FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام.
یه چیزی که منو تو فیفا 12 خیلی ازار داد فقطی که 2 نفره بازی میکنی خیلی بازیکنان پرو پای هم میپیچن یا دفاع خوب عمل نمیکنه در اثر این برخوردهای غیر طبیعی ..این موتر فیزیک فیفا 12 خوب از اب در نیومد خیلی باگ به بازی اضافه کرد خدایش خیلی رو اعصابه )x امیدوارم تو 13 از این موتور فیزیک بهتر بتونن

استفاده کنن ...

نمیدونم شما هم این موضوع را متوجه شدید که شما هر تیمی میخوای باش مهم نیست توی بازی دو نفره این موضوع بیشتر خودش را نشان میده که مثلا شما تیم رئال مادرید و طرف دیگر یک تیم پایین تر است . شما این را میبدید که بعد یکی دو بازی اون طرف مقابل به یکباره گلهای میزنه که هیچ کس نمیتونه جلوشو بگیره مثلا توپ تو پای شماست بدون دلیل خاصی به حریف میرسه دیگه هر کاری کنی اون را نمیتونی بگیری و اخر گل میشه مثل این میمونه که خود فیفا دلش میخواهد این اتفاق بیافته این موضوع را دادشم به من گفت قبول نکردم اما از بس بازی کردیم دیگه مطمئن شدم مثلا توی بازی اصلا نمیشه توپ را پیش خودت نگه داری اما توی بازی بعدی همه توپها به تو ختم میشه ما دیگه اینطوری فهمیدیم که ببینم شانس رو کدوممون اگر کس دیگه ای هم این موضوع را فهمیده بگه ممنون

منم به این موضوع بر خوردم مثلا با دوستم بازی میکردم اون چهار بازی پشت سر هم منو برد خیلی فوتبالش خوب بود اما از بازی پنجم ورق برگشت و من بردم خودشم تعجب کرد بازی های بعدی هم من بردم !
خب اینم دست های پشت پرده بازی fifa :d

یعنی چی آخه؟ :|:d هر چی فکر میکنم نمیگیریم منظورتو.:d شاید دوستت مغرور شده برای همین باخته. :d

این مغرور شدن نیست چهار تا دروازه خالی رو خراب کرد دو بار هم زد به تیرک اصلا گل نزد ولی من کل بازی شش تا حمله داشتم چهار تا گل زدم

این مغرور شدن نیست چهار تا دروازه خالی رو خراب کرد دو بار هم زد به تیرک اصلا گل نزد ولی من کل بازی شش تا حمله داشتم چهار تا گل زدم

خوب اون ضربه هاشو بد زده گل نشدن تو خوب زدی و از موقعیتت خوب استفاده کردی و گل زدی. این چه ربطی به فیفا داره؟

من با هادی موافقم ، شاید رقیب شما از موقعیت های خودش به خوبی استفاده نکرده ، بعدش هم همین غیر قابل پیش بینی بودن باعث شده که FIFA به یک بازی موفق تبدیل بشه .

فیفا تو هر چی واقعی نباشه تو دخیا واقعیه :دی
:دی
بعضی بازی ها man of the match میشه بعضی بازی ها هم توپ قل می خوره میره تو گل و فقط نگاش میکنه :دی
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

فیفا تو هر چی واقعی نباشه تو دخیا واقعیه :دی
:دی
بعضی بازی ها man of the match میشه بعضی بازی ها هم توپ قل می خوره میره تو گل و فقط نگاش میکنه :دی
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
این مشکل رو میشه گفت همه-ی دروازبانها دارن تو فیفا :دی
اون ایرادی که دوستان بالا گرفتن هم به بازی وارد نیست :دی من و پسرخالم دوتایی اشک همدیگه رو تو هر بازی در میاریم ! :دی

- مشکلی که توی فیفا 09 تا به الآن هست اینه که میخوای دروازه بان بیاری جلو توپی که داره میره کرنر رو بگیره سر جاش وای میسه و تکون نمیخوره.. حتی تلاش هم نمیکنه :دی امیدوارم حل بشه.

- مشکل دیگه اینکه توی فیفا برعکس واقعیت برای بازیکنان سرعت حرف اول رو میزنه.. مثلا" اشنایدر، اوزیل، ژاوی بازیکنان خوبی نیستند برعکس بازیکنانی که فقط سرعت دارن خیلی بهتر از اینا کار میکنن.

- مشکل سوم اینکه چند تا مدافع و دروازه بان تیم توی محوطه شلوغ کنار هم باشن اینقدر میپرن رو سرو کله هم تا توپ برسه به تیم حریف.. ( برای مثال مدافع شماره 1 توپ رو میگیره، مدافع شماره 2 میاد تو دست و پاش، هر دو میخورن زمین، دروازه بان میاد از رو هردو اینا میپره خودشم میخوره زمین، تیم حریف توپ رو میفرسته تو گل.)

- مشکل چهارم بازی اینه که سیستم دفاعی بازی 2تا هست، اگه لگسی باشه حریفت و تو تاکتیکال، هر دو هم بازیتون خوب باشه هیچ کاری نمیتونین جلوی حریف انجام بدین. اگه فیفای بعد لگسی رو حذف کنه خیلی خوب میشه.

- مشکل پنجم هم پنالتی های الکی هست که داور میگیره، از اون طرف پنالتی های تابلویی هست که داور نمیگیره! آقای داور یه کم وجدان داشته باش :دی

خلاصه اینکه مشکل زیاده.. خیلی هم زیاده.. اینجا بگیم تموم نمیشه.. فقط باید امیدوار بود که درستش کنن.

دوستان جام جهاني هم ميشه بازي كرد؟
تمام تيم هاي ملي رو داره مثلا ايران؟
خیر جام جهانی نداره . هرچند میشه تورنومنتهای مثل جام جهانی برگزار کرد .
تیم ملی ایران رو هم نداره . کلا تیمهای ملی تو فیفا گستردگیه تیمها باشگاهی رو نداره ولی تیمهای مطرح و خوبی که باید باشن همیشه هستن . امسال هم به احتمال زیاد تیم ملی عربستان اضافه میشه .

دوستان جام جهاني هم ميشه بازي كرد؟
تمام تيم هاي ملي رو داره مثلا ايران؟
فکر نکنم جام جهانی داشته باشه یعنی تقریبا مطمئن هستم و چیزی که کاملا آشکاره حضو چند کشور مطرح جهان حدود 40 یا 45 کشور که قطعا ایران حضور نداره

چیزی که شدیدآ رو اعصاب منه اینه که یار حریف پاس میده! من توپ رو میگریرم! اما داور چون یارش تو آفساید بوده ! ادامه بازی نمیده آفساید رو میگیره!
سرعت و موقعیت رو میگیره از آدم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or