بعد از پايان همه ليگ ها تكليفه تيم هفته چي مي شه![]()
این دقبقا سوال منه......
---------- نوشته در 10:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:57 AM ارسال شده بود ----------
منظورم از ضعیف قیمتش بودعجبا اقا تیم من کجا ضعیفه :d مهم اینه چطوری ازشون بازی بگیریم
حالا اگه 4 تا مو قشنگ المانی میذاشتم توی تیمم حتما قوی میشد :d
از شوخی گذشته عنصر انگیزه برام مهمه که فقط لیگ ایتالیا بهم میده
ای کاش این بازیهای دوستانه رو میبردیم یه پولی به 2 طرف میداد
نمیدونم الان مشکل بازی با خارجیا درست شده یا نه اما یه حرفی اقای خاص درست میگفت که تمام لذت این التیمیت این نوبای خارجی از بین میبرن ... واقعا در بهترین حالتش از هر 5 6 تا بازی شاید یکی در بیاد ادم با بازیش حال کنه بقیه ماشالا دفاع که چه عرض کنم رسما اتوبان باز کردن برامون
نتیجش هم این میشه 2 تا بازیکن میزاریم جلو یک دو میکنیم میریم مثه اب خوردن گل میزنیم
طرف هم اینقدر IQ بالایی داره که 5 6 باری یه شکل گل میخوره بازم نمیتونه دفاعش درست کنه جالب اینجاس اکثرا قیمت خط دفاعشون اندازه کل تیمه منه
10 دقیقه اخر هم طرف میزنه یه سرش توی زمین خودش روپایی میزنه منم در این حین میام بازیسنتر باز میکنم
حالا اوضاع وقتی بدتر میشه که وقتی میریم دوستانه میزنیم میفهمیم این التیمیت چه بلایی سر بازیمون اورده و بازیمون قشنگ یه شکل میشه و بعد یکی دوتا بازی تازه یادمون میوفته قبلا چطوری بازی میکردیم
اون دو شبی که با بچه های ایرانی مثل پارسا مهدی مصطفی حسن و ... زدم واقعا حال داد بهم اصلا هم بحث من برد و باختش نیست بیشتر برای بازی طرف مقابله