FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

به نظر من اگر جام ملى و يوفا هم اضافه شه واقعا عالى ميشه
لیگ قهرمانان جاش خالیه قبول دارم ولی در انحصار کونامی بود چند سال و امسال تموم میشه قرارداد کونامی با یوفا ولی جامهای ملی رو جداگانه عرضه میکنن که هم تو موعد برگذاری اون تورنومنت باشه هم سود بیشتری رو براشون بوجود بیاره.

لیگ قهرمانان جاش خالیه قبول دارم ولی در انحصار کونامی بود چند سال و امسال تموم میشه قرارداد کونامی با یوفا ولی جامهای ملی رو جداگانه عرضه میکنن که هم تو موعد برگذاری اون تورنومنت باشه هم سود بیشتری رو براشون بوجود بیاره.

به نظر من حتى اگر جام ملى تو هر نسخشون باشه ( جدا از جام جهانى و يورو ) فيفا جذابيتش بيشتر هم ميشه

new screen!

ch.jpg

همه عکس ها بنوعی بازیکن رو در حال شوت زدن نشون میده.مثل اینکه انیمیشنهای این بخش بکلی تغییر کرده.کاش انیمیشنهای سانتر هم تغییر بدن که زیاد جالب نبود
تو فروم ea میگفتن چرا دست راست چیکاریتو Wrist Tape نداره ؟؟ Jesussss!! اصلا آدم حال میکنه چقد به جزئیات دقت میکنن8-|

طبق گفته برخی دوستان 20 جولای (10 روز دیگه) اطلاعاتی در مورد کری یر مود و کلا مود های بازی خواهیم داشت

+

2nzt28455r3733qjnho.png

یکی از نمایشگاهایی که همیشه فیفا با دست پر در اون شرکت میکنه گیمز کام آلمانٍ که از 15 آگوست (24 مرداد) در Cologne برگزار میشه
اونموقست که هر روز کلی ویدئو از گیم پلی بازی خواهیم داشت تاریخ انتشار دمو هم مشخص میشه(اگه طبق روال باشه 15 شهریور در حال بازی کردن دمو هستیم)

9stwlbpewmdj3bvwgkg.png

---------- نوشته در 03:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:21 PM ارسال شده بود ----------

همچنین:

great news! PSG get 16-cams again, the list

4864 – Ronan Le Crom
49370 – Thiago Motta
53405 – Maxwell
117063 – Nicolas Douchez
138445 – Diego Lugano
157393 – Mohamed Sissoko
160766 – Jérémy Ménez
176600 – Kévin Gameiro
178111 – Milan Biševac
191180 – Javier Pastore

Also Sánchez and Messi get those 16-cams… (officially pics)i

آخرین ویرایش:
یا حداقل ژاوی و ویا رو درست کنن. :d ژاوی فیفا اون ابهت ژاوی واقعی رو به هیچ وجه نداره. :|
ژاوی که اصلا نه حفظ توپ داره تو فیفا نه پاس خوب میده ! کلا ژاوی نیست :دی با اینکه بوسکتس رو درست نکردن ( درست حسابی :دی ) ولی سبک بازیش و نوع بازیش عیین خودشه مثل رونالدو که درست نشده ولی دقیقا مثل خودش بازی میکنه

صورت کوشیلنی رو هم شبیه سازی کردن>:d< امیدوارم اسمش رو هم بگه گذارشگر بازی:d
معراج از این عکس معلومه فیسش رو فقط شبیه ش کردن و اسکنش نکردن. اینم به درد نمیخوره که. :d البته خوبیش اینه حداقل از دور شبیه میشه.
(امید داشتم EA از یورو استفاده کرده باشه و تیمها رو اسکن بکنه ولی الان یکم امیدم کمتر شد.:|)
راستی یه جایی تو فروم فیفا دیدم میگفتن امسال شایعه شده آب و هوای داینامیک هم اضافه میشه (مثل Madden) امین چیزی شنیدی تو؟

کاشکی یه قابلیت اضافه شه تلفظ اسم پرومون رو بتونیم تو بازی بزاریم
yahoo_2.gif
من از وقتی یادمه دنبال ِ همین اتفاق بودم
yahoo_22.gif
اکثرا اسم شبیه میشه پیدا کرد مثلا من از Hardy استفاده میکنم. که گذارشگر r رو تلفظ نمیکنه و هادی شنیده میشه. :d ولی اسمت جوریه که شبیه ش رو هم نمیشه به راحتی پیدا کرد.

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا احساس می کنم از FIFA10 به اینور، EA داره کاری رو با FIFA انجام میده که ACTI با CoD انجام داد.:دی
داداش تغییر به اون عظمتٌ ندیدی توو 12؟؟!انقلابی کرد واسه خودش توو دفاع!!اگه از داوریه رو اعصابش و باگ هاش فاکتور بگیریم کاملاً حسّه بازی کردن یه فوتبال واقعی رو بهت میده این نسخه
ولی من امیدوارم این Team Management رو یه ارتقایی بدن....یکم حرفه ای ترش کنن

اگر دقت بکنیم میبینیم گیم پلی هر دو بازی محبوب فوتبال , هر دوسال عوض میشه و روبه بهبودیت بهتری میره برای مثال هم فیفا پس از سری 10 گیم پلیش عوض شد با نسخه ی 11 و پیس هم همینطور
احتمالا شاهد گیم پلی بهتری خواهیم بود هر چند من خودم طرفدار pes هستم ولی از نصخه ی 2012 پیس اصلاخوشم نیومد و گرایی بیشتری به فیفا پیدا کردم اما فکر کنم باید شاهد پیشرفت خوبی باشیم

درسته هر قسمت های زیادی رو به بهبودی میره اما باز هم شاهد باگ هایی خواهیم بود :-&

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or