FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

آقا برادرم از فیفا 2008 تا 2012 فقط 2 جور بلده گل بزنه:

1_بقل پا.... 2_بازیکن سرعتی توپ رو میگیره با یکی دیگه یک دو میکنه بعد چیپ پاس میندازه از رو سر همه دفاعا رد میشه میره میزنه توگل

2_باز هم مثل فیفا های قبل فقط فاکتور سرعت مهم یعنی 1 بازیکن با سرعت 99 و بقیه اسکیل ها 1 از ژاوی بهتره؟؟یا مثلا میشه از پیرلو مثل واقعیت استفاده کرد؟؟؟ آخه تو ورژن قبلی از یکی مثل پیرلو و ژاوی که بازیسازن نمیشد مثل واقعیت استفاده کرد و من به جاشون بازیکن سرعتی میزاشتم...

لطفا جواب بدید

آقا برادرم از فیفا 2008 تا 2012 فقط 2 جور بلده گل بزنه:

1_بقل پا.... 2_بازیکن سرعتی توپ رو میگیره با یکی دیگه یک دو میکنه بعد چیپ پاس میندازه از رو سر همه دفاعا رد میشه میره میزنه توگل

2_باز هم مثل فیفا های قبل فقط فاکتور سرعت مهم یعنی 1 بازیکن با سرعت 99 و بقیه اسکیل ها 1 از ژاوی بهتره؟؟یا مثلا میشه از پیرلو مثل واقعیت استفاده کرد؟؟؟ آخه تو ورژن قبلی از یکی مثل پیرلو و ژاوی که بازیسازن نمیشد مثل واقعیت استفاده کرد و من به جاشون بازیکن سرعتی میزاشتم...

لطفا جواب بدید

در مورد دوازده که گفتین راه اصلی گل زدن تو 12 بازی سازی بود و بس.با پاس زیاد توپ میرسونیدی وسط نیم دایره ی زمین و نیم دایره ی پشت هیجده(یعنی وسط نیمه ی زمین حریف) بعد با یه بازیکن خوب مثل همین پیرلو و ژاوی که فرمودین یه جای خوب برای پاس تو عمق چه زمینی و چه هوایی گیر می آوردین و یه پاس دقیق ، بقیش یه RB+B بیشتر نیست!
ولی تو 13 یه مقدار کار سخت تر شده.مشکل اینه که توپ دیگه راحت دریافت نمیشه و اگر هم خوب دریافت بشه ، نیاز به یه کاهش سرعت داره که باعث میشه دفاع برسه.حالا تو 13 هم در می آید که چی کار میشه کرد.
دوستان اگر اشتباه می کنم بفرمایید تا من هم بفهمم.

آخرین ویرایش:
به نظرم توی بازی یه بی نظمی خاصی وجود داره که بازی رو لذت بخش تر کرده. توی ۱۲ اینطور نبود. مثلا وقتی که سانتر میکردیمو مدافع حریف توپ رو میزد حتما به یکی از هم تیمیهاش میرسید ولی توی ۱۳ من بارها دیدم که توپ بعضی وقتا مثل واقعیت توی زمین سرگردانه بدون این که دست کسی باشه.یا مثلا خیلی از موقعیت ها اونطور که انتظار داری اتفاق نمیوفته ولی بر عکس توی ۱۲ یه سری کارهای خاص بودن که اگه انجام میدادی حتما چیزی اتفاق میفتاد که انتظار داری. مثل بغل پا زدن تو یه قسمت هایی از زمین که ۹۹% احتماله گل شدنش بود

یه چیزی که تو فیفا خیلی منو به شخصه اذیت میکنه عوض کردن منطقه بازی.امیدوارم تو این نسخه درستش کنن و به واقعیت نزدیکتر بشه

عوض کردن منطقه بازی فوق العاده عالی شده. کلا پاسها عالی و مثل واقعیت شدن .خیالت راحت باشه ;)

دوستان من نسخه دمو فردا یا نهایتا پس فردا می‌رسه دستم قبلش یه سوال دارم:دی
برای حرکات بعد از گل، چیز های زیادی اضافه شده یا نه؟!
چون از 10 به 11 خیلی زیاد بود این حرکات ولی از 11 به 12 تقریبا هیچ تغییری رو ندیدیم:|

چون از 10 به 11 خیلی زیاد بود این حرکات ولی از 11 به 12 تقریبا هیچ تغییری رو ندیدیم:|

نه تغییری نکرده نسبت به 12 .تو دمو که من چیز خاصی ندیدم حالا شاید تو نسخه اصلی حرکات جدید اضافه بشه اما بعید میدونم .

حرکات خیلی زیادی اضافه شده که بعضی هاش رو باید آنلاک کنین.مثلا ژست گرفتن بالوتلی و نشون دادن عضلات پا که رونالدو انجام داد اضافه شده.:d
برای اینکه حرکت رونالدو هم بزنین از دکمه های زیر استفاده کنین:
2بار آنالوگ به سمت راست+LT

ای بابا دیگه نمیتونم تحمل کنم از وقتی که دموش رو بازی کردم !!کی بازی پس لینک میشه !! این بخش career مودش تو فیفا 12 واس خودش یه دنیایی بود تو این نسخه با تغییرات و واقعی کردن بازی خیلی چیز خوفناکی باید بشه :xخدا کنه هفته دیگه لینکاش در بیاد

یه چند دستی دمو رو بازی کردم
اول اینکه دوستان میگفتن بازی آسون شده باید بگم اصلا این طور نیست بلکه طبیعی شده !
یعنی چی طبیعی الان میگم !:دی
برای مثال تو فیفا 12 درصد خطا هوش مصنوعی 0.0% بود !!
اصلا وابدا هیچ پنالتی نمیداد هیچ خطایی نمیکرد !
توپ لو نمیداد !
ولی تو 13 به حدی طبیعی شده که احساس میکنی داری با یوسر بازی میکنی نه هوش مصنوعی !
از لحاظ گرافیکی هم دوستان همه قبلا گفتن که پیشرفت های خیلی خوبی شده ... واقعا دلچسبه !
فقط یکم اورآل بازیکنای آرسنال تو ذوق ـم زد !:|
جنیکسون خیلی بازیکن خوبی نیست ولی دیگه نباید 65 باشه !:|
یا مثلا یه چند تا بازیکن ـه دیگه مثل ژیروینیو و ... !
فیس ها هم تعریفی نداشت !
فقط یه سوال این قابلیت مچ دی باید همیشه آنلاین باشی یا هر چند یکبار آپیدیت باید بکنی؟!
چون یه تیم یه هفه خوبه سه هفته بعد حالا تکلیف اونی که نمیتونه همیشه وصل بشه لایو چیه ؟!

جل الخالق! این خوشحالیا اینجوریه!؟:دی
من فقط با LB و LT + جهت ها(یه جهت فقط:دی) کار میکردم! تقریبا از ماه اول به بعد دیگه خوشحالیا رو گاه نمیکردم از بس تکراری شده بود! لول!:دی
جایی هست این خوشحالیا با نوع انجامش لیست شده باشه؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or