FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
من به خودم قول دادم دیگه تو این تاپیک که همه ازم بدشون میاد پست ندم (این قضیه تموم شه از شرم خلاص میشین)
من واقعا نمی فهمم تو ص55 اصلا شما پست ندادی!!!!من خودم پست دادم و ممد و... ینی خودمم بودم ولی شمانبودی!!مطمئنی ص55 میری؟منظور من اصلا تو نبودی نمی دونم چه خبره هر چی نگا میکنم تو پستی تو او ص ندادی...
من خودم می دونم این بحثایی که تو ص قبل کردم ربطی به این تاپیک نداره...و اسپم هست و اف تاپیک....ولی حرف من اینه:
چطور تو این همه اف تاپیک به کسی گیر داده نشد ولی به من شد؟من میدونم...خودشم می دونه...واسه همونم الان شده اف تاپیک و تو ص 55 بحث دوستانه حساب شده یا هرچیزی
ولی از این مطمئن هستم که چطوری کلافه کردن یه خارجی ربطی به fut نداره....(دقت کن خودمم تو اون بحث بودم نمی خوام بگم نبودم ولی جالب اینجاس که اون موقع اف تاپیک نبود الان هست:)) )
بازم می گم مخاطبم تو نبودی ....نمیدونم قضیه چیه!!

دوستان سیستم دیفالت ما میگه صفحه 55 من 5 تا پست دارم،لطفا چک کنید جواب این دوست محترممون رو بدید!
در ضمن شما چرا فکر میکنی همه باهات دشمنن!این چندمین باره خودت میای یه چیزی میپرونی تاپیکو بهم میزنی میری!بعد هم میای همون پستت رو ویرایش میکنی،عذرخواهی میکنی میری!
شما پست میدی بعد میای ویرایش میکنی هیچکی نمیبینه بعد میگی چرا همه باهام دشمنن!!حداقل میخوای چیزی بگی پست بده نرو پستت رو ویرایش کن!
مطمئن باش بچه های این تاپیک همه گل اند هیچکس هم با شما خصومتی نداره،اما شما یه روز با من مشکل داشتی الان هم که به نظر میرسه با کس دیگه مشکل پیدا کردی!!

واسه آف تاپیک نبودن :
یکی از بچه ها لطف کنه سرعتی ترین مهاجم های BPL رو معرفی کنه!ممنون!

دوستان سیستم دیفالت ما میگه صفحه 55 من 5 تا پست دارم،لطفا چک کنید جواب این دوست محترممون رو بدید!
در ضمن شما چرا فکر میکنی همه باهات دشمنن!این چندمین باره خودت میای یه چیزی میپرونی تاپیکو بهم میزنی میری!بعد هم میای همون پستت رو ویرایش میکنی،عذرخواهی میکنی میری!
شما پست میدی بعد میای ویرایش میکنی هیچکی نمیبینه بعد میگی چرا همه باهام دشمنن!!حداقل میخوای چیزی بگی پست بده نرو پستت رو ویرایش کن!
مطمئن باش بچه های این تاپیک همه گل اند هیچکس هم با شما خصومتی نداره،اما شما یه روز با من مشکل داشتی الان هم که به نظر میرسه با کس دیگه مشکل پیدا کردی!!

واسه آف تاپیک نبودن :

در هر صورت من پستی از شما تو اون صفحه نمیبینم....نمیدونم چطور ثابت کنم...اتفاقا شما از جمله کسایی بودی که کمتر اسپم میدادی اکثرا در مورد فوت هست!!!

در مورد دشمنی هم سیستم پیچیده ای هست که خبر نداری...نوبتیه!!!!فعلا نوبت منه!!!

ین چندمین باره خودت میای یه چیزی میپرونی تاپیکو بهم میزنی میری!
اتفاقا اون دفعه خودت اومدی اون بحث پروندی وسط تاپیک این دفعه هم اعتراض معنی دار بهم شده....من چی پروندم؟میشه بگی من کی شروع کننده بودم؟
بعد هم میای همون پستت رو ویرایش میکنی،عذرخواهی میکنی میری!
چیو هیچکی نمیبینه؟منظورت اینه من پست میزنم پاک میکنم یه چیز دیگه جاش می نویسم؟اگه اینه که باید بگم من فقط به پست قبلیم یک چیزی اضافه میکنم و پاک نمی کنم!اگه منظورت اینه کسی به پست ویرایش شده توجهی نمی کنه...که باید بگم برای این که تو یه پست اسپم داده باشم ویرایش میکنم!!!
======================
استوریج/اگوئرو/هرناندز/تورس (سرعتش معمولیه ولی خوبه)

آخرین ویرایش:
من نميدونم صفحه 55 چي گفتم
اين تعداد صفهاتمن پيش گزيده خود بازيسنتر هست كه الان صفحه 71 هستيم
اون قضيه خارجي هم بلاخره د يوتي رخ داده

داوش اميد مهاجم سرعتي اينا خوبن اونايي بعضيا گفتن اصلا سرعتي نيستن:))
رمي (سرعتي ترين مهاجمbpl) بنت. كونه

- - -ویرایش - - -

صفحه 55 اينه

تمومش کنین دیگه بخدا زشته این کارا عین بچه 2 ساله ها باهام بحث میکنین هر چی بوده گذشته ما از دست مشکلات زندگی فرار میکنیم پناه میاریم به نت اینم اینطور شما همش بیفتین به جانه هم
در ضمن پودولسکی واسه حمله از همه بهتره هم سرعت داره هم شوت هم قدرت بدنی

- - -ویرایش - - -

رمي (سرعتي ترين مهاجمbpl)
سرعتی ترین مهاجم bpl والکات اینفورمه:d

سرعتی ترین مهاجم bpl والکات اینفورمه:d
اميد منظورش اينفورم نبود:|

- - -ویرایش - - -

الان كه رفتم تو صفحه 55 ديدم بعضي از پستها بصورت كاملا خودجوش ويرايش و حذف شد
طبق معمول ديوارهاشا بلنده:lol:

اون قضيه خارجي هم بلاخره د يوتي رخ داده
چه قانع کننده!!!:))
همون ص که بعضیا گفتن منظور من بود...
اقا امید شما پستی دادی اونجا؟
در مورد سرعت هم نظرا متفاوته من از رمی و بنت اصلا راضی نبودم ولی از اگوئرو و اونای دیگه راضی بودن....
نظر یکی رو قبول نداریم چه خوبه مسخرش نکنیم
الان كه رفتم تو صفحه 55 ديدم بعضي از پستها بصورت كاملا خودجوش ويرايش و حذف شد
طبق معمول ديوارهاشا بلنده:lol:
همه می تونن برن ببینن من کوچک ترین چیزی رو ویرایش نکردم می تونیین تاریخ رو ببینین....
در ضمن من الان ص 106 هستم نمیدونم شما ص چندید!

به نظر من باید bpl میبستی چون با این پولی که داشتی میتونستی خیلی مانور بدی رو بازیکنای bpl
اتفاقا خودمم هم به این فکر افتاده بودم اما نمیدونم بین PSG و BPL کدوم رو انتخاب کنم
خودم نظرم اینه که یک BPL با 250تا ببندم و یک PSG
نظرتون چیه؟

نظر من فقط لیگ انگلیس..........مخصوصا دفاع..........

چک
کلیشی-کمپانی-کابول-مایکون
نصری.ماتا.توره
هازارد.تورس.ولکات.
این تیمی که شما گقتیم بد نی ولی میتونه خیلی بهتر از اینا باشه
مثلا:
لوریس
انریکه(اینفورم) کابول کمپانی مایکون
نسری توره سانتی کازورلا(اینفورم)
بیل اگوئرو یا پودولسکی ولکات یا والنسیا

- - -ویرایش - - -

اتفاقا خودمم هم به این فکر افتاده بودم اما نمیدونم بین PSG و BPL کدوم رو انتخاب کنم
نظرتون چیه؟
به نظرم به عنوان تیمه اولت bpl ببند و برای تیم دوم لیگ ایتالیا (بهترین تیمه ایتالیارو با حداکثر 200 میتونی ببندی)

تیم من الان اینطوریه: 2-1-2-1-4
لوریس

اشلی کول کمپانی کابول مایکون

توره

بیل والکات(والنسیا)

سیلوا(ماتا)

ته وز (پودولسکی) رویس(فن پرسی)

تو فکرم که لوریس رو بفروشم بجاش هارت رو بخرم،نظرتون چیه؟
یه سوال دیگه هم که دارم اینه که شما هم گل چرت و الکی و 5 تا و 4 تا زیاد میخورید؟:d
تو EAS FC که نگاه میکنم همه یا 5-1 میبرن یا 0-4 میبازن! اوایل وقتی اینطوری میباختم ناراحت میشدم اما از وقتی متوجه شدم سیستم UT کلا اینطوریه زدمش به بی خیالی!!

- - -ویرایش - - -

نظرتون چیه؟
خرید روبن و ریبری اشتباه محضه چون فقط تو ترکیب آلمانی میتونی ازشون بازی بگیری،این تیمی که شما داری رو من بهترشو داشتم بدون ریبری اما دیدم فایده نداره بعد 6 ماه ردشون کردم رفتن اومدم BPL ،به نظرم یه انگلیس قوی ببندی بهتره تا این تیمت که فقط 2 تا هافبک راست و چپت تاپ هستن!

همینه دیگه.......یه روز میبینی فقط میبری ...یه روزم هر چی بازی میکنی یا میبازی یه مساوی میکنی.........تا حالا شده 4-0 عقب باشی یه دفعه 6-5 ببری ........امروز روز رو فرم بودن من بود خیلی حال میده.....:d

همینه دیگه.......یه روز میبینی فقط میبری ...یه روزم هر چی بازی میکنی یا میبازی یه مساوی میکنی.........تا حالا شده 4-0 عقب باشی یه دفعه 6-5 ببری ........امروز روز رو فرم بودن من بود خیلی حال میده.....:d

دیشب اصلا رو فرم نبودم با یکی بازی میکردم نصف تیمش اینفورم آلمانی بود تا دقیقه 20، 0-3 افتادم عقب اما یهو ورق برگشت 3-3 شد،یه کم زور زدم ببرمش دیگه زورم نرسید!:d
اما کلا UT رو طوری طراحی کردن که شاید یه تیم کاملا برنزی بتونه بیاد یقه یه تیم اینفورم رو بگیره،دلیلش هم اینه که هم کسی که بازی میکنه انگیزه داشته باشه هم EA به یه نون و نوایی برسه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or