FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
این روبن رو واقعا عین واقعیتش ساختن! میخوام باهاش پاس بدم دلم نمیاد! دوست دارم همش تکروی کنم! نه که 300 تا پولشو دادم باید قدره 300 تا تو تیمم جون بکنه! ولی خداییش بازیکن خوبی هست بی دلیل نیست قیمتش اینقدر بالاس!

این روبن رو واقعا عین واقعیتش ساختن! میخوام باهاش پاس بدم دلم نمیاد! دوست دارم همش تکروی کنم! نه که 300 تا پولشو دادم باید قدره 300 تا تو تیمم جون بکنه! ولی خداییش بازیکن خوبی هست بی دلیل نیست قیمتش اینقدر بالاس!

ولي قدرت بدني نداره بنظرم:d

بهترين خريد هاي امسالم روبن و ايبرا بدن

بچه ها بیاین بگین از کدوم بازیکنهایی که داشتین بیشتر خوشتون می یاد و از چه بازیکن هایی تو فیفا 13 و UT در تیمهای حریف متنفرید!!

خودم از رویس و شواینی و لام خوشم میاد و از موری یل و یحیی توره تو تیمهای حریف بدم میاد! این موری یل هر بازی که تو تیم حریف باشه واسه ما یه گل کنار گذاشته!!:d

من از بازيكناني كه موهاي وز وزي دارن متنفرم مخصوصا فلا ايني و داويد لوييز
البته تازگيا بيشتر بدم اومده چون فلا ايني بهترين اينفورمشو داشتم شيت بود داويد لوييز يه اشغاله كه لنگه نداره نه قدرت بدني داره نه توپ خوب ميگيره تكلهاي خيلي بدي هم ميزنه بطوري كه تكلهاش راحت پنالتي ميدن به حريف:d
البته داوش ممد از داويد لوييز خوشش مياد كه نظرش قابل احترامه:-"
راستي از راميرس هم بشدت متنفرم

به درك بالاي شما كه نميرسم وسط اون همه بازيكن ليگ انگليس كه يه دونه برزيلي نيست دده بذارم
ما شعورمون هم قد خودماست :dمثله بعضیا درک و فهممون بالا نیست که
yahoo_65.gif

خوب بسه دیگه می خواستیم حال و هوای تاپیک عوض شه که شد
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
من از بازيكناني كه موهاي وز وزي دارن متنفرم مخصوصا فلا ايني و داويد لوييز
البته تازگيا بيشتر بدم اومده چون فلا ايني بهترين اينفورمشو داشتم شيت بود داويد لوييز يه اشغاله كه لنگه نداره نه قدرت بدني داره نه توپ خوب ميگيره تكلهاي خيلي بدي هم ميزنه بطوري كه تكلهاش راحت پنالتي ميدن به حريف:d
البته داوش ممد از داويد لوييز خوشش مياد كه نظرش قابل احترامه:-"
راستي از راميرس هم بشدت متنفرم

خوبه دیگه از کل تیم ما متنفر بودی یه باره :دی
--------------
اقایون این تاپیک اموزش کسب درامد چطور بود نظراتتون رو بگید مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or