FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام دوستان
هنوز اورالایه تیما مشخص نشده؟
من اورالایه تیمه بایرن مونیخ میخوام اگه کسی تو اینترنت دید لطفا اینجا بگه من سرعت اینترنتم خیلی پایین نمیتونم خودم تریلر ببینم لطفا خودتون اینجا اسم بازیکن اورالش بنویسید ممنون

سلام من DLC یورو 2012 رو برای Fifa 12 میخوام

کسی لینکه دانلودش رو داره + آموزش اجراش؟؟ (برای لایو نمی خوام بازی کنم ولی با بازی های دیگه لایو میرم پس لطفا فلگ نکنه)

Fifa 12 ـم برای Lt +2 هست و با روش Title Update روی Lt +3 اجراش می کنم

مرسی

کسی لینکه دانلودش رو داره + آموزش اجراش؟؟ (برای لایو نمی خوام بازی کنم ولی با بازی های دیگه لایو میرم پس لطفا فلگ نکنه)

مرسی
عزیز اینجا تاپیک FIFA 13 هست و ربطی به 12 نداره!
برای Euro یا باید از Xbox Live دانلود کنید و یا کنسولتون J Tag باشه!

مرسی

اولا تاپیک مورد نظر برید.دوما که ارزش خرید نداره عزیز.
-
یه سوال.وضع این چمن ها در چه حاله؟

دادا تو هم اگه ده روز از گیم دورت کنن بعدش که به گیم رسیدی بعد 10 نیم ساعت بازی بیای این جا رو ببینی یه سرچ ساده مثل این میمونه که دور تهران بدووننت.

سلام دوستان عزیز

اقا کسی میدونه قسمت انلاین head to head بازی مثل گذشته هنوز هم اجبارا باید مساوی تمام بشه یا به وقت اضافه و پنالتی هم کشیده میشه

یعنی چی فقط کنترل صوتی هست؟

ویدیوهاش تو نت هست ، یعنی مثل اکثر بازی های کینکت نیست و از حرکت دست و پا پشتیبانی نمیکنه ، بالفرض تو بازی باید بگی : Tactic One تا تاکتیک تیم عوض بشه و کلاً تو حالت بازی با کینکت ، باید حرف بزنی و اینا ... در کل ضد حال اعظمی بود :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or