FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

یه سری ایرادات رو دوستان گفتن میخوام بدونم اونایی که دمو رو بازی کردن آیا این ایرادات واقعا حقیقت داره در بازی :

تور دروازه خیلی خشک و بی حسه انگار از آهن درست شده!

داور خیلی راحت پنالتی میگیره. تنه های ساده رو هم بعضی وقتا پنالتی میگیره!

دروازه بان ها با اینکه اکثرا عکس العمل های قشنگی نشون میدن ولی هر از گاهی خیلی بد گل میخورن!
در مورد تور دروازه منظورتونو متوجه نشدم؟ولی نسبت به بازی سال قبل فرقی نکرده.
بحث داوری عالی شده و واقعا سختگیرانه خطا میگیره که به نظر من واقعا خوب شده است.
در مورد دروازه بان ها کاملا صحیح گفتید و بعضی مواقع سوتی های وحشتناکی میدهند.

یعنی امروز یه گل با فلامینی زدم به یوونتوس .. خدا .. :دی .. فیلمش رو توی اسپویلر میذارم ببینید .. :دی .. فقط دوستان یوونتوسی نبینن یه موقع شاید ناراحت شن .. :> .. :d ..

همچین گفتی فکر کردیم چی باشه
تو فیفا 12 چند تا شوت با دروگبا یا پودولسکی بزن 100 برابر خفن تره

اقا من باز کردم خیلی عالی بود یک لذت خاصی داره اما نکته ای که منو ناراحت کرده اینه که بازکنایی که توی حرکت هستند و توپ را یکم محکم بهشون پاس میدی نمیتونن کنترل کنند اصلا از دست دادن توپ خیلی زیاد شده اما کلا یک سری مشکلات دیگه به چشم میخوره اما فکر کنم اینا توی نسخه دمو اینطوری باشه یادمه پارسال هم مشکل زیاد داشت توی دمو
راستی من یک چیزی متوجه نشدم اول بازی زمانی که میخوای تیمها را انتخاب کنی یک گزینه داره با دکمه Y که فکر میکنم مچ دی است اون دقیقا چیه کاربردش چیه؟

بچه ها اگر بخواهیم تورو شل کنیم تو همون سلایدراست ولی کسی اسمشو نمیدونه؟

اگر از جدا شدن توپ از پای بازیکنای بی کنترل تاراحتید برید کنترل بازیکناتونو 99 کنید

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا همه از تور دروازه فیفا شکایت میکنن؟خب خیلی راحت برید تو تنظمیات و اگر دوست دارید تور دروازه رو شل کنید.

از کدوم قسمت تنظیمات اینکار امکان پذیره؟؟ ممنون میشم مراحل تغییرات تور دروازه را از منوی setting بگید.

از کدوم قسمت تنظیمات اینکار امکان پذیره؟؟ ممنون میشم مراحل تغییرات تور دروازه را از منوی setting بگید.
تو قسمت visual یه گزینه داره به net shape که برای ظاهر تور هست.که به صورت مثلی و مستطیلی قابل تغییر هست.مثلا تو برزیل تور دروازه به صورت مثلثی هست.و گزینه net tension هست که برای میزان سفتی تور هست.اگر loose بزارید تور کاملا شل میشه.اگر tight بزارید،کاملا سفت و محکم میشه.اگر regular بزارید هم معمولی میشه.

استپ توپ واسه یه بازیکن حرفه ای در سطح اروپا اینقدر هم که تو فیفا 13 دردسر داره سخت نیست .
شما یه بار دیگه گلی که رونالدو به بارسا زد رو نگاه کن و استپ رونالدو رو ببین!
اصلا این سری یه بازیه اروپایی دیدی به استپ ها دقت کن! فیفا دقیقا عینه واقعیت این قابلیت رو ساخته!

تو قسمت visual یه گزینه داره به net shape که برای ظاهر تور هست.که به صورت مثلی و مستطیلی قابل تغییر هست.مثلا تو برزیل تور دروازه به صورت مثلثی هست.و گزینه net tension هست که برای میزان سفتی تور هست.اگر loose بزارید تور کاملا شل میشه.اگر tight بزارید،کاملا سفت و محکم میشه.اگر regular بزارید هم معمولی میشه.

اقا حسین خیلی ممنون

بابا چرا صفحات قبل رو نمیخونید؟هم من توضیح دادم و هم نوید.برای اینکه درست استپ کنید دستتون نباید روی سرعت باشه.همه عادت کردیم،قبل اینکه پاس بهمون برسه دستمون روی سرعت باشه.برای همین،تو این شما هی توپ از پا جدا میشه که به نظرم این بهترین کاری بود که میشد بکنن.اگر از LT هم برای استپ استفاده کنید که دیگه عمرا توپی رو لو بدید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or