FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
این عکسم گرفتم فقط برای اثبات حرفام:

خب روبن و ایبرا عالی بودن ولی خوب هم زیاد بود.....بیل،دی ماریا،البا،دنی الوز،تیاگو سیلوا،راموس و....همین طور اونایی که ازشون بدمم میاد زیادن...مثل لوییز...مثل چک و...

بچه ها من نمیتونم از سایت ea برم تو اولتیمیت ارور میده هیچ راه حلی نیست لطفا راهنمایی کنید؟
yahoo_12.gif
من که مشکلی نداشتم از چیز شکن استفاده کن شاید درست شه

آخرین ویرایش:
اول از همه دست مهدی درد نکنه بابت 20 هزار تا کوین ی که همینجوری داد بهم واسه اینکه تیم ببندم .. آقای مهدی نیکولاس کیج صحبت از قرض یا هیچ چیز دیگه ای نکرد اما تو اولین فرصت وقتی که پولم از 20 هزار تا رد شد پولشو بهش پس میدم بلکمم تونستم بیشتر .

دوم اینکه این کفشای بازیکنا و آجرهاشون ! که قرمز و اینا میشه چجوری میشه سبزشون کرد ؟ (امان از بی سوادی :() .

اول از همه دست مهدی درد نکنه بابت 20 هزار تا کوین ی که همینجوری داد بهم واسه اینکه تیم ببندم .. آقای مهدی نیکولاس کیج صحبت از قرض یا هیچ چیز دیگه ای نکرد اما تو اولین فرصت وقتی که پولم از 20 هزار تا رد شد پولشو بهش پس میدم بلکمم تونستم بیشتر .

دوم اینکه این کفشای بازیکنا و آجرهاشون ! که قرمز و اینا میشه چجوری میشه سبزشون کرد ؟ (امان از بی سوادی :() .

منظور از کیج دیویید کیج است البته نیکولاس هم بد نیست:دی
اونم قابلت رو نداره.....
اگه کفش قرمز بشه ینی بازیکن سر پستش نیست مثلا اگر بیل رو بزاریم st قرمز می شه....
اگه مثلا ترکیبت 442 باشه ولی بیل ترکیبش هرچیزی غیر از 442 باشه بازم قرمز یا زرد می شه.....
==============================
در ضمن قیمتا داره میاد پایین گفته باشم

یعنی وقتی که قرمز باشن و بازی کنم چی میشه ؟ با هم ناهماهنگ میشه یا چی ؟ من که هفت هشت دست زدم چیزی احساس نکردم
اون آجره چیه اونوقت ؟ باهاش بین بازیکنا دیوار میسازن ؟

یعنی وقتی که قرمز باشن و بازی کنم چی میشه ؟ با هم ناهماهنگ میشه یا چی ؟ من که هفت هشت دست زدم چیزی احساس نکردم

اجر واسه همون ترکیبست....اگه همه چیز رو رعایت کی واسه پست و ترکیب و همه ی بازیکنات رو از یه لیگ یا یه ملیت بسازی کمیستری 99 میشه....یه مربی با ترکیبه درستم میگری 100 می شه...
کمیستری واسه هماهنگیه

اونا اجر نيستن تركيبن عزيز:d
كفش يعني پست بازيكن
اجر يا تركيب يعني تركيب خود بازيكن
اينجا هر بازيكن يه تركيبي براي خودش داره مثه كرير مد نيست هركسي رو بخري بذاري تو تركيب مثه آدم بازي كنه
اون تيمي كه من داشتم همه 12 تا بهش ميزدن تو چطوري 2 تا زدي اونم تو وقت تلف شده:d
يه تيم ساخته بودم با 3.300 سكه

اونا اجر نيستن تركيبن عزيز:d
كفش يعني پست بازيكن
اجر يا تركيب يعني تركيب خود بازيكن
اينجا هر بازيكن يه تركيبي براي خودش داره مثه كرير مد نيست هركسي رو بخري بذاري تو تركيب مثه آدم بازي كنه
اون تيمي كه من داشتم همه 12 تا بهش ميزدن تو چطوري 2 تا زدي اونم تو وقت تلف شده:d
يه تيم ساخته بودم با 3.300 سكه

خب من که همه نیستم که برادر من :d
سیستمم 532 بود و دفاعی . حاضرم بری تیم اصلیتو بیاری ببینیم اونوقت چندچندمیشیم :d
چندشب پیش با سینا سه چهار دست زدم با همین 532 .. دیگه خیلی دفاعی بازی میکردم فک کنم از دستم دلخور شد ولی انقد این پسر با ظرفیت و باشخصیته که هیچی نگفت،دیگه خودمم داشت از بازیم بدم میومد، هی گل هامو تو ضد حمله میزدم فقط !
سینا از این به بعد هجومی بازی میکنم که بازیامون مثل قبل قشنگ بشه :d

خب من که همه نیستم که برادر من :d
سیستمم 532 بود و دفاعی . حاضرم بری تیم اصلیتو بیاری ببینیم اونوقت چندچندمیشیم :d
چندشب پیش با سینا سه چهار دست زدم با همین 532 .. دیگه خیلی دفاعی بازی میکردم فک کنم از دستم دلخور شد ولی انقد این پسر با ظرفیت و باشخصیته که هیچی نگفت،دیگه خودمم داشت از بازیم بدم میومد، هی گل هامو تو ضد حمله میزدم فقط !
سینا از این به بعد هجومی بازی میکنم که بازیامون مثل قبل قشنگ بشه :d

اشتباه نكن تيم اصليم مثه تيم سينا نيست سينا تيمشو تازه ساخته بعدشم تركيبش نواقصي داره كه برطرف نميشه من ديگه تو اين راه پير شدم

ای پیر ! ای پیغمبر ! ای دِیر مُغان ! :d شما ناز نکن حالا تیمتو بیار ببینیم چی میشه .. فوقش 12 تا میخورم دیگه ! :d
اون بازی با سینا رو منظورم تو فرندلی معمولی بود نه تو FUT . بعدشم سینا چه تیمشو تازه ساخته باشه یا هرچی .. یه تیمه زپرتی هم دست سینا باشه، اون دقت و سرعت پاس کاری سریع تیمیش خودش یه وزنه ست واسه تیمش ( اینا رو تعریف الکی نمیکنم اونایی که با سینا بازی کردن میدونن ) . سبک بازیش فقط و فقط منحصر به خودشه .

ای پیر ! ای پیغمبر ! ای دِیر مُغان ! :d شما ناز نکن حالا تیمتو بیار ببینیم چی میشه .. فوقش 12 تا میخورم دیگه ! :d
اون بازی با سینا رو منظورم تو فرندلی معمولی بود نه تو FUT . بعدشم سینا چه تیمشو تازه ساخته باشه یا هرچی .. یه تیمه زپرتی هم دست سینا باشه، اون دقت و سرعت پاس کاری سریع تیمیش خودش یه وزنه ست واسه تیمش ( اینا رو تعریف الکی نمیکنم اونایی که با سینا بازی کردن میدونن ) . سبک بازیش فقط و فقط منحصر به خودشه .

من به شدت تایید می کنم....شرمم میاد با اون تیم ضعیش تیم من رو برد.....یه بار 2-1 یه بار 3-2
البته مشکلم اون موقع این بود که ترکیبم 352 بود.....ینی یه اشتباه کافیه تا یه گل بخوری....
البته در مهارت سینا شکی نیست....ولی خیلی دوست دارم ببینم با 442 که میخوام بسازم چی کارمیکنه:دی

من به شدت تایید می کنم....شرمم میاد با اون تیم ضعیش تیم من رو برد.....یه بار 2-1 یه بار 3-2
البته مشکلم اون موقع این بود که ترکیبم 352 بود.....ینی یه اشتباه کافیه تا یه گل بخوری....
البته در مهارت سینا شکی نیست....ولی خیلی دوست دارم ببینم با 442 که میخوام بسازم چی کارمیکنه:دی
عجبا اقا تیم من کجا ضعیفه :d مهم اینه چطوری ازشون بازی بگیریم
حالا اگه 4 تا مو قشنگ المانی میذاشتم توی تیمم حتما قوی میشد :d
از شوخی گذشته عنصر انگیزه برام مهمه که فقط لیگ ایتالیا بهم میده

ای کاش این بازیهای دوستانه رو میبردیم یه پولی به 2 طرف میداد
نمیدونم الان مشکل بازی با خارجیا درست شده یا نه اما یه حرفی اقای خاص درست میگفت که تمام لذت این التیمیت این نوبای خارجی از بین میبرن ... واقعا در بهترین حالتش از هر 5 6 تا بازی شاید یکی در بیاد ادم با بازیش حال کنه بقیه ماشالا دفاع که چه عرض کنم رسما اتوبان باز کردن برامون
نتیجش هم این میشه 2 تا بازیکن میزاریم جلو یک دو میکنیم میریم مثه اب خوردن گل میزنیم
طرف هم اینقدر IQ بالایی داره که 5 6 باری یه شکل گل میخوره بازم نمیتونه دفاعش درست کنه جالب اینجاس اکثرا قیمت خط دفاعشون اندازه کل تیمه منه
10 دقیقه اخر هم طرف میزنه یه سرش توی زمین خودش روپایی میزنه منم در این حین میام بازیسنتر باز میکنم
حالا اوضاع وقتی بدتر میشه که وقتی میریم دوستانه میزنیم میفهمیم این التیمیت چه بلایی سر بازیمون اورده و بازیمون قشنگ یه شکل میشه و بعد یکی دوتا بازی تازه یادمون میوفته قبلا چطوری بازی میکردیم
اون دو شبی که با بچه های ایرانی مثل پارسا مهدی مصطفی حسن و ... زدم واقعا حال داد بهم اصلا هم بحث من برد و باختش نیست بیشتر برای بازی طرف مقابله

رنگو1042

شما هم فعلا نمیخواد منو تحریک کنی :d
بزار دارم تجدید قوا میکنم :d این اینتر ماشالا با هر اپدیت نسبت به قبل داغون تر میشه با این روندی که اساتید فیفا طی میکنن فک کنم تا تابستون 4 ستاره بشیم :| حقم دارن البته ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or