FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
1 سال گذشت ممد نیومد......ممد جان داداش یه نسخه فیزیکی میگرفتی خلاص دیگه........
داداش خیر سرشون اینترنت سرعت 1 مگ بهمون دادن
بخدا 128 ک/ب قدیما شرف داشت به این 1مگ که با 200 نفر share کردن
صبحا سرعت بالاست تا 10 صبح بعد دیگه شدید میکشه پایین جوری که هر 2 دقیقه 1 مگ دانلود میکنه :(
به هرحال1 گیگ دیگش مونده انشاالله فردا عصر میام پیشتون

==============
راستی بچه ها بیایین بگین الان چه لیگ میزنید چند وقته ازتون خبری ندارم

دوستان یه ترکیب توپ برزیلی معرفی کنید.......4.3.3خوبه یا 4.2.1.2 .......البته ممد جون معرفی کرده بود ولی پیغامش پاک شده.........ما رم add کنید......ولی ultimate نمیتونم بزنم چون صفر صفرم.............

alicloop1362

wow چه تاپيكي فك نميكردم همچين تاپيك حرفه اي .اي هم باشه تو بازيسنتر
دوستان من جديد اومدم ميشه توضيح بديد تو ايتاليا كدوم بازيكنها خوبن؟
مارچتی
ارمرو اوگبونا کیلینی اباته
ویدال
جووینکو پلاسیو
میکولی
کاوانی پاتو

البته من زیاد تو ایتالیا رو بازیکنا شناخت ندارم ولی بیشتر تیمای ایتالیایی همینه بازیکناشون

دوستان یه ترکیب توپ برزیلی معرفی کنید.......4.3.3خوبه یا 4.2.1.2 .......البته ممد جون معرفی کرده بود ولی پیغامش پاک شده.........ما رم add کنید......ولی ultimate نمیتونم بزنم چون صفر صفرم.............

alicloop1362

4-1-2-1-2 به نظر من ترکیب کاملیه
دروازه بان دیه گو آلوز از والنسیا
دفاع ها : مارسلو،تیاگو سیلوا،دانته(فیلیپه سانتانا)،دنی آلوز(مایکون)
هافبک دفاعی : رامیرس
هافبک راست : هالک
هافبک چپ : نیمار
هافبک تهاجمی : لوکاس
فواروارد ها : پاتو ، ولیتون
اینها بهترین برزیلی های UT هستن،حالا میتونی براشون ذخیره هم در نظر بگیری.

صفا همه دوستان با مرام این تاپیک که مارو تنها نگذاشتن
از قدیم گفتن ...خودتو بخور منت قصاب نکش
با 8ک باقی مونده تو اکانتم یه تیم چیدم گلد
درسته درجه یک نیست ولی همین خوبه.......

- - -ویرایش - - -

دستت درد نکنه من تا حالا 4.1.2.1.2بازی نکردم....ترکیب خوبیه یا همون 4.3.3 ببندم.......
4.1.2.1.2 عالی هست علی جان
ولی چون 4.3.3 عادت داری ممکنه اولش یکم طول بکشه بتونی رون باهاش بازی کنی اما بهترین ترکیبه

محمد جان تو چرا دیگه...تو که 300 تا داشتی........من 1.200.000 دارم......اگه را داشت 500 تا بهت میدادم حالشو ببری...... ولی حیف که نمیشه برات انتقال بدم ......

به عشق تو 4.1.2.1.2 میبندم.......ترکیبتو یه بار دیگه بزار............

صفا همه دوستان با مرام این تاپیک که مارو تنها نگذاشتن
از قدیم گفتن ...خودتو بخور منت قصاب نکش
با 8ک باقی مونده تو اکانتم یه تیم چیدم گلد
درسته درجه یک نیست ولی همین خوبه.......

- - -ویرایش - - -

4.1.2.1.2 عالی هست علی جان
ولی چون 4.3.3 عادت داری ممکنه اولش یکم طول بکشه بتونی رون باهاش بازی کنی اما بهترین ترکیبه
کوینز اکانتتو چیکار کردی؟؟

محمد جان تو چرا دیگه...تو که 300 تا داشتی........من 1.200.000 دارم......اگه را داشت 500 تا بهت میدادم حالشو ببری...... ولی حیف که نمیشه برات انتقال بدم ......

علی جان تو که حسابت از بقیه بچه ها بهتره،اگر مقدوره یه مقدار Coin برا محمد Trade کن بزار راه بیوفته،من همینطوریش هم مقروض محسن هستم وگرنه خودم محمد رو راه مینداختم چون فوق العاده خوش حسابه یه بار صبح 8 ک از من گرفت عصر همون روز دیدم پول رو آماده کرد.

داداش من تو ایکس باکس ultimate میزنم.........ممد ps3داره نمیشه انتقال داد......میدونم محمد جان خوش حسابه....ایکس باکس داشت 20 تا بهش دادم....میخواست کنسولو بفروشه 70 تا بهم داد....

اگه کسی ایکس باکس داشته باشه حتما کمک میکنم ....آخرش میخواییم بمیریم دیگه.....همین خوبی ها میمونه.........

داداش من تو ایکس باکس ultimate میزنم.........ممد ps3داره نمیشه انتقال داد......میدونم محمد جان خوش حسابه....ایکس باکس داشت 20 تا بهش دادم....میخواست کنسولو بفروشه 70 تا بهم داد....

اگه کسی ایکس باکس داشته باشه حتما کمک میکنم ....آخرش میخواییم بمیریم دیگه.....همین خوبی ها میمونه.........
آخه تو تاپیک PSN فعالیت میکنی!!:d
ولی باز هم دمت گرم که اینقدر با معرفتی.

من كوينز هاي محمد رو ازش خريدم
قرار بود وقتي اومدpsn بش ٥٠ك بدم
اما خودم الان به مهدي بدهكارم:(و بايد اول سكه هاي اونو بم و چون الان موقه ي امتحاناست زياد بازي نمي كنم كه سكه در ارم:|،و يكبار ديگه از محمد اينجا عذز خواهي مي كنم بابت كارم:"> ،شرمنده ام:x

من نوکرتم داش علی مارو شرمنده خودت کردی
علی جان تو که حسابت از بقیه بچه ها بهتره،اگر مقدوره یه مقدار Coin برا محمد Trade کن بزار راه بیوفته،من همینطوریش هم مقروض محسن هستم وگرنه خودم محمد رو راه مینداختم چون فوق العاده خوش حسابه یه بار صبح 8 ک از من گرفت عصر همون روز دیدم پول رو آماده کرد.
قربونت امید جان اشکالی نداره منم توقعی ندارم
من كوينز هاي محمد رو ازش خريدم
قرار بود وقتي اومدpsn بش ٥٠ك بدم
اما خودم الان به مهدي بدهكارم:(و بايد اول سكه هاي اونو بم و چون الان موقه ي امتحاناست زياد بازي نمي كنم كه سكه در ارم:|،و يكبار ديگه از محمد اينجا عذز خواهي مي كنم بابت كارم:"> ،شرمنده ام:x
ای بابا داش گل اشکالی نداره
همین که مرام داشتی گفتی یه دنیا ارزش داره
راستش من یکم از دست دوستان ناراحت بودم اون حرفا زدم که با صحبت هایی که کردید پشیمون شدم
بازی که ارزشی نداره فقط وقت ادمو پر میکنه چیزی که میمونه این رفاقت هاست
دوستون دارم :x

- - -ویرایش - - -

اقا ما هرچی بازی میکنیم سرعت عالی هست ولی تا بازی تموم میشه سرور قطع میشه پرتمون میکنه بیرون میبازیم حتی کاپ افلاین :|
شما این مشکل رو ندارید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or