FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
به به ببين كي اومد :bighug:
خوبي داداش تو نبودي اصلا انگار يه چيزي كم بود:d
===============

داداش اينكه خيلي اسونه
ميري تو پاش مربع ميزني:))=))
من مخلص تو و همه بچه های گل fut هستم:x
بزار ps3 برسه تاپیکو میزارم رو سرم :دی

===========
مصطفی درست میگه نزدیک یار حریف که شدی پشت سر هم مربع بزن چیز میزشو به هم پیوند میده :دی

الان من كاملن توجيه شدم تو اين قضيه:d
خوب چجوري؟خوبه؟،بده؟،اموزش و....

در ادامه ی جرفای محمد:
تو تاکتیکال یه دکمه X میزنی بازکن همین طوری پا به پای حریف حرکت میکنه.ینی حریف جلو بیاد بازیکنت میاد عقب و برعکس
تو لگسی دیگه مثه وحشیا میرفت تو پای حریف ینی یا راحت دریبل می خورد یا راحت می گرفت
خوش اومدی.چی شد لایو خوب نبود؟مث که اینجا هم قصد دلالی داریا:دی هی خرید و فروش:دی

===========
مصطفی درست میگه نزدیک یار حریف که شدی پشت سر هم مربع بزن چیز میزشو به هم پیوند میده :دی

در این حالت داور میگه توپو بده دادا برو یاد بگیر چطو توپو مسالمت آمیز بگیری!:دی
این گرفتن بازیکنا با دو نفر تو فیفا چطوره؟(بعد چند سال هنوز نوبیم )

در این حالت داور میگه توپو بده دادا برو یاد بگیر چطو توپو مسالمت آمیز بگیری!:biggrin1:
باورت ميشه دستم ارنجش pes يي هست نميدونم كدوم ميره تو پا كدوم نفر دوم مياد فقط همينو ميدونم يا L2 بود يا R2 :))

شما سروری میثم جان
یادمه تو فیفا99 حرصت که میگرفت تکل میرفتی رو پا دروازبان اونم کلی غلت میخورد انقدر حال میداد که نگو (البته بعدش مورد عنایت داور محترم و مهربون قرار میگرفتی و یه کارت قرمز توپولی بهت میداد :دی )
خوش اومدی.چی شد لایو خوب نبود؟مث که اینجا هم قصد دلالی داریا:دی هی خرید و فروش:دی
بابا چی چیه لایو حالم به هم خورد کلا تو 2 هفته که دارم 2 بار ان شدم اون بار دومشم علی گفت بیا یو تی دوستانه بزنیم
کسی که از اول با پی اس ان کار کرده هیچ وقت نمیتونه با لایو راحت باشه
مخصوصا دسته هاش که غیر دسته ps3 با هیچ دسته ای نمیتونم عادت کنم

- - -ویرایش - - -

بچه ها یه پا موئلفن واسه خودشون می گم می خواین یه کتاب در مورد نحوه و اموزش بازی بنویسین اخه خیلی ساده و سلیس توضیح میدین:d
تازه کجاشو دیدی حسن جان
اگه دستو بال ما بسته نبود اینجا اونوقت با کمک دوستان کتاب اموزشی مینوشتیم سرشار از نکات اموزشی :دی

ميثم بيا معتادت كنيم شبو روز يوتي بزني حتي دلست آف آس هم نميتوني بخري بازي كني چه برسه به آرشيو:))

- - -ویرایش - - -

===========

ممد اينكارو با مايكون انجام بدي پسر رسما بازيكن حريفو با خاك كوچه يكسان ميكني داور هم بياد كارت زرد بده ديدي بازيكن به نشانه اعتراض دستشو ميبره بالا سريع مياره پايين و رد ميشه از كنار داور من دقيقا تا دستش ميره بالا به داور فحش ميدم:))

این دفاع کردن هم داستانی شده ها ! من مطمئنم خیلی از کسایی که از دفاع تاکتیکال ایراد میگیرن و هی ناله می کنن که سخته و فلان، یک بار هم نرفتن اون قسمت skill games اون پایین نوشته Interactive tutorial ( آموزش های ابتدایی ! ) که شامل contain .. push pull .. jockey و تکل میشه ..
دیگه اونا رو که یکم تمرین کنه آدم بقیه ش مربوط میشه به هوش خود طرف که چطوری بتونه حداقل دو نفر رو همزمان کنترل بکنه !! نتونه خودش یاد بگیره هر کی هم توضیح بده فایده نداره !!

ميثم بيا معتادت كنيم شبو روز يوتي بزني حتي دلست آف آس هم نميتوني بخري بازي كني چه برسه به آرشيو:))
این دوتا ربطشون ب هم چیه؟چرا نتونم TLOU بخرم؟/:)
تو که کلا فرندلی نمیزنی مدام پلاسی تو fut !
باورت ميشه دستم ارنجش pes يي هست نميدونم كدوم ميره تو پا كدوم نفر دوم مياد فقط همينو ميدونم يا L2 بود يا R2 :))
اینا که فقط فرقشون R2 و R1ـه!
با گرفتن X و R1
البته R1 تو پرس کردن هم خیلی موثره
مصطفی جان ما که معتاد fut شدیم رفته.......الان 5 ماه بازی فیفا رفته تو دستگاه بیرونم نیومده........همه بازیهای جدیدم گرفتم ولی یکی شم بازی نکردم.......پاک معتاد شدیم رفته.........

باید بریم کمپ ترک اعتیاد fut ترک کنیم
:d

این دفاع کردن هم داستانی شده ها ! من مطمئنم خیلی از کسایی که از دفاع تاکتیکال ایراد میگیرن و هی ناله می کنن که سخته و فلان، یک بار هم نرفتن اون قسمت skill games اون پایین نوشته Interactive tutorial ( آموزش های ابتدایی ! ) که شامل contain .. push pull .. jockey و تکل میشه ..
دیگه اونا رو که یکم تمرین کنه آدم بقیه ش مربوط میشه به هوش خود طرف که چطوری بتونه حداقل دو نفر رو همزمان کنترل بکنه !! نتونه خودش یاد بگیره هر کی هم توضیح بده فایده نداره !!

عبدالله راست ميگه ولي يه ذره هم بازي خوني هم نيازه ولي با اين حال بازم من دفاعم خوب نيست:d
این دوتا ربطشون ب هم چیه؟چرا نتونم TLOU بخرم؟/:)
تو که کلا فرندلی نمیزنی مدام پلاسی تو fut !
ربطش اينه كه وقتي مياي ديگه معتاد ميشي و ميشي يه ادم معتادي كه موادش fut هست و ديگه نميتونه بازيه ديگه اي بزنه الان خدايي ما الان معتاد نشده بوديم نميتونستيم همچنان در مقابل قيمت بالا دلار كمر خم نكنيم:d
اینا که فقط فرقشون R2 و R1ـه!
من از زمان ps1 L2 R2 رو باهم قاطي ميكردم:))

آقا عبدالله انصاقا استاده!
از دوستانی هست که به هیچ وجه نمیتونم در مقابلش ایستادگی کنم البته 1-2 نفر دیگه هم هستند ولی خب ایشون سرآمده!
واقعا چیزی که مهم تر از اون یکی تو فیفا حداقل از نظر من مهم میدونم دفاع هست! من 90 دقیقه رو فشار میارم رو دروازه داداشم ولی کافی ی ضد حمله بزنه و همچی تمام
برای من یکی معظلی شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or