من سربازي ميوفتم تو شهر شما ميام پيشت نميذارم بخوابيایشالا تو بری سربازی ما نفسی بکشیم از دستت:d:bighug:
![Lol :lol: :lol:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/lol.gif)
من سربازي ميوفتم تو شهر شما ميام پيشت نميذارم بخوابيایشالا تو بری سربازی ما نفسی بکشیم از دستت:d:bighug:
من در خدمت هستم ولی باید دید کی نمیزاره کیرو بخوابهمن سربازي ميوفتم تو شهر شما ميام پيشت نميذارم بخوابي
این روبن رو واقعا عین واقعیتش ساختن! میخوام باهاش پاس بدم دلم نمیاد! دوست دارم همش تکروی کنم! نه که 300 تا پولشو دادم باید قدره 300 تا تو تیمم جون بکنه! ولی خداییش بازیکن خوبی هست بی دلیل نیست قیمتش اینقدر بالاس!
این روبن رو واقعا عین واقعیتش ساختن! میخوام باهاش پاس بدم دلم نمیاد! دوست دارم همش تکروی کنم! نه که 300 تا پولشو دادم باید قدره 300 تا تو تیمم جون بکنه! ولی خداییش بازیکن خوبی هست بی دلیل نیست قیمتش اینقدر بالاس!
مصطفی چه زود نکاتو میفهمه:dايبرا نظرم سرزن نيست
ولي من تازگيا فهميدم بازيكن سرعتي هم تنها كارشگا نيست بايد چيزاي ديگه اي هم داشته باشه غير سرعت![]()
ايبرا نظرم سرزن نيست
ولي من تازگيا فهميدم بازيكن سرعتي هم تنها كارشگا نيست بايد چيزاي ديگه اي هم داشته باشه غير سرعت![]()
به درك بالاي شما كه نميرسم وسط اون همه بازيكن ليگ انگليس كه يه دونه برزيلي نيست دده بذارممصطفی چه زود نکاتو میفهمه:d
درکت بالاستا![]()
ما شعورمون هم قد خودماست :dمثله بعضیا درک و فهممون بالا نیست کهبه درك بالاي شما كه نميرسم وسط اون همه بازيكن ليگ انگليس كه يه دونه برزيلي نيست دده بذارم
من از بازيكناني كه موهاي وز وزي دارن متنفرم مخصوصا فلا ايني و داويد لوييز
البته تازگيا بيشتر بدم اومده چون فلا ايني بهترين اينفورمشو داشتم شيت بود داويد لوييز يه اشغاله كه لنگه نداره نه قدرت بدني داره نه توپ خوب ميگيره تكلهاي خيلي بدي هم ميزنه بطوري كه تكلهاش راحت پنالتي ميدن به حريف:d
البته داوش ممد از داويد لوييز خوشش مياد كه نظرش قابل احترامه
راستي از راميرس هم بشدت متنفرم