FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

:|جز ماهه اول که می خواستم یاد بگیرم،دیگه یاد نمی اد رو چیزی جز لجندری بازی کرده باشم:|یه سوالی،تو خودت چند امتیاز اوردی که من هرچی می گم می گی نوب؟:d اصلا یه سوال دیگه:d نوب بودن من ربطی به امتیاز اوردن من داره یا تحت هر شرائطی نوبم؟:d
تحت هر شرایط نوب نیستی از اونجا که به سختی 12 اشاره کردی و گفتی سخت ـه پس مزخرفه منم به این نتیجه رسیدم تو ایزی گیمری !:دی
من فقط یه بازی رو یادمه باختم به این سوآنسی با منچستر هم 2 تا مساوی آوردم بقیه رو بردم آخه ترکبم خوببود نسبتا !:دی

:|جز ماهه اول که می خواستم یاد بگیرم،دیگه یاد نمی اد رو چیزی جز لجندری بازی کرده باشم:|یه سوالی،تو خودت چند امتیاز اوردی که من هرچی می گم می گی نوب؟:d اصلا یه سوال دیگه:d نوب بودن من ربطی به امتیاز اوردن من داره یا تحت هر شرائطی نوبم؟:d

خدایی انقد حرفه ای هستید؟ تاحالا بارسا رو 11 - 0 لوله کردید توو 6مین؟ لجندری؟ کاری که من با رئال کردم

دوستان یه سوال ، این نسخه مشکلی نداره ؟ این مشکل ایجنت گرفتن تو ریلیز اصلی حل میشه؟ اونجوری باید 2بار بخریم که :d اگه نه فرقی نداره فردا صب ناشتا برم بگیرم بازیو

viva fifa>:d

تحت هر شرایط نوب نیستی از اونجا که به سختی 12 اشاره کردی و گفتی سخت ـه پس مزخرفه منم به این نتیجه رسیدم تو ایزی گیمری !:دی
من فقط یه بازی رو یادمه باختم به این سوآنسی با منچستر هم 2 تا مساوی آوردم بقیه رو بردم آخه ترکبم خوببود نسبتا !:دی
نه،من نگفتم سخته،گفتم مذخرفه:d چرا؟!چون یه بازیکنه ذخیره ی تیم دارغوز ابادِ لندن(:d چلسی رو نمی گم ها:d)می یاد چنان استپ و دریبل و از این کارا می کنه که نگو.از اون طرف من توی کال او دوتی کار تیمی رو بیشتر از این بازی حس کردم:|مثلا قراره 11 نفره باشه اما یارای دیگت نه تنها کمکت نمی کنن بلکه به ضررت هم هستن ...
لابد رفتی رونالدو و مسی رو باهم خریدی اوردی؟:d
خدایی انقد حرفه ای هستید؟ تاحالا بارسا رو 11 - 0 لوله کردید توو 6مین؟ لجندری؟ کاری که من با رئال کردم
اینم یه مشکل دیگه:|نباید سیستم بازی طوری باشه که اجازه بده تیمی مث بارسا 11 تا بخوره

نه،من نگفتم سخته،گفتم مذخرفه:d چرا؟!چون یه بازیکنه ذخیره ی تیم دارغوز ابادِ لندن(:d چلسی رو نمی گم ها:d)می یاد چنان استپ و دریبل و از این کارا می کنه که نگو.از اون طرف من توی کال او دوتی کار تیمی رو بیشتر از این بازی حس کردم:|مثلا قراره 11 نفره باشه اما یارای دیگت نه تنها کمکت نمی کنن بلکه به ضررت هم هستن ...
لابد رفتی رونالدو و مسی رو باهم خریدی اوردی؟:d

اینم یه مشکل دیگه:|نباید سیستم بازی طوری باشه که اجازه بده تیمی مث بارسا 11 تا بخوره
اینو قبول دارم
آرسنال دهنت رو سرویس کرده بود آره ؟:>
نه باو یه دو سه تا بازیکن سوخته خریده بودم !:دی
این یارو یایا توره با این خسوس ناواس !:دی
این نیمار رو هم اصلا نمیفروختن زیر 100 تا :|:دی

این نیمار رو با لیورپول 93 میلیون دلار خریدم:d:d بزرگترین اشتباه:|.یه بار بارسای b اومد لیگ لالیگا،بعد به من یپشنهادش دادن،چون از لیورپول به لدیل نتایج ضعیف اخراج شده بودم:d تا فینال جام جذفی و قهرمانی هم رفتیم:|بعد یه دفعه یه باگ وحشتناک رخ داد!!من بازیکنای زیایدم صمدوم ومحروم شدن در نتیجه با این که 14 تا بازیکن داشتم ولی حقه مسابقه دادن نداشتم:|فینال رو forfeit دادم به بارسا:|قهرمانی هم همینطور.3 بازی اخر قهرمان بودم،یه دفعه شدم 6م:d

تا حالا تو دو فصل واسه یه تیم پنج تا جام آوردی :d ؟؟؟
تو یه فصل اوردم:d منیجر سال شدم خیلی حال داد:d رفتیم لیگ قهرمانان،بعد لیگ و حذفی رو بردم و fa رو باختم و اروپاو کمونیتی شیلد رو گرفتم و سوپرکاپ اروپارم بردم:d

به جای اینکه ذوق اینو کنید که من تو کریر مود چقدر گل زدم یا بارسا رو چند بار آبکش کردم وقتی سرور انلاین ea فعال شد پاشید بیایید تو لابی تا مشخص بشه کی فوتبالش بهتره....با cpu بازی کردن که نشد ادعای بازیکن خوب بودن؟

گیمر تگ من اینه : djkiller110 بروبچ آنلاین باز تا بازی رسید دستشون برا آخر هفته که سرورهای فیفا برای آنلاین head to head باز شد منو ادد کنید بیاییم با هم کل کل بزاریم بازی کنیم ببینیم کی حرفش با عملش یکیه...

800 پوینت رو از الان رزرو کنید که روز موعود در راهه....

ضمن اینکه من بازی رو فردا عصر میگیرم .

بقیه هم اگه فیفا آنلاین بازی میکنن گیمرتگشون رو بزارن تا برای آخر هفته دسته جمعی یه کل کل توپ راه بندازیم.

دوستانی که بازی رو گرفتن بیان یه سری توضیحات بدن.در ضمن این سوال هم هم جواب بدید چون من عصر بدستم میرسه.
1-گزارش عربی داره نسخه ی پال؟؟:d
2-کسانی که آنلاین شدند ببینند قابلیت match day مجانی ـه یا خیر؟؟!!!
ممنون

تا حالا تو دو فصل واسه یه تیم پنج تا جام آوردی :d ؟؟؟

آره بابا من هرچی جام بود تو یه فصل درو میکردم میرفت. این که چیزی نیست رو لجندری منچسترسیتی ور میداشتم همه رو لوله میکردم . 118 امتیاز گرفتم و چند هفته مونده به پایان فصل قهرمان شدم .135 گل زده داشتم .
این آخریا واقعا گرم شده بودم:p:d

آره بابا من هرچی جام بود تو یه فصل درو میکردم میرفت. این که چیزی نیست رو لجندری منچسترسیتی ور میداشتم همه رو لوله میکردم . 118 امتیاز گرفتم و چند هفته مونده به پایان فصل قهرمان شدم .135 گل زده داشتم .
این آخریا واقعا گرم شده بودم:p:d

خوشم میاد همه فیفا باز تیرن حال میده واسه انلاین :d ... این که چیزی نیست من دو فصل با چلسی دو فصل با رئال دو فصل با سیتی قهرمان لیگ شدم حالا بقیه جام ها بماند ;) ...

نمیدونم درسته یا نه ولی میگن رو بازی یه داشبورد جدید هست و اینکه بازی ترانکیت با دیسک هم مشکل داره و از بازی میپره بیرون و رو هارد هم مثل اینکه نمیشه نصب کرد.نمیدونم حقیقت داره یا نه

سلام خدمت همه دوستان اگه کسی بازی رو گرفته بیاد یه توضیح بده حیف که دستگاهم که پال بود رو فروختم الان من موندم و دو تا دستگاه ntsc که درایور قدیم هستند و کاری به lt3 و این ماسماسک بازی ها نداره وگر نه یه تمام اطلاعات رو 2 سوت به همه میدادم ولی حیف

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or