت کات دارش حال کردم:دی با مسی شوت کات دار بزنی ردخور نداره
@سینا
اصلا نتونستم با ترکیبی که دادی بازی کنم:|

اقا من بازی کردم بازی اصلیرو.به نظر من از دمو سخت تر شده.با ریال بازی کردم روی پروفشنال در اوج ناباوری دو بار باختم.توی دمو از لجندری میبردم ولی..دروازه بانا خیلی بهتر شدن نسبت به دمو.هدم راحت نمیشهزد دیگه
توی اسکواد افلاین اوزیل و بیل و کاکا جابجا نشدن ولی توی انلاین درست میشن.

اقا من بازی کردم بازی اصلیرو.به نظر من از دمو سخت تر شده.با ریال بازی کردم روی پروفشنال در اوج ناباوری دو بار باختم.توی دمو از لجندری میبردم ولی..دروازه بانا خیلی بهتر شدن نسبت به دمو.هدم راحت نمیشهزد دیگهتوی اسکواد افلاین اوزیل و بیل و کاکا جابجا نشدن ولی توی انلاین درست میشن.
یعنی نقل و انتقالات انجام نشده؟فیفا که از این اشتباهات نمیکرد.عجیبه

کو ؟ کدوم استور ؟ قرار بود دوشنبه شب بیاد که !
عبدالله جان بازی واسه PS3 لیک شده و بهتر بود اون دوستمون توویه تاپیکش تویه JB اعلام میکردن و اوریج بازها واسه دانلود هنوز دسترسی ندارن و تاریخ ریلیز بازی هنوز نرسیده منم که اویج باز بودم و نقل مکان کردم به پایرت باز :d با این قیمت دلار اصلا به صرفه نبود اوریج باز بمونم :d

- - -ویرایش - - -

یعنی نقل و انتقالات انجام نشده؟فیفا که از این اشتباهات نمیکرد.عجیبه
نقل و انتقالات لحظه آخر انجام نشده و فقط کافیه به نت وصل بشی تا آخرین تغییرات اعمال بشه،دووشواری نداره که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or