FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
اینجا دوستان بیشتر با تیم های دیگه توی فرندلی بازی میکنن یا میرن با تیم شون در فوت بازی میکنن
اگه منظورت اینه که با تیم فوت بریم با تیمای معمولی فرندلی بزنیم که اصلا نمیشه اینکارو کرد فقط تو فوت اونم با تیمای فوت میشه فرندلی زد که اکثر واسه تنوع اینکارو میکنن چون کوینزی به ادم نمیده بیشتر بچه ها هم سیزن انلاین میزنن منظورم تو فوته

عشق بازی تو همون کل کلشه دیگه اونم جالبه میان تو تاپیک کل کل میکنن بچه هارو به یه فیضی میرسونن اینجور که از شواهد بر میاد فرشاد بهتره بازیش بازم دقیق نمیدونم
اینا باز خوبه میشه تحمل کرد ولی داداش سینا میاد تو تاپیک سوال میپرسه بعدش سینا جوابشو میده اینجاس که دیگه می خوام کلمو بکوبم به میز:))

جدا؟اخه تو psbaz که فرزاد خیلی شاخ بود...فرشاد هم شنیدم خوبه ولی نمیدونستم بهتر از فرزاده!

جدا؟اخه تو psbaz که فرزاد خیلی شاخ بود...فرشاد هم شنیدم خوبه ولی نمیدونستم بهتر از فرزاده!
فوتباله نمیشه گفت کی بهتره ولی فرشادم یه سبک خاصی بازی میکنه بازی اول تا با بازیش اشنا بشی دهنتو سرویس میکنه:d
عبدالله میدونه من چی میگم بعدم بیفته رو گل زدن دیگه ابکشت میکنه:d

اگه منظورت اینه که با تیم فوت بریم با تیمای معمولی فرندلی بزنیم که اصلا نمیشه اینکارو کرد فقط تو فوت اونم با تیمای فوت میشه فرندلی زد که اکثر واسه تنوع اینکارو میکنن چون کوینزی به ادم نمیده بیشتر بچه ها هم سیزن انلاین میزنن منظورم تو فوته
منظورم این بود خارج از فوت فرندلی میزنن یا داخل فوت باهم بازی مینک که شما عرض کردی و من متوجه شدم
پس حالا دوستان منو ادد کنن تا باهم توی سیزن چند دست بزنیم با تیم خود ساخته خودم ببینم چطوریه؟؟؟

راست میگن تو 104 ص این یه ص اف تاپیک بود....ببخشید:|
مهدی اف نده دیگه تاپیکو منحرف کردی...
yahoo_4.gif

اقا من عذرخواهی میکنم
اوکی...از شانس محمود ...دریا کند دود(اخه داشتم چک می کردم تاپیک رو ماشالله تا دلت بخواد اف....ولی جالبه که سر من که شد...)!!براي نمونه به ص 55 فقط يك نكاه بندازين
لطفا دیگه کسی این بحث رو ادامه نده اون ص هم بی خیال شین....در کل ببخشید از این به بعد راحت می تونین بار فنی تاپیک رو تا عرش ببرین....

آخرین ویرایش:
اوکی...از شانس محمود ...دریا کند دود(اخه داشتم چک می کردم تاپیک رو ماشالله تا دلت بخواد اف....ولی جالبه که سر من که شد...)!!براي نمونه به ص 55 فقط يك نكاه بندازين
بیخیال من سینه سوخته شدم در این راه تو هم به من بپیوند:d

الان که دارم با BPL بازی میکنم متوجه شدم تمام وقتمو بیخودی با Bundesliga هدر دادم،تنوع بازیکن توی انگلیس خیلی بیشتر از آلمانه،تقریبا از همه ملیتی توی انگلیس بازیکن هست در حالی که این تنوع توی آلمان خیلی کمه.
در مورد آف تاپیک و ص 55 هم کاملا مشخصه که هرچی آف تاپیک باشه اون صفحه نیست!قرار نیست زخمهای کهنه دوباره باز بشه بزارید جو همینطور دوستانه پیش بره.
مصطفی بیاد مشخص کنه چی آف تاپیکه که اگر بعدا جواب بعضی پست ها داده شد،کسی نتونه بگه آف تاپیکه!

الان که دارم با BPL بازی میکنم متوجه شدم تمام وقتمو بیخودی با Bundesliga هدر دادم،تنوع بازیکن توی انگلیس خیلی بیشتر از آلمانه،تقریبا از همه ملیتی توی انگلیس بازیکن هست در حالی که این تنوع توی آلمان خیلی کمه.
در مورد آف تاپیک و ص 55 هم کاملا مشخصه که هرچی آف تاپیک باشه اون صفحه نیست!قرار نیست زخمهای کهنه دوباره باز بشه بزارید جو همینطور دوستانه پیش بره.
مصطفی بیاد مشخص کنه چی آف تاپیکه که اگر بعدا جواب بعضی پست ها داده شد،کسی نتونه بگه آف تاپیکه!
کشش ندین دیگه گذشته ها گذشته نیاز به یاداوری نداره

از حالا نبينم كسي درمورد خود دفاع يا بازي فلاني يا .....تو تاپيك بحث كرده
صحبتهاي اميد هم در مورد fut بود اون روز چون اون اتفاق تو fut اتفاق افتاده و همش درمورد fut حرف زده
اينكه فلاني بازيش خوبه سبك بازيش فرق داره مربوط به تاپيك فيفا13 ميشه نه در اين تاپيك
از حالا كسي آف تاپيك بده به مديرا ميگم كاري كنن كه ديگه آف تاپيك از يادش بره
يادتون نره اينجا تاپيك fut است نه ......
درضمن از اون كسي كه باعث بسته شدن تاپيك fifa 13 آنلاين شد هم خواهش ميكنم كه اين تاپيك رو هم مثه اون تاپيك بفنانده و دست برداره از كاراش
اين تاپيك واسه حرفه اي هسات نه خاله زنكها:-l

از حالا نبينم كسي درمورد خود دفاع يا بازي فلاني يا .....تو تاپيك بحث كرده
صحبتهاي اميد هم در مورد fut بود اون روز چون اون اتفاق تو fut اتفاق افتاده و همش درمورد fut حرف زده
اينكه فلاني بازيش خوبه سبك بازيش فرق داره مربوط به تاپيك فيفا13 ميشه نه در اين تاپيك
از حالا كسي آف تاپيك بده به مديرا ميگم كاري كنن كه ديگه آف تاپيك از يادش بره
يادتون نره اينجا تاپيك fut است نه ......
درضمن از اون كسي كه باعث بسته شدن تاپيك fifa 13 آنلاين شد هم خواهش ميكنم كه اين تاپيك رو هم مثه اون تاپيك بفنانده و دست برداره از كاراش
اين تاپيك واسه حرفه اي هسات نه خاله زنكها:-l
باز شروع کردی اروم باش دیگه احترام باید دو طرفه باشه خودت میگی دیگه اینجور بحثارو نکنین ولی باز ادامش میدی
صلوات بفرستین ختم بخیر بشه بره

- - -ویرایش - - -

یکم سخت گیری دارید میکنید !
شل بگیرید که رد شه بره :d
عبدالله شوخی نکن اینجا یه موقعه چوبشو عین من میخوری ها

باز شروع کردی اروم باش دیگه احترام باید دو طرفه باشه خودت میگی دیگه اینجور بحثارو نکنین ولی باز ادامش میدی
صلوات بفرستین ختم بخیر بشه بره

- - -ویرایش - - -

عبدالله شوخی نکن اینجا یه موقعه چوبشو عین من میخوری ها

آقا حسن شما خودت قضاوت کن تو اون قضیه همه خودشون متوجه شدن چی به چیه با این وجود من کشش ندادم چون ضرورتی نمیدیدم،اما حالا امروز خودتون شاهدید کی به پست های کی میگه آف تاپیک،من اصلا دوست ندارم با کسی بحثی کنم اما هر کسی جای من باشه در مقام دفاع از خودش بر میاد.الان همه میرن ص 55 ببینن چه خبر بوده،خب بهتر برن ببینن! آن کس را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است!!

واسه اینکه این پستم از دید بعضی ها آف تاپیک محسوب نشه هم :

چند روز پیش Skertel اینفورم رو خریدم 23000 تا بعد واسه فروش Buy now گذاشتم 35000 تا به 30 ثانیه نکشید فروخته شد!!اصلا این سیستم Trading فیفا واسه خودش داستانیه بعضی وقتها یه آیتم رو 4-3 هزار تا زیر قیمت میزاری هیچکی نمیخره،بعضی وقتها هم میشه داستان فروش Skertel !!!

آقا حسن شما خودت قضاوت کن تو اون قضیه همه خودشون متوجه شدن چی به چیه با این وجود من کشش ندادم چون ضرورتی نمیدیدم،اما حالا امروز خودتون شاهدید کی به پست های کی میگه آف تاپیک،من اصلا دوست ندارم با کسی بحثی کنم اما هر کسی جای من باشه در مقام دفاع از خودش بر میاد.الان همه میرن ص 55 ببینن چه خبر بوده،خب بهتر برن ببینن! آن کس را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است!!

واسه اینکه این پستم از دید بعضی ها آف تاپیک محسوب نشه هم :

چند روز پیش Skertel اینفورم رو خریدم 23000 تا بعد واسه فروش Buy now گذاشتم 35000 تا به 30 ثانیه نکشید فروخته شد!!اصلا این سیستم Trading فیفا واسه خودش داستانیه بعضی وقتها یه آیتم رو 4-3 هزار تا زیر قیمت میزاری هیچکی نمیخره،بعضی وقتها هم میشه داستان فروش Skertel !!!
من به خودم قول دادم دیگه تو این تاپیک که همه ازم بدشون میاد پست ندم (این قضیه تموم شه از شرم خلاص میشین)
من واقعا نمی فهمم تو ص55 اصلا شما پست ندادی!!!!من خودم پست دادم و ممد و... ینی خودمم بودم ولی شمانبودی!!مطمئنی ص55 میری؟منظور من اصلا تو نبودی نمی دونم چه خبره هر چی نگا میکنم تو پستی تو او ص ندادی...
من خودم می دونم این بحثایی که تو ص قبل کردم ربطی به این تاپیک نداره...و اسپم هست و اف تاپیک....ولی حرف من اینه:
چطور تو این همه اف تاپیک به کسی گیر داده نشد ولی به من شد؟من میدونم...خودشم می دونه...واسه همونم الان شده اف تاپیک و تو ص 55 بحث دوستانه حساب شده یا هرچیزی
ولی از این مطمئن هستم که چطوری کلافه کردن یه خارجی ربطی به fut نداره....(دقت کن خودمم تو اون بحث بودم نمی خوام بگم نبودم ولی جالب اینجاس که اون موقع اف تاپیک نبود الان هست:)) )
بازم می گم مخاطبم تو نبودی ....نمیدونم قضیه چیه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or