FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
یه چیزی که تو UT اثبات شده اینه که هرچی که گرونه الزاما خوب نیست!(حال کردین نکته کنکوری رو!!:d)
با 100 تا دردسر روبن رو 300 ک خریده بودم اصلا ول معطل بود گیج میزد!ولی در عوض فارفان رو خریدم 5000 سکه،سمت راست اتوبان باز کرده بود!
این قضیه در مورد لوریس هم صادقه!!(الان مصطفی میاد گیر میده!!:d)یه گل های چرتی میخورد که بیا و ببین!کلا بیشتر شوت ها رو 2 ضرب میگرفت!

یه چیزی که تو UT اثبات شده اینه که هرچی که گرونه الزاما خوب نیست!(حال کردین نکته کنکوری رو!!:d)
با 100 تا دردسر روبن رو 300 ک خریده بودم اصلا ول معطل بود گیج میزد!ولی در عوض فارفان رو خریدم 5000 سکه،سمت راست اتوبان باز کرده بود!
این قضیه در مورد لوریس هم صادقه!!(الان مصطفی میاد گیر میده!!:d)یه گل های چرتی میخورد که بیا و ببین!کلا بیشتر شوت ها رو 2 ضرب میگرفت!
نتيجه استعداد يابي من من بود اين فارفان;;) بچه مظلوميه و مهربون:d
كريس اسمالينگ دفاع منچستر هم عاليه ٢ك هست ، كسي نمي تونه كمپاني بخره حتماً اين و بگيره با كابول
فقط مشكلش شوتشه ٢٢ هست=))

نميدونم ولي چند نفر ديگه معتقدن كه لوريس بهتره از جمله من
بنظرمن اگه شما لوريس رو داشته باشيد انگار 1_0 جلوهستيد گل مفت هم من نديدم بخوره فقط يه بار لايه خورد كه خيلي از دستش عصباني شدم خودش بنده خدا روش نميشد تو چشم نگاه كنه:d
بخاطر لوريس و كابول و رمي و والكاتو مايكونو كمپاني برگشتم باز bpl :))

سلووومممم دوباره من اومتم :دی

اقا این داوش مصطفی سر ما کلاه گذاشت اساسی الان 2 روزه دارم بازی دانلود میکنم فقط 2 گیگش دانلود شده بعد به من میگه سرعت بنز =))) اینطور که بوش میاد تا 1شنبه باید صبر کنم بازی دانلود بشه :(

نميدونم ولي چند نفر ديگه معتقدن كه لوريس بهتره از جمله من
بروووووو دوباره این اومد لوریس لوریس کنه ...همچین ازین لوریس دفاع میکنه انگار نامزدشه :))..... والا بخدا

هیچ لیگی برزیل نمیشه هیچ محاجمی هم پاتو نمیشه حالا هرچی میخوای بگو :دی

- - -ویرایش - - -

داوش زیزو رو میگی :x
چقدر تفاهم:d
حسن چه افاتاری گذاشتی از گومبز شیطون :دی

حسن چه افاتاری گذاشتی از گومبز شیطون :دی
ازدواج کردیها چشاتو بگیر بیا تو تاپیک بهت گفته باشم:>:d
در ضمن نبینم از لوریس بد بگینا)x
یکه یکه به مولا
:p

- - -ویرایش - - -

بخاطر لوريس و كابول و رمي و والكاتو مايكونو كمپاني برگشتم باز bpl :))
دسته خودت نیستا تبدیل به یه ژن شده تو بدنت:d

من نميدونم اين لوريس چرا بعد شيرجه اي كه ميزنه چطور سريع بلند ميشه شيرجه بعدي رو هم ميزنه:))
همين الان با يه نفر بازي كرديم طرف دقيقه 88 گل زد خوشحال شد بلافاصله دقيقه 90 گلو خورد و باخت ميخواستم برم رو اعصابش يهو نت يه لحظه انگار خراب شد توبه كردم سريع زدم نكست:d

من نميدونم اين لوريس چرا بعد شيرجه اي كه ميزنه چطور سريع بلند ميشه شيرجه بعدي رو هم ميزنه:))
همين الان با يه نفر بازي كرديم طرف دقيقه 88 گل زد خوشحال شد بلافاصله دقيقه 90 گلو خورد و باخت ميخواستم برم رو اعصابش يهو نت يه لحظه انگار خراب شد توبه كردم سريع زدم نكست:d
خوداییش لوریس حرف نداره اینا توقع دارن همه توپارو بگیره ولی عزیزای دلم تو فیفا به سختی دروازبانی میتونه شوتارو بگیره که یکی از بهتریناشم لوریسه
ایشالا تو هم به راه راست هدایت میشی :d

خوداییش لوریس حرف نداره اینا توقع دارن همه توپارو بگیره ولی عزیزای دلم تو فیفا به سختی دروازبانی میتونه شوتارو بگیره که یکی از بهتریناشم لوریسه
ایشالا تو هم به راه راست هدایت میشی :d

من الان به واسطه عوض كردن ليگها تمام دروازه بانان خوب زير دستم بودن مثه هارت كاسياس نوير لوريس مارچتي و........:d
تو اينا از همه بهتر اول لوريس و كاسياس بودن بعدم مارچتي و بعد هارت .مارچتي موندم بخدا امارش خيلي خوب نيست ولي فوق العادست لامصب

به نظر من اول لوریس و بعد نویر اینها بهترین ها هستند کاسیاس اندازه قیمتی که داره بازی نمیکنه
دیشب داشتم بازی میکردم حریف هم لوریس داشت با بیل چکشی زدم گرفت برگشت به خودم دوباره زدم یک دفعه مثل کارتون فوتبالیستها از اون تیرک پرید به این تیرک توپ رو گرفت و بازی بعدی با تیم آلمانم بودم نویر رو دارم انقدر برام توپ گرفت دیدم آخر بازی شده 10از10 امتیازش

به نظر من اول لوریس و بعد نویر اینها بهترین ها هستند کاسیاس اندازه قیمتی که داره بازی نمیکنه
دیشب داشتم بازی میکردم حریف هم لوریس داشت با بیل چکشی زدم گرفت برگشت به خودم دوباره زدم یک دفعه مثل کارتون فوتبالیستها از اون تیرک پرید به این تیرک توپ رو گرفت و بازی بعدی با تیم آلمانم بودم نویر رو دارم انقدر برام توپ گرفت دیدم آخر بازی شده 10از10 امتیازش
بعضیا می خوان اصلا دروازبان گل نخوره اینکه نیست داداشای گل باید با معیار درست بسنجی مثلا یکیش همین رفلکس

اره يه بار نوير نمره اش 10/10شد واسه من بيچاره يارو هرچي ميزد يا نوير ميگرفت يا ميخورد به ديرك ولي بازيش بد بگير نگير داره نوير

از 1094 پستی که تو این تاپیک داده شده 2000 تاش در مورد دروازبان بوده و 3000 بار مصطفی و حسن از لوریس تعریف کردند :دی :دی :دی

اقا فردا پسفردا بازیمون دانلود میشه فیفا خونم شدید افت کرده
پاتو هم چند بار اس داده داوش ممد میخوامتتت چرا نمیای مارو بخرییی واست بترکونیم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or