FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

چجوری میشه تو کریر بازیکن خرید؟
اونجا نوشته ترانسفرو انتخاب میکنی بعد نوع خرید(قرضی یا کامل:d)بعد قیمت و بقیه موردا...منظورت چیه دوست عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من بودم امضامو عوض میکردم چون اگر اونا ببیننش چکیت میکنن;)

سلام ما هم به وصال یار رسیدیم
خب اول از همه میتونم بپرسم چطور بعضیا میگن بازی سرعتش زیاده
قبول دارم توپ زیاد وسط زمین نیست
اما این عادیه
شما لیگای معتبر رو نگاه کنین ببینین چقدر سریع از دفاع به حمله میرن
واقعا من کیف کردم امسال دیگه ترکوند باگ های آزار دهنده و هند های مزخرف هم حذف شده
دفاع کردنم بهتر شده
و هم چنین پاس های تو عمق و فیزیک بازی فوق العادس
راستی بچه ها زمین سایه دار چشمم رو اذیت میکنه مشکل از چشم منه یا کلا اینجوریه؟
راستی نمیشه قیافه بازیکن ها رو ادیت کرد؟ بعضی بازیکن ها فیس هاشون بد کار شده
یه سوال دیگه داشتم تو کریر یه صفحه اوردم که کار هایی که باید انجام بدمشون بود بهد
یه گزینه بود که پول تعیین میکردی
فکر کنم برا هزینه نقل و انتقالات بود 20 تا درخواست کردم و 17تا بهم دادن
درس میگم یا برا یه چیز دیگس؟
چرا بعضی بازیکن ها هرچی پول میدی نمیان؟؟؟؟؟؟

دوستان کسی اینجا کریر مود با آرسنال رفته؟
اگه آره چندتا بازیکن که لازمه بخرم بگین ممنون میشم
لاکینا ترآاوره(آنژی) یا دامیائو رو بخر واسه نوک حمله..... محمدو ساخو دفاع وسط پاریس سن ژرمن...... کلاینه،دفاع راست ساوسمپتون......جترو ویلمز دفاع چپ هلند و.....تیم کرول دروازبان نیوکاسل یا مارک آندره تر اشتگن دروازبان مونشن گلادباخ.....

اگه بازیکن جوون هم بخوای،پوگبا یوونتوس و ورراتی پاریس سن ژرمن و ذکریا لبید اسپورتینگ و دراکسلر شالکه فوق العاده هستن........لیالی هم دروازه بان جوون خوبیه........

دوتا سوال
این کفشی که دو رنگ هست منظظورم سفید و صورتی هست که خیلی قشنگ هست چرا تو لیست کفشها نیست؟
بعضی موقع ها که پاس میدیدم توپ روی هوا میره و سرعتش کم میشه که باعث میشه توپ قطع میشه؟

رفقا درخواستها و بحث و تبادل نظر و پرسش درباره creation centre رو تو تاپيك مخصوصش تو قسمت xbox live پيگيري كنيد اونجا رو واسه اين درست كردم

Sent from my iPhone using Tapatalk

یه دوست عزیزی به نام Parham_Wolf3000 دوازده تا از تیمای لیگ برتر رو تو Creation Center ساخته. کارشم بی‌نقض بوده از نظرم. هم اورال‌ها و هم چهره و تیپ بازیکنا و لباس تک‌تک تیم‌ها واقعاً عالی کار شده. کار HDV7 هم که فکر کنم از کاربرای اینجا و دوستان فعال این تاپیک بوده واقعاً عالی بوده. اگه یه همتی بکنید 5 تا تیم دیگه‌ی لیگ برتر رو هم بسازید واقعاً عالی می‌شه و عملاً می‌تونیم لیگ برتر رو تو FIFA 13 اونم رو هر پلتفرمی تجربه کنیم. تیم‌های باقیمونده پیکان، آلومینیوم، نفت تهران، نفت آبادان و گهر دورود هستند.
دوست عزیز اون خودش تاپیک جدا داره بعدشم چک کردم اصلان منطقی نبود اورال ها شما برو ببین نایف هزازی رو خود فیفا چند داده و بازیکنای استقلال و پرسپولیس رو ببین از parham خواهش دارم که اورال ها رو فقط edit کنه و واسه اورال ها هم از دوستان عزیز خواهشمندم بیان به تاپیک مربوط تو قسمت xbox live بعد برن creation center و نظر بدن تا بتونیم لیگ برتر رو داشته باشیم .در ضمن ازdaniel45 نیز تشکر میکنم.

دوستان یک سوال خدایش شما رو چه لولی بازی میکنید لجندری یا ورلد کلاس من هر کاری میکنم روی لجندری میبازم یا باید خودمو بکشم مساوی بگیرم توی ضربات پنالتی ببرم اما ولدرکلاس نورماله کاش یک نظزسنجی اینجا میزاشتن

دوست عزیز اون خودش تاپیک جدا داره بعدشم چک کردم اصلان منطقی نبود اورال ها شما برو ببین نایف هزازی رو خود فیفا چند داده و بازیکنای استقلال و پرسپولیس رو ببین از parham خواهش دارم که اورال ها رو فقط edit کنه و واسه اورال ها هم از دوستان عزیز خواهشمندم بیان به تاپیک مربوط تو قسمت xbox live بعد برن creation center و نظر بدن تا بتونیم لیگ برتر رو داشته باشیم .در ضمن ازdaniel45 نیز تشکر میکنم.

البته آقای parham نمیدونم چطور ولی از 4 تیمی که من درست کردم به نوعی استفاده کرده. اگه ببینید اورالها و ترکیب و چهره ها تقریبا اونایی هستن که من ساختم.
اورال ها رو هم همین الان میرم کمشون میکنم (البته اینا رو خودم عمدا زیاد دادم چون خود EA هم به بازیکنای عربستانی بیش از حد زیاد داده)
فقط خواهشا به اون تاپیک سر بزنید تا هماهنگ بشیم و تیم ها رو درست بکنیم.

البته آقای parham نمیدونم چطور ولی از 4 تیمی که من درست کردم به نوعی استفاده کرده. اگه ببینید اورالها و ترکیب و چهره ها تقریبا اونایی هستن که من ساختم.
اورال ها رو هم همین الان میرم کمشون میکنم (البته اینا رو خودم عمدا زیاد دادم چون خود EA هم به بازیکنای عربستانی بیش از حد زیاد داده)
فقط خواهشا به اون تاپیک سر بزنید تا هماهنگ بشیم و تیم ها رو درست بکنیم.
این تاپیک CC رو پیدا نمیکنم !

دوستان یک سوال خدایش شما رو چه لولی بازی میکنید لجندری یا ورلد کلاس من هر کاری میکنم روی لجندری میبازم یا باید خودمو بکشم مساوی بگیرم توی ضربات پنالتی ببرم اما ولدرکلاس نورماله کاش یک نظزسنجی اینجا میزاشتن

راست میگی دوست عزیز منم همینطور اکثر کسایی هم که میان میگن ما رولگندری 10 تا جام میگیریمو توهمه بازیا 6 تا میزنیمو.... اینا ز... زیادی میزنن شما باور نکن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or