Barcayist
کاربر سایت
من به خودم قول دادم دیگه تو این تاپیک که همه ازم بدشون میاد پست ندم (این قضیه تموم شه از شرم خلاص میشین)
من واقعا نمی فهمم تو ص55 اصلا شما پست ندادی!!!!من خودم پست دادم و ممد و... ینی خودمم بودم ولی شمانبودی!!مطمئنی ص55 میری؟منظور من اصلا تو نبودی نمی دونم چه خبره هر چی نگا میکنم تو پستی تو او ص ندادی...
من خودم می دونم این بحثایی که تو ص قبل کردم ربطی به این تاپیک نداره...و اسپم هست و اف تاپیک....ولی حرف من اینه:
چطور تو این همه اف تاپیک به کسی گیر داده نشد ولی به من شد؟من میدونم...خودشم می دونه...واسه همونم الان شده اف تاپیک و تو ص 55 بحث دوستانه حساب شده یا هرچیزی
ولی از این مطمئن هستم که چطوری کلافه کردن یه خارجی ربطی به fut نداره....(دقت کن خودمم تو اون بحث بودم نمی خوام بگم نبودم ولی جالب اینجاس که اون موقع اف تاپیک نبود الان هست )
بازم می گم مخاطبم تو نبودی ....نمیدونم قضیه چیه!!
دوستان سیستم دیفالت ما میگه صفحه 55 من 5 تا پست دارم،لطفا چک کنید جواب این دوست محترممون رو بدید!
در ضمن شما چرا فکر میکنی همه باهات دشمنن!این چندمین باره خودت میای یه چیزی میپرونی تاپیکو بهم میزنی میری!بعد هم میای همون پستت رو ویرایش میکنی،عذرخواهی میکنی میری!
شما پست میدی بعد میای ویرایش میکنی هیچکی نمیبینه بعد میگی چرا همه باهام دشمنن!!حداقل میخوای چیزی بگی پست بده نرو پستت رو ویرایش کن!
مطمئن باش بچه های این تاپیک همه گل اند هیچکس هم با شما خصومتی نداره،اما شما یه روز با من مشکل داشتی الان هم که به نظر میرسه با کس دیگه مشکل پیدا کردی!!
واسه آف تاپیک نبودن :
یکی از بچه ها لطف کنه سرعتی ترین مهاجم های BPL رو معرفی کنه!ممنون!