FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بازیو گرفتم دارم نصب می کنم.... به محض اینکه نصب شد می رم واسه خریدن Online Pass:d . وای دیگه نمی تونم تحمل کنم. 4 درصدش رفته. چقدر حجمش زیاده.
میری بن کنی خودت رو ؟!:|
فعلا وصل نشو ...
بازی رو هم سفارش دادم فردا میرسه دستم ... میریم درجا تو کار کریر مود !:دی

بی خیال بن الان تو سروراش مرغ پر نمیزنه(اصلا اگه سروراش اصلا روشن باشه)
مرغ پر نمیزنه؟ الان 4 روزه ملت دارن بازی میکنن! اکثر ملت early access داشتن عزیز!
شما همین الان هم بری برای آنلاین کسی فلگت نمیکنه

دیگه جوه زده نشو داداش :d این 12 که شما میگی مادر اصلی 13 هست به لحاظ گیم پلی ...و تکامل بزرگی بود و فیفا 13 با حفظ فیفا12 مقداری بر خوبیهاش افزوده همین !!

ضمن اینکه شما اگر روی سخت ترین درجه ی سختی بازی کنی با مسی هم نمیتونی این کارو بکنی چه برسد شجاعی .... کلا میگن ادم و برق بگیره جو نگیره :d
نمی دونم با کی بازی کردی،ولی اگه با cpu بازی کرده باشی می فهمی چی میگم...

يه چيز جالب !
اون مشكل هنگ كردن تو كرير مد رو ea اعلام كرد براي خيلي ها اتفاق افتاده و موقعي پيش مياد كه ايجنت خريده باشيد!
گفته ايجنت رو پاك كنيد درست ميشه!
پس با اين اوصاف ديگه نگراني از نوك بودن نداشته باشيد

Sent from my iPod touch using Tapatalk

يه چيز جالب !
اون مشكل هنگ كردن تو كرير مد رو ea اعلام كرد براي خيلي ها اتفاق افتاده و موقعي پيش مياد كه ايجنت خريده باشيد!

منظورت از ایجنت چیه؟؟؟

يه چيز جالب !

بن چی اونم مشکلش جل میشه ؟؟ امکان بن هستش که ...هر چند چند سال ماکرو از این کار شومش دست کشیده :d

تو نوبی به فیفا چه !:biggrin1:
من خودم رو لجندری آرسنال(البته ترکیب ـش رو عوض کردم تو کریر مود) رو قهرمان لیگ برتر کردم ...:biggrin1:
سخت بود ولی این یکی هم آسون نیست ... پس برو بشین بازی کن تا یاد بگیری !
تا حالا با 95 امتیاز و 106 گل زده قهرمان شدی؟;;)

:|
همش 95 تا اونم لابد رو سمی پرو !:|:دی
برو بابا نوب :دی
:|جز ماهه اول که می خواستم یاد بگیرم،دیگه یاد نمی اد رو چیزی جز لجندری بازی کرده باشم:|یه سوالی،تو خودت چند امتیاز اوردی که من هرچی می گم می گی نوب؟:d اصلا یه سوال دیگه:d نوب بودن من ربطی به امتیاز اوردن من داره یا تحت هر شرائطی نوبم؟:d

از دوستان کسی می‌دونه اون Celebration ـی که بازیکن می‌زد چهار نفر رو تیر بارون می‌کرد چجوری ـه؟!:دی
فکر می‌کنم با اون Challenge هایی که گذاشتن باز شه!
ما که باید تا چهارشنبه صبر کنیم تا بازی بیاد دستمون:|:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or