من با اکانت هند به لایو وصل شدم میخوام اکانت فیفا بسازم همون اولش که باید با قوانین موافقت کنیم به پسورد گیر میده میگه باید از هشت بیشتر باشه از بالا و پایین کیبورد باشه و این حرفا . چه کنم ؟
مرسی داداش حالا تو اینا مربی نیستش که کاری کنه که خستگی بازیکنا زودتر برطرف شه و دیر دیر خسته شن؟ و سوال بعدیم اینکه تو بعضی مربیا هم کانتکت +2 و هم تیم ایسپیکشون این چیکار میکنه تاثیرش چیه ممنون داداشوفتی یه آیتم تمرین رو واسه بازیکنات استفاده میکنی اینا به دردت میخورن.
مثلا چند تا مربی داری که در مجموع pace رو تا 50% زیاد میکنن. اگه یه آیتم +10 pace رو استفاده کنی، به لطف مربیات 15 تا به سرعت اون بازیکن اضافه میشه (50% بیشتر)
من خودم اول منیجرهامو تا اونجا که میشه زیاد میکنم، بعد میرم سراغ هد کوچ. فقط حواست باشه بیشتر از 50% بهت کمک نمیکنن. یعنی اگه با 15 تا مربی به 50% رسیدی، دیگه از اون نوع مربی نخر.
مرسی داداش حالا تو اینا مربی نیستش که کاری کنه که خستگی بازیکنا زودتر برطرف شه و دیر دیر خسته شن؟ و سوال بعدیم اینکه تو بعضی مربیا هم کانتکت +2 و هم تیم ایسپیکشون این چیکار میکنه تاثیرش چیه ممنون داداش