FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
اقا ما هرچی بازی میکنیم سرعت عالی هست ولی تا بازی تموم میشه سرور قطع میشه پرتمون میکنه بیرون میبازیم حتی کاپ افلاین :|
شما این مشکل رو ندارید؟
من که الان 1 ماهه نمیتونم برم تو فوت الی ساعت 6 تا 8 صبح که اونم خدا خیرشون بده نمیرفت بهتر بود:d

خداییش اگه این سیستم 532 نبود تو اولتیمت دووم نمیاوردم ! چیه ن این بعضی از تیماش ؟!! این بازیکنای اینفورم یا شبیه اونا تقریبن دوبرابر بازیکنای من قدرت و سرعت دارن ! مثلن طرف آندره شورله آلمانی داره عین یوزپلنگ ! از اول بازی تا آخرش مثل سگ میدوئه یهو میپره توپو میگره !! از اینور کاوانی من به زوررر از یه مدافع سیه چرده گمنام میخواد رد بشه که با یه تنه میره تو باقالیا !!
چجوری درست کردن سیستمشو ؟! سرعت پاسکاری بعضی از تیما بعضی اوقات به حدی غیرعادیه که مجبور میشم منم سرعت بازیخونی و پیش بینی مو دو برار سیزن ببرم بالا ولی بازم یهو از زیر دستم در میرن .. :/

خداییش اگه این سیستم 532 نبود تو اولتیمت دووم نمیاوردم ! چیه ن این بعضی از تیماش ؟!! این بازیکنای اینفورم یا شبیه اونا تقریبن دوبرابر بازیکنای من قدرت و سرعت دارن ! مثلن طرف آندره شورله آلمانی داره عین یوزپلنگ ! از اول بازی تا آخرش مثل سگ میدوئه یهو میپره توپو میگره !! از اینور کاوانی من به زوررر از یه مدافع سیه چرده گمنام میخواد رد بشه که با یه تنه میره تو باقالیا !!
چجوری درست کردن سیستمشو ؟! سرعت پاسکاری بعضی از تیما بعضی اوقات به حدی غیرعادیه که مجبور میشم منم سرعت بازیخونی و پیش بینی مو دو برار سیزن ببرم بالا ولی بازم یهو از زیر دستم در میرن .. :/
سیستم فوت روی سرعت بنا شده نمیشه کاریشم کرد
ولی تو هم کمیستری تیمتو زودتر ببر بالا تو هماهنگی تیم خیلی تاثیر داره

دوستان بازم سلام
نت به مقدار 20 هزارتا بودجه دارم با این تیم پایینی

k04ktjg7vbrzknt9qb1w.jpg

خوب حالا سوال ها
1- من تیم قبلیم مال ایتالیا بود اونو رد کردم رفت واسه تغییر لیگ همین که تیمم رو از بازیکن های لیگ انگلستان ببندم کافیه دیگه آره؟_اخه وقتی توی یه سری از تورنمنت ها میرم میگهئ باید با بازیکنای سری آ بازی کنم
2-واسه خستگی بازیکنام چیکار کنم؟؟( دیشب با یکی از دوستان بازی کردم زد چپ و راستم کرد بازیم زیاد خوب نیست ولی اونقدر هم بد نیست که گل بارون بشم)

3-با این پولی که دارم چه بازیکنای دیگه ای بخرم واسه تیم
4-وقتی توی سیزن آفلاین میرم سیستم قفل میکنه موردش چیه؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم

دوستان بازم سلام

k04ktjg7vbrzknt9qb1w.jpg

خوب حالا سوال ها
1- من تیم قبلیم مال ایتالیا بود اونو رد کردم رفت واسه تغییر لیگ همین که تیمم رو از بازیکن های لیگ انگلستان ببندم کافیه دیگه آره؟_اخه وقتی توی یه سری از تورنمنت ها میرم میگهئ باید با بازیکنای سری آ بازی کنم
2-واسه خستگی بازیکنام چیکار کنم؟؟( دیشب با یکی از دوستان بازی کردم زد چپ و راستم کرد بازیم زیاد خوب نیست ولی اونقدر هم بد نیست که گل بارون بشم)

ببخشید خیلی سوال پرسیدم

1-تو کاپ افلاین بعضی وقت ها میگه تیمت ایتالی باشه . انگلیس باشه. و.... شانسیه اگه نمیتونی تیم ایتالی ببندی بیخیالش
2-یه مربی گلد فیتنس بخر بازیکن هایی که خسته هستن رو بزار تو ذخیره ها. یه بازی کامل باهاشون بازی نکن

3-از دوستانی که لیگ انگلیس وارد هستن بپرس
4-این باگ فیفا13 هست منم نمیتونم بازی کنم

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta

دوستان بازم سلام

k04ktjg7vbrzknt9qb1w.jpg

خوب حالا سوال ها

ببخشید خیلی سوال پرسیدم
gk=دخیا cb=کابول و ورتونگن rb=واکر(تاتنهام) lm=جارویس cm=کازورلا و تیوته st=استوریچ و هرناندز یا رمی

مرسی از دوستان بابت پاسخ

ببخشید این سوالم رو اینجا میپرسم اخه یه مقدار به اینجاا ربط داره

توی گوگل پی یه نرم افزار هست به اسم FUT 13 ultimate team می خوام ببینم کسی میتونه اینو واسم پیدا کنه چون فکر کنم اینطوری بشه راحت تر فوت رو کنترل کرد

مرسی از دوستان بابت پاسخ

ببخشید این سوالم رو اینجا میپرسم اخه یه مقدار به اینجاا ربط داره

توی گوگل پی یه نرم افزار هست به اسم FUT 13 ultimate team می خوام ببینم کسی میتونه اینو واسم پیدا کنه چون فکر کنم اینطوری بشه راحت تر فوت رو کنترل کرد
متاسفانه فقط از همون سایت باید دانلود بشه که به علت تحریم نمیتونیم ازون سایت دانلود کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or