FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

فیفا هر سال پیشرفت داره اما به نظرم هرچی میاد جلوتر پیشرفت هاش کمتر از حد انتظاره..
مثلا" انتظار میرفت نسخه 12 توپ جمع کن باشه.. بازیکن درست توپ اوت رفته رو بتونه برداره اما اصلا" اینطور نبود.. الآن توپ بره اوت بازیکن میره توپ رو برداره از زیر دستش در میره با حالت سر افکندگی سرش رو میخارونه برمیگرده سمت زمین.
یا اینکه هیچکس دوست نداشت بازی اینقدر کند بشه.. که شد.
و خیلی چیز های دیگه :دی
اتفاقا داشتم از این تریلرهایی که با دوربین گرفته شده رو میدیدم .
طبق معمول وقتی توپ زیاد از زمین دور میشه بازیکن نمیتونه برداره . اما وقتی نزدیک میوفتا حتی وقتی در حل حرکت بود بازیکن رفت توپ رو برداشت .
فکر کنم یه دکمه برای برداشتن توپ گذاشتن ! یا اگه بازیکن رو طرف توپ ببریم برداره . یا شاید هم خود بخود برداره .
اما چیزی که جالب بود این بود که بازیکن حتما نباید تو جای مناسب باشه برای برداشتن توپ . دیدم با فاصله-ی نیم متر با توپ دولا شد توپ هم خیلی یهو بهش نزدیک شد و توپ رو برداشت :دی
چیزی نبود که تابلو باشه ولی بنظرم خیلی به کار میاد :دی البته اینا حدسهای منه ولی تا دیدم احساس کردم اینجوری شده :دی

آخرین ویرایش:
من کلا با فیفا دوازده مشکل دارم!!!
سر درجه سختی لجندری عین ماست میان گل میزنن یا مثلا تیم بارسا بی از خود بارسا قشنگ تر تیکی تاکا میکنه
بعدشم که میخوای حمله کنی می بینی کل بازیکنای تیم حریف اومدن تو 1 سوم دفاعی و قشنگ عین روش دفاع چلسی جلو بارسا دفاع میکنن!!!
بعدش نمیدونم چرا تیم ها انقدر با هم تفاوت دارن؟؟؟
مثلا من هیچ تیمی رو تو بازی ندیدم که بتونه عین بارسا توپ رو به گردش در بیاره
من چون همش بارسا رو ور میدارم دیگه وقتی رئال رو بر میدارم اصلا نمیتونم بازی کنم چون اصلا نمیتونن خوب پاس کاری کنن
خودتون امتحان کنین متوجه میشین
در ضمن وقتی هم توپ میوفته دست تیم حریف تا بخوای توپ رو ازشون بگیری دهنت سرویسه!!

من کلا با فیفا دوازده مشکل دارم!!!
سر درجه سختی لجندری عین ماست میان گل میزنن یا مثلا تیم بارسا بی از خود بارسا قشنگ تر تیکی تاکا میکنه
بعدشم که میخوای حمله کنی می بینی کل بازیکنای تیم حریف اومدن تو 1 سوم دفاعی و قشنگ عین روش دفاع چلسی جلو بارسا دفاع میکنن!!!
بعدش نمیدونم چرا تیم ها انقدر با هم تفاوت دارن؟؟؟
مثلا من هیچ تیمی رو تو بازی ندیدم که بتونه عین بارسا توپ رو به گردش در بیاره
من چون همش بارسا رو ور میدارم دیگه وقتی رئال رو بر میدارم اصلا نمیتونم بازی کنم چون اصلا نمیتونن خوب پاس کاری کنن
خودتون امتحان کنین متوجه میشین
در ضمن وقتی هم توپ میوفته دست تیم حریف تا بخوای توپ رو ازشون بگیری دهنت سرویسه!!

تازه FIFA 12 خوبه .....من با 3 تا دیگه از بچه ها داشتیم PES12 بازی میکردیم ولی 3 تا مون تو یه تیم آقا ما قویترین تیم رو برمیداشتیم کامپیوترم فرض کن تیم کویت یا عربستان از این تیم های ضعیف برمیداشتیم .....

مگه میشد از اینا توپ بگیری همشون شده بودن رونالدو و مسی همه رو دریبل میکردن .....آخر نتونستیم یه دست اینا رو ببریم البته لول بازی رو تاپ پلیر بودا !!!!!!

تخفیف ویژه فروشگاه SHOP ONLINE برای عزیزان بازی سنتری = بالای 10 عدد بازی بخرید 10% تخفیف میگیرید ...قیمت = 2100 تومان قیمت با تخفیف = 1900 تومان
برای ورود به فروشگاه بر روی لینک روبرو کلیک کنید = www.shopgames.ir

آخرین ویرایش:
با سلام
چند نکته هست که تو فیفا من رو خیلی عذاب میده
اول این سیستم امتیاز دهی بازی که امیدوارم امسال درست بشه آخه خداییش تو این یکسال گدشته اگه توجه کرده باشین pepe کجا و piqe کجا pepe واقعا عالی بوده و در کل بجز با به توپ بودن piqe اون همه چیزش بهتره وگرنه فیفا باید بیاد به پژمان منتظری بده 85 و دومین بازیکن مسعود اوزیل که من نمیدونم چرا تو dlc که واسه یورو اومد چرا از فابرگاس ضعیف تر بود آخه آمار آخر فصل مسابقات باشگاهی رو که دیدم تعداد پاس های گل مسعود اوزیل از مسی و ژاوی و اینیستا رو هم بیشتر بود مگه وظیفه هافبک هجومی چیه دیگه که امیدوارم درست شه
و دوم فروارد قد بلند تو بازی یعنی مترسک هیچ کاری نمیتونه بکنه

تبلیغ تلوزیونیه فیفا که رامین گذاشت عالی بود :دی
نمیدونم چرا انقدر دمو رو دیر میدن :| 25 روز دیگه بازی عرضه میشه اینا 11 روز دیگه دموش رو میدن !
به احتمال زیاد هم دموش رو بیشتر از یک هفته بازی نمیکنیم بعدش قاعدتا مثل سالهای قبل نسخه-ی 360 لیک میشه .
الان PES دموی دومش رو هم داده ( که اینم یه حرکت اضافست :دی ) اینا هنوز مارو تو کف نگه داشتن . توی سال هر بازی-ای که عرضه بشه باز برای من زیر سایه-ی فیفا قرار میگیره ( بجز MGS :دی )

مشکل گل نزدن اونم دروازه خالی برطرف شده؟:-/
بازیکنم 85م پیشنهاد چلسی و رئال داشت ندادمش حالا فقط دروازه خالی میزنه بیرون!:d
دروازه خالی گل نزدن که مشکل بازی نیست :دی من خودم یکی دو بار شده زدم بیرون ! بستگی به قرار گیریه بازیکن و سرعت توپ رسیده شده بهش و این چیزا داره .
تو واقعیت هم خیلی وقتها این چیزا پیش میاد نمیشه گفت مشکله بازی هست که . مثل دروازه خالیهایی که فابرگاس،بوسکتس،اوزیل و تورس تو سال گذشته و امسال از دست دادن .
عکسهای Ultimate Team رو میدیدم مثل اینکه خدارو شکر میزان اورال بازیکنهارو بالا نبردن و هنوزم 94 بهترین بازیکن هستش .

لامصب نمیشه اصلا ً واسش صبر کرد ! یکی این ، یکی هم بسکتبال 2k . این دو تا جزو ورزش های محبوب من هستن که از قضا این نسل واقعا ً عالی شبیه سازی شدن . ( البته امسال فوتبال امریکایی EA رو هم بگیریم یه امتحانی بکنیم :دی ) . فقط منم به قول شایان موندم اینا چرا انقدر دیر دارن دمو رو بیرون میدن ؛ اون سالی که FIFA 11 رو نقد دموش رو نوشتم رو فروم یادمه همزمان یا یکی دو روز عقب یا جلوتر با PES دمو رو بیرون داده بودن . در هر صورت شدیدا ً منتظر غول سیم فوتبال نسل هستیم !

پ.ن : فیفا با کنسول های نسل بعد چه معجونی میخواد از آب در بیاد !!

تا پيش از اين و پيش از تمجيدات دوستان اصلا سراغ fifa نرفته بودم...
ولي امروز صبح رفتم توي تنظيمات فيفا 12 و پاس ارور و پاس شوت رو روي 30 گذاشتم و شوت پاور و دقت پاس و سرعت پاس و سرعت بازيكنا رو روي 80 گذاشتم وبعدش...
خيلي فاز داد!!!!!!!!!!!!!!
درست شد همون چيزي كه ميخواستم...
وقتي شوت ميكني انگار تو بازي واقعي اينكارو ميكني!!!!!
خيلي حال كردم...
يعني 13 از 12 هم قشنگ تره؟
واو!!!!!!!!!!!!
نميتونم واسش صبر كنم!

تا پيش از اين و پيش از تمجيدات دوستان اصلا سراغ fifa نرفته بودم...
ولي امروز صبح رفتم توي تنظيمات فيفا 12 و پاس ارور و پاس شوت رو روي 30 گذاشتم و شوت پاور و دقت پاس و سرعت پاس و سرعت بازيكنا رو روي 80 گذاشتم وبعدش...
خيلي فاز داد!!!!!!!!!!!!!!
درست شد همون چيزي كه ميخواستم...
وقتي شوت ميكني انگار تو بازي واقعي اينكارو ميكني!!!!!
خيلي حال كردم...
يعني 13 از 12 هم قشنگ تره؟
واو!!!!!!!!!!!!
نميتونم واسش صبر كنم!
شما قدرت شوت رو گزاشتید روی ۸۰ بعد بازی واقعی شد ؟؟؟!!!
این جوری که میشه کارتون "فوتبالیست ها" !!!

یعنی فوق العاده اس این تبلیغ>:d< هری ردنپم توشه:d واقعا یه ذهن خلاق پشت این اگهی هست:x

تبلیغ تلوزیونیه فیفا که رامین گذاشت عالی بود :دی
نمیدونم چرا انقدر دمو رو دیر میدن :| 25 روز دیگه بازی عرضه میشه اینا 11 روز دیگه دموش رو میدن !
به احتمال زیاد هم دموش رو بیشتر از یک هفته بازی نمیکنیم بعدش قاعدتا مثل سالهای قبل نسخه-ی 360 لیک میشه .
الان PES دموی دومش رو هم داده ( که اینم یه حرکت اضافست :دی ) اینا هنوز مارو تو کف نگه داشتن . توی سال هر بازی-ای که عرضه بشه باز برای من زیر سایه-ی فیفا قرار میگیره ( بجز MGS :دی )

میشه درمورد این تبلیغ واسه من هم توضیح بدید ؟ به عبارتی تفسیرش کنید ؟ فقط کامل تفسیر کنید که منظور و موضوع چیه ؟
من متوجه نشدم
مرسی

میشه درمورد این تبلیغ واسه من هم توضیح بدید ؟ به عبارتی تفسیرش کنید ؟ فقط کامل تفسیر کنید که منظور و موضوع چیه ؟
من متوجه نشدم
مرسی
میشه گفت Mode های مختلف (مخصوصا قسمت های آنلاین مثل UT) , قابلیت های جدید که امسال اضافه شدن و ... رو نشون میده.
یکی از متفاوت ترین تلیغاتی بود که تو این چند ساله برای فیفا دیده بودم.

کسانی که حوصلشون از فیفا12 سر رفته و بی صبرانه منتظر دمو هستن که یکیش خودم هستم پیشنهاد میکنم فعلا برید دمو pes رو بازی کنید.خیلی حال میده
یکم تنوع میشه و خداییش خیلی بهتر شده مثل قبل نا امید کننده نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or