FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

ای کاش لیگ قهرمنانان و مسابقات ملی رو به صورت تورنمنت و لاینسنس شده میذاشتم که خیلی خوب میشد و میشد پیراهن های تیم رو عوض کرد یعنی رنگ شرت رو خودت بتونی تغییر جزئی بدی و جوراب و پیراهن رو همینطور .جون اگه تو کریر مود بری و بخوای چند فصل تو یک تیم بازی کنی کمی خسته کننده میشه و یادم میاد تو pes بود که میتونستی رنگ پیراهن و شرت و جوراب رو با لباس دوم ترکیب کنی که خیلی فاز میداد.

داداش تغییر به اون عظمتٌ ندیدی توو 12؟؟!انقلابی کرد واسه خودش توو دفاع!!اگه از داوریه رو اعصابش و باگ هاش فاکتور بگیریم کاملاً حسّه بازی کردن یه فوتبال واقعی رو بهت میده این نسخه
ولی من امیدوارم این Team Management رو یه ارتقایی بدن....یکم حرفه ای ترش کنن

والا من که اون تغییری رو که یه نسخه از بازی باید با نسخه قبلیش داشته باشه تو FIFA 12 حداقل ندیدم.اوایل که بازی اومده بود، بعد از حدود 20 ساعت بازی کردن رفتم سراغ FIFA 11 و نمیدونم چرا با گیم پلی 11 بیشتر ارتباط برقرار کردم.مشکل FIFA اینه که هر سال به جای اینکه بازی رو نسبت به فوتبال واقعی Real تر کنن، تغییراتی تو گیم پلی میدن که به عنوان یک بازی فوتبال ویدئویی خوب در بیاد و باب طبع گیمر ها باشه.
یه موردی که باز خیلی رو اعصابه تغییر نکردن انیمیشن ها هست.انیمیشن شوت زدن،دویدن بازیکنا،دروازه بان،پاس دادن و ... همه و همه چند سالی میشه که به سبکی که خود EA درستشون کرده هستن و نه تنها رو به نزدیک شدن به حرکات بازیکنان واقعی نمیرن،بلکه تغییری هم نمیکنن و اگه تغییری بکنن خیلی جزئیه.
البته من خودم طرفدار پرو پا قرص فیفا هستم و به نظرم الان بهترین شبیه ساز فوتباله و PES با این وضعش حالا حالا ها باید بدو ـه تا بهش برسه.

والا من که اون تغییری رو که یه نسخه از بازی باید با نسخه قبلیش داشته باشه تو FIFA 12 حداقل ندیدم.اوایل که بازی اومده بود، بعد از حدود 20 ساعت بازی کردن رفتم سراغ FIFA 11 و نمیدونم چرا با گیم پلی 11 بیشتر ارتباط برقرار کردم.مشکل FIFA اینه که هر سال به جای اینکه بازی رو نسبت به فوتبال واقعی Real تر کنن، تغییراتی تو گیم پلی میدن که به عنوان یک بازی فوتبال ویدئویی خوب در بیاد و باب طبع گیمر ها باشه.
یه موردی که باز خیلی رو اعصابه تغییر نکردن انیمیشن ها هست.انیمیشن شوت زدن،دویدن بازیکنا،دروازه بان،پاس دادن و ... همه و همه چند سالی میشه که به سبکی که خود EA درستشون کرده هستن و نه تنها رو به نزدیک شدن به حرکات بازیکنان واقعی نمیرن،بلکه تغییری هم نمیکنن و اگه تغییری بکنن خیلی جزئیه.
البته من خودم طرفدار پرو پا قرص فیفا هستم و به نظرم الان بهترین شبیه ساز فوتباله و PES با این وضعش حالا حالا ها باید بدو ـه تا بهش برسه.

اتفاقا من خیلیا رو میشناسم که به خاطر سیستم دفاع فیفا 12 بازی رو ولش کردن. سیستمی که نه تنها بازی رو آرکید نکرده بود بلکه خیلی سخت و واقعی تر کرده بود. واقعا نمیدونم دیگه به چی میگن واقعی. بازی سال به سال واقعی تر شده. اگه فیفا ها رو مقایسه کنی میبینی بازی به شدت سخت تر شده. من یادمه تو فیفا 09 حمله کردن اونقدر آسون بود که راحت 10-20 تا گل میشد زد ولی رفته رفته طوری شد که اگه با گیمر آماتور هم بازی کنی باز برای حمله کردن باید برنامه داشته باشی. فیفا 12 هم اوایلش بازی دو نفری خیلی آسون به نظر میومد. ولی CPU خیلی سخت بود. دلیلش هم عادت نداشتن به سیستم جدید بود.
در مورد انمیشن ها هم معمولا تغییرات بزرگ رو تو یه سال نمیتونن بدن. (بعضی وقتا 6 ماه) ولی بازم هر شماره هر چی تونستن انمیشن جدید اضافه کردن. همچین تغییراتی رو در بازیهایی مثل فیفا معمولا در اوایل نسل جدید انجام میدن.

معراج از این عکس معلومه فیسش رو فقط شبیه ش کردن و اسکنش نکردن. اینم به درد نمیخوره که. :d البته خوبیش اینه حداقل از دور شبیه میشه.
(امید داشتم EA از یورو استفاده کرده باشه و تیمها رو اسکن بکنه ولی الان یکم امیدم کمتر شد.:|)
راستی یه جایی تو فروم فیفا دیدم میگفتن امسال شایعه شده آب و هوای داینامیک هم اضافه میشه (مثل Madden) امین چیزی شنیدی تو؟
عجیبه تمام بازیکنهای ارسنال که فیس دارن صورتهاشون اسکن شده اس چطور این نیست؟!
در مورد اب و هوای داینامیک هم باید بگم خیلی میتونه جالب باشه یادم میاد یه سال تو نسخه کامپیوتر اب و هوای داینامیک بود و سط بازی بارون میومد یا بارون قطع میشد فکر کنم 06 یا 05 بود اگر اشتباه نکنم...بعدش هم حذفش کردن! درحالی که خیلی میتونه به جذاب تر شدن بازی کمک کنه.

اتفاقا من خیلیا رو میشناسم که به خاطر سیستم دفاع فیفا 12 بازی رو ولش کردن. سیستمی که نه تنها بازی رو آرکید نکرده بود بلکه خیلی سخت و واقعی تر کرده بود. واقعا نمیدونم دیگه به چی میگن واقعی. بازی سال به سال واقعی تر شده. اگه فیفا ها رو مقایسه کنی میبینی بازی به شدت سخت تر شده. من یادمه تو فیفا 09 حمله کردن اونقدر آسون بود که راحت 10-20 تا گل میشد زد ولی رفته رفته طوری شد که اگه با گیمر آماتور هم بازی کنی باز برای حمله کردن باید برنامه داشته باشی. فیفا 12 هم اوایلش بازی دو نفری خیلی آسون به نظر میومد. ولی CPU خیلی سخت بود. دلیلش هم عادت نداشتن به سیستم جدید بود.
در مورد انمیشن ها هم معمولا تغییرات بزرگ رو تو یه سال نمیتونن بدن. (بعضی وقتا 6 ماه) ولی بازم هر شماره هر چی تونستن انمیشن جدید اضافه کردن. همچین تغییراتی رو در بازیهایی مثل فیفا معمولا در اوایل نسل جدید انجام میدن.
سخت تر شدن که به معنای طبیعی تر شدن نیست.وقتی مثلاً ما بارسلونا رو انتخاب می کنیم و حریفمون رو ماچاخ قلعه میذاریم،تیکی تاکا بازی میکنه و کل نیمه رو پاسکاری میکنه بدون هیچ هدفی، این میشه طبیعی؟اتفاقاً اومده بودن بازی رو سخت تر و طبیعی تر کنن بدتر خرابش کرده بودن.تقریباً همه رفتن و از سیستم شخصی سازی گیم پلی استفاده کردن و بازی رو باب میل خودشون تغییر دادن (در واقع نمیدونن که با این کار مکانیزم بازی رو تغییر دادن و اونو به نفع خودشون آسون کردن) وگرنه ادامه بازی بدون اون سیستم غیر ممکن بود.

در مورد دفاع کاملا باهات موافقم....عالی بود این تکتیکال,اولا واسم سخت بود ولی کمکم راه افتادم عالی شده...ولی 12 خیلی باگ داشت!باگای فیزیکیش مخ آدمو می ترکوند.امیدوارم درست شه تو 13...

امیدوارم به فکر فیس های بازیکن های رئال هم باشن.
جدا فیفا داره هرسال سختر میشه به نظرم.مثلا توی فیفا 11 چقدر راحت از روی کرنر به گل میرسیدیم یا تک به تک ها چقدر آسون تر بودن ولی الان مشکل تر شدن.دفاع هم که دیگه ولش کن:d
آب و هوای داینامیک واقعا جالب میتونه باشه.

YES WE WILL WIN

FIFA-13.jpg

YES WE WILL WIN:x:x:x:x:x:x

هادی جان در مورد آب و هوا هر سال طرفدارا میگفتن باید تو بازی باشه و اینا ولی آخرش تائید نمیشد امسال مثل اینکه کلا یادشون رفته چیزی بگن : دی
در مورد گیم پلی بازی:
یادمه تو همین فیفا10/11 برای اینکه بازی سخت تر بشه پاس ها رو در حالت manual میذاشتم ، امسال حتی 1 بارم پاس رو در حالت دستی قرار ندادم از بس که کری یر مود سخته رو لجندری کلا با درجه سختی بازی حال میکنم
کسایی که میگن فیفا پیشرفتی در گیم پلی/گرافیک نداشته بهتره برن یه دست فیفا 10 رو بازی کنن.من دیروز داشتم بازی میکردم به معنای کلمه پیشرفت رو احساس کردم اصلا بازی انقدر آبکیه که فکرشم نمیتونید بکنید
در مورد ایراد نسخه 12:
نه گرافیک- نه ایمپکت انجین-نه داوری/دروازبانی و نه ری پلی و کات سنس ها
مشکل فقط نبود پرسنالدی تیمی و فردی بودکه مثلا با یک تیم درجه دومی هوش مصنوعی اونقدر پاسکاری میکنه که شما واقعا زده میشید البته این مورد در راستای سخت تر شدن بازی بود ولی اصلا جالب نیست با اینکه
اسلایدر هم وجود داشت و میشد کنترل کرد ولی متاسفانه کافی نیست
امسالم شاهد این تفاوت های تیمی و فردی نخواهیم بود - تا اونجایی که فهمیدم دو ویژگی بازی یعنی هوش مصنوعی تهاجمی/تدافعی تقریبا در همه تیمها یکسانه
جالب اینجاست که تتنها نقطه قوت PES وجود همین پرسنالدی هستش !

9 روز دیگه اطلاعات جدیدی از بازی خواهیم داشت.

FIFA 12 تو بعضی لحظات واقعا آدمو دیوونه میکنه مخصوصا تو کریر مود و بازی با تیمای ضعیف من که هیچ کدوم از آپشنای گیم پلی رو تغییر نمیدادم و همه رو پنجاه بود واقعا عذاب میکشیدم مثلا اگه از تیم مقابل عقب میفتادی مخصوصا این تیمای ضعیف دیگه از دقیقه ی 80 به بعد کلا توپو بهت نمیدادن و تکلم روشون تاثیری نداشت خیلیم راحت بهت گل میزدن اما خوب FIFA 12 چیزی داشت که کلا بازیای این سبکو عوض کرد یعنی این سیتم دفاعیش باعث شد اصلا یه جور دیگه بازی کنم از زمان PS1 و فوتبال 98 هیچ وقت موقع دفاع کردن فکر نمیکردم فقط دستمون رو یه یه دکمه بود اما الان همیشه حواسم جمعه و اصلا بازی خیلی لذت بخش تر شده
الان وقتی سیتم دفاعی بازیرو مثل نسخه های قبلی میکنم واقعا لذت نمیبرم به نظرم این خودش بزرگترین پیشرفت FIFA 12 بود
تو این نسخه ی 13 فقط امیدوارم یکم گرافیک بره بالاتر و هوش مصنوعی بازیم متعادل تر بشه آسون تر نشه فقط متعادل تر بشه یعنی احساس نکنی که داری با باگ میبازی بلکه احساس کنی واقعا خودت اشتباه کردی
اگه لیگ قهرمانان و یورو لیگم به بازی اضافه کنن دیگه هیچی از فیفا نمیخوام حیف نیست جام باشگاه ها و یورو لیگ تو آشغالی مثل PES باشن ولی تو فیفا نباشن

اخبار و شایعات در مورد ساخت چهره ها:

Lillie, Lyon, Inter de Milan, Napoles, Malaga, Tottenham, Liverpool, Santos, River Plate, NY Red bull y La Galaxy, todo el club entero.

https://twitter.com/Abielhl

Those clubs have got the face treatment.
3b63d1616c5dfcf29f8a7a031aaa7cad.gif

Also, a lot of Barcelona faces have been made. Alexis, Busquets, Pedro, Thiago and maybe Adriano.

+

اینم تاریخ دقیق اسکن یا درست کردن چهره بازیکناست:

Paris : Update pf players 13 Mars, AM
Lille LOSC : 13 Mars PM
Lyon : Update of players 14 Mars PM

Inter Milan : 15 Mars AM
Naples : 15 Mars PM

Malaga : 16 Mars AM

Porto : 19 Mars PM

Tottenham : 21 Mars AM
Liverpool : 21 Mars PM

Santos : 2 Avril AM

River Plate : 4 Avril PM

New York RedBulls : 6 Avril PM
Los Angeles Galaxy : 13 Avril AM

---------- نوشته در 03:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:59 PM ارسال شده بود ----------

در فیفا 12 شما میتونستید هنگام تک به تک براحتی با آنالوگ راست دروازبان رو جا بزارید
الان روتر گفته این مورد رو حذف کردیم و بجاش راه های دیگه ایی مثل دریبل های مسی رو برای پشت سر گذاشتن دروازبان قرار دادیم

منبع::FIFA - Cadê o Game - Notícia - Novidades - FIFA 13 Terá Maneiras Mais Elaboradas de Driblar o Goleiro

این EA هم دیوونستا ! بجای اینکه تیمهای بزرگی مثل بارسلونا و رئال رو کاملا اسکن کنه میره لیل و مالاگا و امثال اینهارو اسکن میکنه !
الان یه سوالی پیش میاد . اینا یه تیم رو کامل همه-ی بازیکنهاشون رو اسکن میکنن . الان اینتر نصف تیم رو داده رفته و احتمالا بازیکن جوون زیاد بیاره اونوقت نکلیف اونا چیه ؟ :دی

سلام
بازی فیفا سال به سال پیشرفت زیادی کرده .هر سال یک چیز جدید رو کردن.خودم که از فیفا07 تا همین 12 که شاهدش بودم تجربه کردم پیشرفتش حس کردم.من از فیفا07 میخواستم تغییراتی چون اب و هوا (باران برف) هایلایتایه بازی که عوض میشه ارم اون لیگی که بازی میکنیم نشون بده - تغییر در تور دروازه - گزارشگرایه متنوع - تغییر نوع چمن ورزشگاها - از همه مهمتر همزمانیه تاریخ بازیها با بازی فیفا مثلا اگر هفته اول تو واقعیت FC Bayern München با Greuther Fürth بازی داره تو فیفا وقتی بوندسلیگا بازی میکنی هفته اول همین بازی باشه همینجور به ترتیب تا اخر(اخه من هر بازی که بایرن داره قبلش اون بازی تو لیگ انجام میدم قشنگ فصل که شروع میشه (البته همیشه بین هفته 8 و 9 بوندسلیگا این بازی عرضه میشده)منم بوندسلیگا تو فیفا شروع میکنم هر هفته که تیمم بازی داره قبله اینکه بشینم بازی تیمم ببینم اون بازی انجام میدم تا پایان بوندسلیگا) خیلی میچسبه.البته همه این اتفاقات یکدفعه رخ نداد هرسال یک نکته اضافه کردن قول میدم اون از 07 تا اخر این نسل که میخواد 14 یا 15 باشه میدونستن که هر سال کدوم نکته اضافه میخوان بکنن مطمئن باشید 13 رو هم بدن بیرون نسخه کامل و اخر تمام تغییرات نیست مطمئنن نکاتیم میزارن برایه 14 و15 این خیلی خوبه که هرسال یک سوپرایز ببینی.
حالا نکاته دیگه ایم هست که هنوز انجام نشده اما مطمئنم که این تغییرات انجام میدن مثل عوض کردن رنگ تور دروازه-یا داینامیک کردن تغییرات اب و هوایی - یا جایگزینی لیگ قهرمنان و یوفا (البته این فکر کنم چون لیسانسش دسته pesبوده نتونسته بکنه)و خیلی چیزایه دیگه.
اینا همش به قول معروف النگ دولنگایه بازیه اصل موضوع گیم پلی روون بازی که هر سال خدایش بهتر بهتر شده و منم واقعا منتظر نسخه جدیدشم که بیاد یکسال دیگه باهاش سر کنم الان مثل قدیم دنیایه گیم زیاد جذبم نمیکنه الان ارتباط من با دنیا گیم شده فیفا فقط.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or