FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

این دگه از اون حرفا بود.هم خطا میکنه هم پنالتی میده البته نسبت به ابزی باز خیلی کمتره.
یه توپ لو دادنایی تو فیفا 12 بود که تو 11 نبود.
بوفون توپ لو میداد.یا یه بار بازیکنه پاس داد دروازه بانشون نمیدونم چطوری خواست بزنه که نتونست رفت تو گلش.!!
منظور رو لجندری بود !
لجندری بزار یه دست بازیکن متوجه میشی چی میگم !

2_باز هم مثل فیفا های قبل فقط فاکتور سرعت مهم یعنی 1 بازیکن با سرعت 99 و بقیه اسکیل ها 1 از ژاوی بهتره؟؟یا مثلا میشه از پیرلو مثل واقعیت استفاده کرد؟؟؟ آخه تو ورژن قبلی از یکی مثل پیرلو و ژاوی که بازیسازن نمیشد مثل واقعیت استفاده کرد و من به جاشون بازیکن سرعتی میزاشتم...

لطفا جواب بدید
با دمو نمیشه این سوالو کامل پاسخ داد باید صبر کرد تا بازی اصلی بیاد;)
اما این طور که پیداست بازیسازی نقش مهمی در فیفا13 داره و اینطور نیست بازیکن که فقط سرعت داره از بازیساز های بزرگی مثل پیرلو و... بهتر و کارامد تر باشند

امروز یه چیز جالب تو دمو دیدم
داشتم میرفتم وسط زمین یارو خطا کرد توپ رفت 10 متر اونور بعد من تند تند A رو زدم که سریع بیاره بزنم بعد دیدم یه بازیکن رفت توپو گرفت پاس داد به اون کسی که روش خطا شده بود اونم استپ کرد سریع بازی رو شروع کرد

من ديروز داشتم بازى ميكردم و با يك نكته ى جالب برخورد كردم اونم اين بود كه به پنالتيات كشيد منم اولين ضربه رو زدم خورد به دست دروازه بان .اما جالبيش اين بود كه در ادامه ميخواست توپ رو كامل رو سينش بگير توپ به پاش خورد رفت تو گل اما داور گل حساب نكرد
البته باور كنيد وقتى توپ رفت تو گل داور صوت به نفع تيم حريف زد !!!
به قدرى خرد شدم من يعنى له له شدم الانم داغونماااا

سلام دوستان
من بعد از انجام بازیهایه زیاد به یسری نکاتی رسیدم خواستم با هم به اشتراکشون بزاریم تا زودتر این بازی رمز گشایی کنیم با امکاناتش اشنا بشیم کلا ایندفعه یک فیفا از بیخ و بم عوض شده ترفیم.
من همیشه فکر میکردم واقعا رویه اصول بازی میکردم تو فیفا12 اما با بازی کردن 13 به این نتیجه رسیدم من وقتم تو 12 طلف میکردم اخه با تفکر بازی من دور بود اما این 13 اینطور نیست فکر نکنید جو گرفتمم دارم رو ابرا حرف میزنم کسایی که مثله من دوست دارن با دید مربیگری به بازی نگاه کنن همش بخوان یه تکنیک و تاتکتیک جدید بازیشون پیش ببرن میفهمن من چی میگم.
من همیشه فیفا برایه این بازی میکردم چون حس میکردم با تاکتیک بازیم پیش ببرم نه اینکه با یه بازیکن حرکت کنم چندتا دکمه بزنم بعد یه شوت برقاسا تو گل.
قبله این فیفا13 بیاد من هرسال همین حس نسبت به فیفا دیگه داشتم خدایشم هرسال بازی ازادانه تر میدن بیرون تا این شماره که وافعا داره به اون تفکر نحوه بازیم نزدیک میشه بگزریم بریم سر موضوع اصلی.
من نکته ای که فهمیدم برایه هر ترکیب یک نوع حمله هست ببینید به طور مثال با ترکیب بایرن و تیم ملی المان(4231) من همیشه بازی میکنم باورتون نمیشه چطور ضد حملات برقاسا میزنم داشتم بازی میکردم من دورتمند بودم حریفم یونتوس به یکباره ضد حمله زدم با 5بازیکن توپ درست میانه زمین بود با گندوگان(هافبک تدافعی) پاس دادم به لواندوفسکی (نوک حمله) بعد به رئوس(پشت لواندوفسکی بازی میکنه) بعد کوبا(هافبک حجومیه سمته چپ) از بغلم فرار کرد از سمت چپ یه سر توپ زدم توپ اوردم رو پایه راستش دیدم گوتزه(هافبک حجومیه سمت راست) دستش بالا کرده داره حرکت میکنه به سمت محوته راست زمین. سانتر کشیدم توپ براش فرستادم بعد با گوتزه بدون معطلی توپ بدونه هیچ استپی بدونیکه توپ زمین بخوره رو همون هوا سانتر کردم فکر کردید چکسی خودش به دمه دروازه رسوند توپ زد تو گل باسر؟ گنوگان کسی که این ضد حمله سریع باهاش پیریزی کردم بقدری این گل قشنگ بود که یک ساعت داشتم نگاهش میکردم درست با 6پاس از وسط زمین شروع کردم همون بازیکن شروع کننده توپ به گل تبدیل کرد دفاع یونتوس حضور داشت ها اما بقدری برقاسا بود حمله که تا میامد بازیکنم بگیره با یه پاس ردش میدادم البته تو ضد حمله هم بودم اون انسجام تیمیرو نداشتن.
البته کاش میتونستم تصویری نشون بدم تا بفهمید چی میگم نمیخوام ادعام بشه ها منظورم این حرفا نیست میخوام بگم این فیفا بازیرو جوری طراحی کرده کسی که اهل تاکتیک باشه بتونه به رونترین شکل ممکن اجراش کرد در واقعه این گلی که من زدم حاصل تلاش تیم سازنده فیفا هستش که بازی به این قشنگی و روونی میشه انجام داد.
ممکنه بگید تو فیفا هایه قبلیم میشد اینطوری بازی کرد.درسته اما اونجوری یخورده مصنوعی بود نسبت به ترکیبت تاثیر پذیری نداشت اما الان شما میتونید ترکیبی که بازیکناتون توش خوب باشن انتخاب کنید وبه صورت کاملا تاکتیکی بازی پیش ببرید جایه لذت بخشش اینه که همیشه جواب درست نمیده باید 10 بار امتحان کرد تلاش کرد که دو بار به این هدف برسید اما اگر برسید واقعا مزه میده این بچه هایی که مثل من فکر میکنند کاملا میفهمن چی میگم.
نکته مهمتر دیگه مکان تیم دیگه مثله گذشته از پیش تعیین شده نیست قبلا توپ دور میکردی توپ حتمی زیر پایه بازیکن حریف یا خودت میرسید اما الان میتون توپ جایی بفرستی که کسی حضور نداره درواقعه از طریق همون قسمت ضد حمله بزنی. بازی واقعا پیشرفت داشته به شرطی که عادت نکرده باشین با 4تا پاس که اونم به طرز عالی به همتیمیتون برسه اونم خیلی قشنگ استپ کنه و به راحترین شکل ممکن rb+شوت=گل .
تو فیفا13 از این خبرا نیست باید هم توپ خوب به گردش در بیاری هم به سلامت توپ برسونی هم خوب استپ کنی هم موقعیت سازی کنی هم خوب شوت کنی بعد شانس بیاری که گل بشه این فاکتورایه تاثیر گزار فیفا13 هست.
البته ایراداتیم داره مخصوصا تو قسمت داوری هنوز خطاهایه بیخود زیاد میگیره حتی بعضی توپهارم افساید نمیگیره من خودم 3تا گل افساید خوردم البته میلیمتری بودن.
نکته دیگه میزان درصد مالکیت توپ تو فیفا هایه دیگه من خودم میکشتم خیلی نادر پیش میامد من به هدفم برسم که میزان درصد مالکیت بود اما الان خیلی راحت میتون با امار خیره کننده 63 برسم!!!!! واقعا برایه خودمم عجیبه. البته به نحوه بازی cpu هم هست اگر رو حالت لگندری بازی کنید و اصلا توجهی به دفاعه تیمی و 4 دفاعه اخرتون نداشته باشید خیلی راحت با 3 تا 4 پاس دروازتون باز میشه cpu خیلی رو به جلو حرکت میکنه و میخواد رو دروازتون با کمترین پاس برسه گل بزنه.
یه خبر خوشحال کننده با این تفاسیر بازی سازی نقش اساسی داره تو این فیفا پس از الان مطمئنم بازیکنایه نظیر ژاوی اینیستا پیرلو اوزیل شواین اشتایگر و ..............خیلی بازیکن بازیساز دیگه نقشه پرنگی ایفا خواهند کرد.
دوستان شماهم هرچی فهمیدید بیاید بگید که همه از

آخرین ویرایش:
دوستان توی این نسخه امکان تشکیل تیم منتخب جهان به دلخواه خودمون وجود داره !؟ به طوری که این تیم را سیو کنیم و هر وقت دوست داشتیم با اون با تیم های دیگه بازی کنیم !؟
اگر هست بگید از کدوم منو باید این کار را انجام داد ...

این قابیلت که بشه تیم تشکلیل داد از نسخه قبلی اضافه شده !
باید به لایو وصل باشید و بازی انجام بدین و کوئین بدست بیارید و بازیکن بخرید !
مربی بخرید و ....

امروز یه چیز جالب تو دمو دیدم
داشتم میرفتم وسط زمین یارو خطا کرد توپ رفت 10 متر اونور بعد من تند تند A رو زدم که سریع بیاره بزنم بعد دیدم یه بازیکن رفت توپو گرفت پاس داد به اون کسی که روش خطا شده بود اونم استپ کرد سریع بازی رو شروع کرد

بله ، این هم یکی از قابلیت های اضافه شدست، توپ بره بیرون هم اگر بازیکنی نزدیک باشه ، همین کار رو میکنه.

نه نه داره خوشم میاد گمونم از اون وقتهاس که باید با تغیراتش جلو بریم بعدا باورمون نشه با قبلی بازی میکردیم حرکتا خوب شده طبیعیه توپ به پاشون

نمیچسبه دربازبان بهتر شده

ولی ظاهرا هنوز باید لعنت بهشون بفرستیم که دیسپلی هاشون هنوز خیلی بزرگ و زیادیه و نمیشه fade شن

علیرضا حقیقی شماره 88 و اورالش 54 تو تیم روبین کازان.به همین سادگی;)

---------- نوشته در 05:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:51 PM ارسال شده بود ----------

نه داداش ولی اونش بماند.به همین سادگی;)

---------- نوشته در 05:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:53 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن reus شده 84 و لندوفسکی هم 84

---------- نوشته در 05:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:55 PM ارسال شده بود ----------

نوید جان shaqiri قدرت اصلیش 80 شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or