ir7lv
کاربر سایت
داوش زیزو رو میگیاسطوره منو نميشناسي؟:-o
الان رفتم ساختمشزيدان ديگه
ديگه تمام ليگها بغير روسيه رو تست كردم روسيه كه كلا دفاع يوخده
چقدر تفاهم:d
داوش زیزو رو میگیاسطوره منو نميشناسي؟:-o
الان رفتم ساختمشزيدان ديگه
ديگه تمام ليگها بغير روسيه رو تست كردم روسيه كه كلا دفاع يوخده
نتيجه استعداد يابي من من بود اين فارفان بچه مظلوميه و مهربون:dیه چیزی که تو UT اثبات شده اینه که هرچی که گرونه الزاما خوب نیست!(حال کردین نکته کنکوری رو!!:d)
با 100 تا دردسر روبن رو 300 ک خریده بودم اصلا ول معطل بود گیج میزد!ولی در عوض فارفان رو خریدم 5000 سکه،سمت راست اتوبان باز کرده بود!
این قضیه در مورد لوریس هم صادقه!!(الان مصطفی میاد گیر میده!!:d)یه گل های چرتی میخورد که بیا و ببین!کلا بیشتر شوت ها رو 2 ضرب میگرفت!
نميدونم ولي چند نفر ديگه معتقدن كه لوريس بهتره از جمله منیه چیزی که تو UT اثبات شده اینه که هرچی که گرونه الزاما خوب نیست!(حال کردین نکته کنکوری رو!!:d)
با 100 تا دردسر روبن رو 300 ک خریده بودم اصلا ول معطل بود گیج میزد!ولی در عوض فارفان رو خریدم 5000 سکه،سمت راست اتوبان باز کرده بود!
این قضیه در مورد لوریس هم صادقه!!(الان مصطفی میاد گیر میده!!:d)یه گل های چرتی میخورد که بیا و ببین!کلا بیشتر شوت ها رو 2 ضرب میگرفت!
بروووووو دوباره این اومد لوریس لوریس کنه ...همچین ازین لوریس دفاع میکنه انگار نامزدشه ..... والا بخدانميدونم ولي چند نفر ديگه معتقدن كه لوريس بهتره از جمله من
حسن چه افاتاری گذاشتی از گومبز شیطونداوش زیزو رو میگی
چقدر تفاهم:d
ازدواج کردیها چشاتو بگیر بیا تو تاپیک بهت گفته باشم:dحسن چه افاتاری گذاشتی از گومبز شیطون
دسته خودت نیستا تبدیل به یه ژن شده تو بدنت:dبخاطر لوريس و كابول و رمي و والكاتو مايكونو كمپاني برگشتم باز bpl
خوداییش لوریس حرف نداره اینا توقع دارن همه توپارو بگیره ولی عزیزای دلم تو فیفا به سختی دروازبانی میتونه شوتارو بگیره که یکی از بهتریناشم لوریسهمن نميدونم اين لوريس چرا بعد شيرجه اي كه ميزنه چطور سريع بلند ميشه شيرجه بعدي رو هم ميزنه
همين الان با يه نفر بازي كرديم طرف دقيقه 88 گل زد خوشحال شد بلافاصله دقيقه 90 گلو خورد و باخت ميخواستم برم رو اعصابش يهو نت يه لحظه انگار خراب شد توبه كردم سريع زدم نكست:d
خوداییش لوریس حرف نداره اینا توقع دارن همه توپارو بگیره ولی عزیزای دلم تو فیفا به سختی دروازبانی میتونه شوتارو بگیره که یکی از بهتریناشم لوریسه
ایشالا تو هم به راه راست هدایت میشی :d
بعضیا می خوان اصلا دروازبان گل نخوره اینکه نیست داداشای گل باید با معیار درست بسنجی مثلا یکیش همین رفلکسبه نظر من اول لوریس و بعد نویر اینها بهترین ها هستند کاسیاس اندازه قیمتی که داره بازی نمیکنه
دیشب داشتم بازی میکردم حریف هم لوریس داشت با بیل چکشی زدم گرفت برگشت به خودم دوباره زدم یک دفعه مثل کارتون فوتبالیستها از اون تیرک پرید به این تیرک توپ رو گرفت و بازی بعدی با تیم آلمانم بودم نویر رو دارم انقدر برام توپ گرفت دیدم آخر بازی شده 10از10 امتیازش
به نظر من اول لوریس و بعد نویر اینها بهترین ها هستند کاسیاس اندازه قیمتی که داره بازی نمیکنه
دیشب داشتم بازی میکردم حریف هم لوریس داشت با بیل چکشی زدم گرفت برگشت به خودم دوباره زدم یک دفعه مثل کارتون فوتبالیستها از اون تیرک پرید به این تیرک توپ رو گرفت و بازی بعدی با تیم آلمانم بودم نویر رو دارم انقدر برام توپ گرفت دیدم آخر بازی شده 10از10 امتیازش