واسه من ارور میده و میپره بیرن از بازی کسی به این مشکل برخورده چکار کنم درست شه ؟
یکی جواب ما تازه کارارو هم بده، کسی از بچه ها میدونه edit player تو کریر مد چه شکلی فعال میشه؟؟ آخه غیر فعاله!
لول 8 بشید باز میشه ... البته کار خاصی جز ادیت ظاهر ـه بازیکن نمیشه انجام دادآقا یکی جواب این دوسته تازه واردمونو بده!!؟
آخه سوال خودمم هست؟!
مرسی
چه جوری باید لول 8 بشیم؟میشه ی توضیحی بدی ممنوم میشم.لول 8 بشید باز میشه ... البته کار خاصی جز ادیت ظاهر ـه بازیکن نمیشه انجام داد
باید به لایو وصل باشید تا بتونید لول آپ بشیدچه جوری باید لول 8 بشیم؟میشه ی توضیحی بدی ممنوم میشم.
واقعا غیر منطقی نمره کم میکنن=>لمپارد بعد 5 بازی 1یا2 تا کم کرد یا... کلا خیلی غیر طبیعی کم یا زیاد میکننمن یه سوال داشتم تیم محبوب من منچسترسیتی است و نمیدونم چطور یه دفعه اول فصل درست بعد از 6 بازی کولو توره اورالش یدونه اومد پایین و قدرتهای دیگشم منفی شد یا مثلا بری و رایت هم قدرتهاشون کم شد اما برعکس اورال و قدرت ریچاردز و رودول و نصری و... رفت بالا .تو 12 اینقدر زود افت یا رشد نمیکردن اگر مثل 12 افت میکردن بهتر بود.تو فیفا 13 خیلی زود قدرت هاشون کم میشه.فکر کنم تا آخر فصل اورال توره بشه 60 :d .
این قدرتهای منفی امکان داره با فیکس شدن بازیکن و بازی خوبش مثبت بشه و بره بالا؟؟؟؟؟؟؟؟
یه نکته منفی دیگه اینه اگه بازیکنی سنش 36 , 37 سالش باشه نمیتونی بخریش اما تو 12 اینجوری نبود .من دنبال جونینیو بودم که به خاطر سنش نتونستم بخرمش.ضربات ایستگاهی و شوت های از راه دور و پاس هاش فوق العاده است.حیف شد!![]()

من یه سوال داشتم تیم محبوب من منچسترسیتی است و نمیدونم چطور یه دفعه اول فصل درست بعد از 6 بازی کولو توره اورالش یدونه اومد پایین و قدرتهای دیگشم منفی شد یا مثلا بری و رایت هم قدرتهاشون کم شد اما برعکس اورال و قدرت ریچاردز و رودول و نصری و... رفت بالا .تو 12 اینقدر زود افت یا رشد نمیکردن اگر مثل 12 افت میکردن بهتر بود.تو فیفا 13 خیلی زود قدرت هاشون کم میشه.فکر کنم تا آخر فصل اورال توره بشه 60 :d .
این قدرتهای منفی امکان داره با فیکس شدن بازیکن و بازی خوبش مثبت بشه و بره بالا؟؟؟؟؟؟؟؟
یه نکته منفی دیگه اینه اگه بازیکنی سنش 36 , 37 سالش باشه نمیتونی بخریش اما تو 12 اینجوری نبود .من دنبال جونینیو بودم که به خاطر سنش نتونستم بخرمش.ضربات ایستگاهی و شوت های از راه دور و پاس هاش فوق العاده است.حیف شد
...منم دقیقا همین مشکلو دارم از هر ۱۰ بار که میکنم ۸ بارش اینطور میشه .فکر میکنم مشکل از خود سور های بازی باشه توی ۱۲ اصلا اینطور نبوددوستای گلم یه سوال
تو قسمت season یا همون h2h میگرده دنبال تیم میره تو بازی و سری ارور میده و در میاد جالبه توی لودینگ هم یه بازیکن اشتباه پا به توپ میشه مثلا من منچستر سیتی هستم ولی ریبری یا بنزما یا مسی پا به توپن
کسی این مشکل و داره؟چه باید کرد؟
خوب اینکه معلومه الان تازه اومده همه دارن رئال و بارسلون رو ور میدارنالبته من خودم رئال و هر تیمه دیگهای که 5 ستاره هست ور میدارم بازم حریف همینا میانمن الان 14-15 دست آنلاین زدم که همش هم بارسا بودم بعد همه بازیها هم حریف رئال بوده.یعنی نمیشه با یه تیم دیگه بازی کنم؟باگه چیه؟تنظیماتش هم همون دیفالت هست لباس دوم و سوم هم میپوشم باز حریف رئال برام میاره.دیگه خیلی رو اعصابه.هیجان نداره همش آدم با یه تیم بازی کنه
ماله من تو 12 و11 و10 هم همچین مشکلی داشت ولی نه از 10 بار 8 بار مثلا از 10 بار 1 یا 2 بار ولی مشکل از اینترنت ماست که با بعضی جاهایه دنیا بازی کنی خوبه و با بعضی جاهایه دیگه مشکل دارهمنم دقیقا همین مشکلو دارم از هر ۱۰ بار که میکنم ۸ بارش اینطور میشه .فکر میکنم مشکل از خود سور های بازی باشه توی ۱۲ اصلا اینطور نبود