saeedscorpion
کاربر سایت
شما لینک اخرین نسخه داری؟
اقا شما خودتو كشتي ، فيفا بد شده ؟ ديگه كارش تموومه ؟ اوكيبرو همون Pes زيبا رو بازي كن و لذت ببر
![]()
بالای ارم تیم ها،اونجا که باید تیم هارو انتخاب کنی 5تا نتیجه اخر رو با حروف W/D/L نشون می ده...دوستان یه سوال بعضی از دوستان گفتن قبل هر بازی نتایج گذشته تیم هارو نوشته من ندیدم؟ باید به لایو وصل باشی تا نشون بده یا در حالت آفلاین هم نشون میده؟
دوستان بخاطر داشته باشید که هدف از دمو اینه مشکلاتی رو که طرفداران و منتقدان می بینن بر طرف شه.پس مطمئن باشید نسخه ی اصلی برخی کمبود ها و کاستی هارو بر طرف خواهد کرد و به یک نسخه ی ایده آل خواهد رسید.
دوست عزیز حالا چرا اینقدر عصبانی ؟ :d منم دارم راجع به دمو صحبت می کنم نه نسخه اصلی ! فیفا 12 هم دموش که عرضه شد پر از مشکلات IE بود ولی تو نسخه نهایی هم برطرف نشد . اونموقع شما کجا بودی که جواب این مشکلی که هر سال داری رو بدی ؟! چرا تغییری نکرد باگ های وحشتناک IE ! اگه بعد از یک سال توی همین دمو هم این مشکلات وجود داشته باشه خنده داره .شما اجازه بده بازی ریلیز بشه بعد تاسف بخور! هر سال موقع اومدن دمو این مشکل رو داریم اینجا!! هنوز بازی نیومده و بازی نکرده نسخه بازی رو میپیچید برای EA متاسف میشید قضاوت میکنید...اجازه بدید بیاد بازی کنید بعد وقت برای اظهار نظر زیاده.
اخه وقتی دمو رو دادن بیرون که بازی هم گلد شده بود دیگه میخوان چی رو اصلاح کنن یکم با تفکر بنویسیدb-)
اخه وقتی دمو رو دادن بیرون که بازی هم گلد شده بود دیگه میخوان چی رو اصلاح کنن یکم با تفکر بنویسیدb-)
قرار نیست که حتما من و شما دمو رو تست کنیم و ایرادها رو بگیریم و یه سری گیمر و منتقد و از این جور افراد پیدا میکنن و اونا تست میکنن و ایرادها رو میگن و این دمو هم بیشتر برای آشنایی با بازی هست و هیچ وقت دمو رو وقتی که بازی گلد شده بیرون نمیدن......