FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

از اینترنت نیست من خارج از ایرانم و سرعت اینترنتم خیلی خوبه ولی این فیفا انلاین میره رو مخ همش بامبول در میاره این اپدیت هم کاری نکرد

از اینترنت نیست من خارج از ایرانم و سرعت اینترنتم خیلی خوبه ولی این فیفا انلاین میره رو مخ همش بامبول در میاره این اپدیت هم کاری نکرد
توی سایتش که نوشته همه ی باگ ها توی یک آپدیت رفع نمیشه و تا آخر این ماه با چنتا آپدیت تمام مشکلاتو حل میکنن این مشکلات برای من درست چند روز قبل از عرضه فیفا۱۳ توی فیفا ۱۲ هم برای من وجود داشت اشکال از سرورشه فک میکنم :-s

نمیدونم چرا این همه بازی رو سخت کردن رو لجندری !
سی پی یو خوب بازی نمیکنه ولی تمام توپ هایی که میاره گل میشه ! تمام درگیری ها رو اونا میبرن ! کارهای تاکتیکی وحشتناک ! فینیشنگ های خفن !

اصلا با این قضیه کنار نمیام ! واقعا سی پی یو رو اعصاب هست !

نمیدونم چرا این همه بازی رو سخت کردن رو لجندری !
سی پی یو خوب بازی نمیکنه ولی تمام توپ هایی که میاره گل میشه ! تمام درگیری ها رو اونا میبرن ! کارهای تاکتیکی وحشتناک ! فینیشنگ های خفن !

اصلا با این قضیه کنار نمیام ! واقعا سی پی یو رو اعصاب هست !
شدیدا تایید میشه
تیم مقابل من بارسا باشه یا هرکولس فرقی نداره دوتاشون مثل هم بازی میکنن از همه نظر..

در تایید صحبت دوستان منم رو لجندری بالاخره بعد روزها شیش تایی شدن از سوی MAN.U تونستم با FCB یک هیچ جلو بیفتم
کلی خوشحال که بالاخره گل زدم بعد نیمه دوم گل مساوی رو خوردم و تا دقیقه 89 باز شنگول بودم که این مساوی خودش یه برد محسوب میشه
که فن پرسی از پشت هیجده مثل یه گودزیلا توپو شوت کرد و باختم.

هرکی بتونه رو لجندری FIFA 13 بازیارو ببره واقعا کارش درسته....

اقا واقعا تو مخی نمیدونم باید چکار کنم با نوریچ بازی میکردم 5تاتوپ اورد 5تاش رفت توگل مدافع ها نقش هویج روانگاردارن قدرت های تیم حریف رو از 50جابجا کردم تیما قوی و ضعیف میشن اونیکه من میخوام در نمیاد کسی میدونه بهترین تنظیماتش چطوره دارم دیوونه میشم نمیخوام برم دوباره سراغ pes یکی راهنمایی کنه

بچه هایی که برنر مکس دارن اگه میشه لطف کنن بگن تو کریر مود مشکل نداره تو حالت آفلاین؟چون نسخه عادی تو کریر مود مشکل داره و بعد از چند دقیقه ارور میده

تو باشگاهی معمولا قبل از شروع فصل 3 تا دوستانه میزنی و بعد لیگ شروع میشه ولی تو تیم ملی قبل از جام های اروپا یا جام جهانی چند تا بازی دوستانه میزاره برات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or