اصولا بازی هایی که موقع نصب ارور میدن یعنی تو قسمتی از رایت بازی مشلی وجود داره که تو کل بازی تاثیر نمیذاره فقط ممکنه تو اون قسمتی که بد رایت شده دستگاه موقع بازی هنگ کنه، مثلا تا بری تو ایجاد تورنومنت جدید هنگ کنه که این همون گیر رو 51% هست.دوستان امروز خواستم بازی رو نصب کنم رو فلش ولی روی 51% ارور داد.از روی درایو به راحتی و بدون هیچ ارور اجرا میشه
سلام آقا تو التمات تیم توی لیستهای خرید یه گزینه داره به نام head coaches اینا کارشو دقیقا چیه کسی میتونه مختصر توضیح بده مثلا passing +10% بعد خریدش باید چیکارش کنیم مرسی دوستان
دوستان میشه یه راهنمایی کنید چجوری به صورته آفلاین بازیکن هامو آپدیت کنم و از کجا دانلود کنم؟؟؟
مثلا میخوام دلپیرو رو اضافه کنم به فیفام که نیستش.
این ضربه آزاد رفته رو اعصاب من تو فیفا 12 وقتی میزدم دروازه بان با این که شیرجه میزد توپا نمیتونست بگیره اما تو فیفا 13بدون این که شرجه بزنه توپا ریلکس میگیره کار خاصی باید بکنیم ؟
بچه ها کمکاقا این Update آفلاین رو جیتگ جواب میده فقط؟ من هم 3Mb رو گرفتم , هم 23Mb رو! هر کدوم رو ریختم رو فلش زدم به ایکس باکس فایلش ناشناس بود! گزینه کپی و Move هم نداشت!! Delete بود فقط! چه کنم؟؟
خیر باید LT رو بگیری و RS(شوک سمت راستسلام
یه کلیپ دیدم که روبینیهو گل که زد بعد یکدفعه خودش رو روی زمین انداخت
کسی میدونه چه جوری باید این جوری شادی پس از گل کرد؟باید انلاین باشی؟
خیر باید LT رو بگیری و RS(شوک سمت راست) رو به سمت راست نگه داری!
اقا این Update آفلاین رو جیتگ جواب میده فقط؟ من هم 3Mb رو گرفتم , هم 23Mb رو! هر کدوم رو ریختم رو فلش زدم به ایکس باکس فایلش ناشناس بود! گزینه کپی و Move هم نداشت!! Delete بود فقط! چه کنم؟؟
RS رو باید به سمت چپ نگه داری نه راست!خیر باید LT رو بگیری و RS(شوک سمت راست) رو به سمت راست نگه داری!

خدمت شما : :d FIFA 12 - Celebrations - FIFA Encyclopedia اینم باحاله اعصاب حریف رو بهم میریزه : LT+LEFT+LEFT(RSدمت گرم
اگه کسی شادی پس از گل قشنگ بلده بگه!
سلام
من تو بخش آنلاین بازی وقتی میخوام وارد قسمت Head To Head بشم میگه : your profile gamer does not have correct permission
باید چی کار کنم تا اجازه استفادش پیدا کنم تو بعضی بخش های دیگه بازی هم همین مشکل پیش میاد .