سلام دوست عزیز تو تاپیک های همسایه هم فکر کنم بحث هست در موردش ببین اینجا فق و فقط سرعت ملاک میست بیشتر پینگ هستش --با سایت
میتونی نتیجش رو شیر کنی یا به صورت فایل png یا url اینجا بزاری -تا نتیجه بگیری ولی من خودم با نت 512 با دانلود 50 --40 پینگم هم با سرور ایرانی 45 بود با خارجی 258-220 بازی میکردم فقط تو هوای بارونی کمی لگش بیشتر میشد که شما اگه سعی کنی با هموطنانمون بازی کنی خیلی این مشکل لگ به کمترین حد ممکن میرسه و اینو یاد اور میشم که بازم پینگت و بیشتر اپلودت تاثیر داره اگه تو هاست بشی کمتر لگ رو احساس میکنی ولی عکس جوره دیگست- ببین اینها مبنا نیست متاسفانه سرور ea از بعد از فیری شدن انلاین پس شلوغ شده خوب ایرانی ها بیشتر شدن خارجی ها هم همینطور ولی تو ساعات مختلف امتحان کن اگه دوست داشتی پ.خ بزن گفتم یاهو هم هست من کامل برات موضوع رو باز میکنم چون خودم دچار بودم الان اصلا مشکلی ندارم بر خلاف خیلی از دوستان که از نت مخ ****ناراضی هستند ولی به اندازه همون مقدار پول در یافتی خدمات میدن ساعات خلوت هم عالیه .تمام نت ها کشور این گونه هست.miladmaxpayne گیمر تگ من خواستی بیا با هم یک دست میزنیم فیفا تست هست خودش دیگه نتیجشو ببینیم.من در خدمتم.