FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

اقا شما خودتو كشتي ، فيفا بد شده ؟ ديگه كارش تموومه ؟ اوكي :| برو همون Pes زيبا رو بازي كن و لذت ببر :|

اره والا همش تاسف خوردنای الکی . هنوز بازی نیومده دارن انتقاد میکنن از بازی . به نطر من که بازی خیلی پیشرفت داشت تو دموش .

دوستان اون مشکلی که توی نسخه ی قبل بود یعنی وقتی میرفتی توی محوطه جریمه بعد پاس به بیرون مدادی وقتی میخواستی که تک ضرب شوت کنی ولی خیلی آروم شوت میکرد توی این نسخه بر طرف شده؟؟؟؟چون این مشکل خیلی رو اعصاب بود...با کلی زحمت میرفتی توی محوطه جریمه بعد خیلی حرفه ای پاس به بیرون میدادی ولی خیلی آروم میشوتید...کلا وقتی پاس میدادی میخواستی سر ضرب شوت کنی آروم شوت میکرد.این مشکل توی این نسخه برطرف شده؟؟؟just fifa

یه عده از دوستان ، ایراد می گیرن که بله،بازی اسون شده.درواقع چون عادت کرده بودن که یه بازیکنی با اورال 59،بیاد پویول و تری رو با اوناع دیدنی دریبل ها و تو سر توپ زدن ها رد کنه و بره،فکر می کنن فیفا 13 اسون شده!

---------- نوشته در 12:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:55 AM ارسال شده بود ----------

دوستان یه سوال بعضی از دوستان گفتن قبل هر بازی نتایج گذشته تیم هارو نوشته من ندیدم؟ باید به لایو وصل باشی تا نشون بده یا در حالت آفلاین هم نشون میده؟
بالای ارم تیم ها،اونجا که باید تیم هارو انتخاب کنی 5تا نتیجه اخر رو با حروف W/D/L نشون می ده...

دوستان بخاطر داشته باشید که هدف از دمو اینه مشکلاتی رو که طرفداران و منتقدان می بینن بر طرف شه.پس مطمئن باشید نسخه ی اصلی برخی کمبود ها و کاستی هارو بر طرف خواهد کرد و به یک نسخه ی ایده آل خواهد رسید.

اخه وقتی دمو رو دادن بیرون که بازی هم گلد شده بود دیگه میخوان چی رو اصلاح کنن یکم با تفکر بنویسیدb-)

شما اجازه بده بازی ریلیز بشه بعد تاسف بخور! هر سال موقع اومدن دمو این مشکل رو داریم اینجا!! هنوز بازی نیومده و بازی نکرده نسخه بازی رو میپیچید برای EA متاسف میشید قضاوت میکنید...اجازه بدید بیاد بازی کنید بعد وقت برای اظهار نظر زیاده.
دوست عزیز حالا چرا اینقدر عصبانی ؟ :d منم دارم راجع به دمو صحبت می کنم نه نسخه اصلی ! فیفا 12 هم دموش که عرضه شد پر از مشکلات IE بود ولی تو نسخه نهایی هم برطرف نشد . اونموقع شما کجا بودی که جواب این مشکلی که هر سال داری رو بدی ؟! چرا تغییری نکرد باگ های وحشتناک IE ! اگه بعد از یک سال توی همین دمو هم این مشکلات وجود داشته باشه خنده داره .

الان توی این دمو هم این مشکلات IE مثل نسخه 12 وجود داره ؟ یکی از دوستان پاسخ بده لطفا .

اخه وقتی دمو رو دادن بیرون که بازی هم گلد شده بود دیگه میخوان چی رو اصلاح کنن یکم با تفکر بنویسیدb-)

قرار نیست که حتما من و شما دمو رو تست کنیم و ایرادها رو بگیریم و یه سری گیمر و منتقد و از این جور افراد پیدا میکنن و اونا تست میکنن و ایرادها رو میگن و این دمو هم بیشتر برای آشنایی با بازی هست و هیچ وقت دمو رو وقتی که بازی گلد شده بیرون نمیدن که ایرادای بازی رو بگیرن......

آخرین ویرایش:
قرار نیست که حتما من و شما دمو رو تست کنیم و ایرادها رو بگیریم و یه سری گیمر و منتقد و از این جور افراد پیدا میکنن و اونا تست میکنن و ایرادها رو میگن و این دمو هم بیشتر برای آشنایی با بازی هست و هیچ وقت دمو رو وقتی که بازی گلد شده بیرون نمیدن......

شما اگه تست کننده ها رو میگین اونا نسخه کامل بازی رو تست میکنن در ضمن هر بازی بین 20 تا 30 روز قبل انتشار رسمیش گلد میشه موقع انتشار این دمو هم بازی گلد شده بود . میتونیین تو سایت EA ببینین . یکم تحقیق کنید بعد پست بزارید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or