T-078 TYRANT
کاربر سایت
لیگ قهرمانان جاش خالیه قبول دارم ولی در انحصار کونامی بود چند سال و امسال تموم میشه قرارداد کونامی با یوفا ولی جامهای ملی رو جداگانه عرضه میکنن که هم تو موعد برگذاری اون تورنومنت باشه هم سود بیشتری رو براشون بوجود بیاره.به نظر من اگر جام ملى و يوفا هم اضافه شه واقعا عالى ميشه
یعنی میشه کل بارسا رو با اون تکنولوژیه خفنشون ( اسمش چی چی 16 بود way بود ؟) درست کنن ؟!!
![]()

لیگ قهرمانان جاش خالیه قبول دارم ولی در انحصار کونامی بود چند سال و امسال تموم میشه قرارداد کونامی با یوفا ولی جامهای ملی رو جداگانه عرضه میکنن که هم تو موعد برگذاری اون تورنومنت باشه هم سود بیشتری رو براشون بوجود بیاره.

ژاوی که اصلا نه حفظ توپ داره تو فیفا نه پاس خوب میده ! کلا ژاوی نیستیا حداقل ژاوی و ویا رو درست کنن. :d ژاوی فیفا اون ابهت ژاوی واقعی رو به هیچ وجه نداره.![]()
معراج از این عکس معلومه فیسش رو فقط شبیه ش کردن و اسکنش نکردن. اینم به درد نمیخوره که. :d البته خوبیش اینه حداقل از دور شبیه میشه.صورت کوشیلنی رو هم شبیه سازی کردن>:d< امیدوارم اسمش رو هم بگه گذارشگر بازی:d
)اکثرا اسم شبیه میشه پیدا کرد مثلا من از Hardy استفاده میکنم. که گذارشگر r رو تلفظ نمیکنه و هادی شنیده میشه. :d ولی اسمت جوریه که شبیه ش رو هم نمیشه به راحتی پیدا کرد.کاشکی یه قابلیت اضافه شه تلفظ اسم پرومون رو بتونیم تو بازی بزاریممن از وقتی یادمه دنبال ِ همین اتفاق بودم![]()
![]()
نمیدونم چرا احساس می کنم از FIFA10 به اینور، EA داره کاری رو با FIFA انجام میده که ACTI با CoD انجام داد.![]()
داداش تغییر به اون عظمتٌ ندیدی توو 12؟؟!انقلابی کرد واسه خودش توو دفاع!!اگه از داوریه رو اعصابش و باگ هاش فاکتور بگیریم کاملاً حسّه بازی کردن یه فوتبال واقعی رو بهت میده این نسخهنمیدونم چرا احساس می کنم از FIFA10 به اینور، EA داره کاری رو با FIFA انجام میده که ACTI با CoD انجام داد.![]()