FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
اقا سوئتفاهم نشه من قبلا از يكي قرض گرفتم بهم گفت 5% پولم رو هم بايد بدي منم 82 تا قراره بهش بدم كه 36 كا از پولش مونده
خودمم به مهدي گفتم مهدي 31.500 بهت ميدم چون ea 5% كم ميكنه مهدي نگفت 5%شو بده
ولي مهدي اگه بازيكن نخريده بودي باس به اين دوستخوبمون اميد 40 كا قرض ميدادي شايد بازيكن خريده بودي. نميدونم

اره من خصیصم...دروغگو هستم...قاتلم....صدامم....دورو هستم.....خود شیطانم....اوکی؟؟؟؟؟
کی گفته نخریدم؟؟خودت میدونی سیم نیس وگرنه ...
اقا امید شما بزرگتر مایی درست....ولی دلیل نمیشه منو بی سواد و ذورو و دروغ گو خطاب کنی....الان ازتون عذر می خوام....لطفا یه ایتم 10ک ایی بزارین بخرم
نمی خوام مدیون کسی باشم
-ت و د بغل هم هستن اما س و ز هم بغل هم هستن!
ینی چی؟

آخرین ویرایش:
آخرین پستت راجع به فروش سکه هات دیشب ساعت 8:48 بوده!
من کی بهت درخواست دادم؟پنجشنبه ساعت 10 شب!! Problem ؟؟
فقط بگم من اصلا نه مهدی رو دشمن فرض میکنم نه توهم دشمن بودنشو دارم،ایشون مختاره هر طور میخواد سکه هاش رو خرج کنه و در موردش بحثی نیست! اما رسمش این نبود! جالبه که راجع به اون مطلب که میگه بازیکن هات رو بازی ندادم ادعا داره! اما راجع به فروششون حرفی نمیزنه!

---------- نوشته در 06:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:17 PM ارسال شده بود ----------

اره من خصیصم...دروغگو هستم...قاتلم....صدامم....دورو هستم.....خود شیطانم....اوکی؟؟؟؟؟
کی گفته نخریدم؟؟خودت میدونی سیم نیس وگرنه ...
اقا امید شما بزرگتر مایی درست....ولی دلیل نمیشه منو بی سواد و ذورو و دروغ گو خطاب کنی....الان ازتون عذر می خوام....لطفا یه ایتم 10ک ایی بزارین بخرم
نمی خوام مدیون کسی باشم
دوست عزیز شما یه پست بیار من به شخص شما بی احترامی کرده باشم،من حد و حدود خودم رو میدونم،شما آقایی نیاز به عذرخواهی نیست.من هم ازت عذر میخوام.

فقط بگم من اصلا نه مهدی رو دشمن فرض میکنم نه توهم دشمن بودنشو دارم،ایشون مختاره هر طور میخواد سکه هاش رو خرج کنه و در موردش بحثی نیست! اما رسمش این نبود! جالبه که راجع به اون مطلب که میگه بازیکن هات رو بازی ندادم ادعا داره! اما راجع به فروششون حرفی نمیزنه!

ینی چی؟من الان هم اون بازیکنام رو دارم....اتفاقا همون شب پنج شنبه گرفتم
مصطفی من بت نگفتم سریع تیم بخر؟؟؟کی گفتم؟؟؟؟اون وقت بیام به تو بگم خودم نخرم؟

اين قضيه براي ما درسهايي داشت
1_هيچكدوم از اين سايتهاي خارجي راستگو نيستن كه هك ميكنن بازيكن ميدن
2_هيچوقت گول خارجيارو نخوريم
3_تيممون رو در فيفا 14 با همون تركيبي كه خوب نتيجه ميگيريم و از همين ليگي كه در فيفا 13 خوب نتيجه ميگيريم ببنيديم تا بعد قرار نباشه هي بفروشيمو ضرر كنيم
==========
اين تروفي اينفورم باعث شد مهدي دست به مورد 1 و 2 بزنه من همينجا اعلام ميكنم اگه بازم اين تروفي مونگل تو 14 باشه قيد پلاتشو خواهم زد

---------- نوشته در 06:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:17 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز شما یه پست بیار من به شخص شما بی احترامی کرده باشم،من حد و حدود خودم رو میدونم،شما آقایی نیاز به عذرخواهی نیست.من هم ازت عذر میخوام.

دروغ گو نگفتی؟دورو نگفتی؟سر گیتز هم که رسما گفتی پشت کوهی هستیم:|
بفرما....باز به جای س ز نوشتم....کلا پست های من از این جور موارد خیلی داره...می تونی چک کنی

بحث بیشتر در این مورد بی فایده است،ما همه دوست هستیم و این تاپیک باعث دوستیمون شده،به نظرم این جو خوب خراب نشه بهتره،از همین جا اگر کسی از دست من ناراحته ازش عذرخواهی میکنم.آقا مهدی شما هم دوست من هستی،اون سکه ها و بازیکن ها هم فدای سرت.مهم رفاقت هاست که باید بمونه.این بحث رو همین جا تمومش کنیم لطفا.

ینی چی؟من الان هم اون بازیکنام رو دارم....اتفاقا همون شب پنج شنبه گرفتم
مصطفی من بت نگفتم سریع تیم بخر؟؟؟کی گفتم؟؟؟؟اون وقت بیام به تو بگم خودم نخرم؟
ش
چند شب پيش ساعت 2:30 درست يادم نيست پريشب يا شب قبليش
من اومدم ديدم تو پيام دادي ساعت 3 رفتم خريدم خداروشكر با 300 سكه همون بازيكنهاي قبلي رو خريدم
اگه نميگفتي نميخريدم

دروغ گو نگفتی؟دورو نگفتی؟سر گیتز هم که رسما گفتی پشت کوهی هستیم:|

اگر این کلمات رو به شما نسبت دادم لطفا پست مربوط بهش رو کپی کن تا همین جا رسما ازت عذرخواهی کنم.در ضمن هرکسی از هر مطلبی برداشتی داره،من خوشحال میشم کسی غلط املایی من رو بگیره اما نمیدونستم که شما ناراحت میشی!!

خب به سلامتي دعوا تموم شد خواهشا بيشتر كشش نديد ديگه هركس بنا به عقل وهوش و ذكاوت خودش از اين قضيه چيزهايي برداشت كرد:d
به اميد فيفا 15 و جمع هممون در ps4:bighug:

ش
چند شب پيش ساعت 2:30 درست يادم نيست پريشب يا شب قبليش
من اومدم ديدم تو پيام دادي ساعت 3 رفتم خريدم خداروشكر با 300 سكه همون بازيكنهاي قبلي رو خريدم
اگه نميگفتي نميخريدم
بابا راست میگه بنده خدا منو مهدی قیمتارو چک کردیم دیدیم داره میره بالا خریدیم

اما با این موافقی که دروغ چیز بدیه!؟
دورو هم که مفهوم کل پستات بود....
غلط املایی هم از روی بی سوادی نیس...از روی عجلس....پس گرفتن این غلط ها فایده ای نداره
مهم عذر خواهی نیست
من خوشم نیماد کسی فک کنه من دارم بهش دروغ میگم....یا دورو هستم.....خیلی چیزا هست که اگه بگم 99% دوستی های کاربرای این جا به هم می پاشه.....و نمیام بگم......ولی کاش اگه
ازم ناراحت بودی روراست میو مدی به خودم میگفتی ....حالا هم حاضرم واه خاطر این که از دلت در بیارم 130ک بهت قرض بدم....کلا 130 دارم بقیه بازیکن هست.....اگه خواستی می دم....فقط هم به تو چون شاید فک نکنی بی معرقتم

خب به سلامتي دعوا تموم شد خواهشا بيشتر كشش نديد ديگه هركس بنا به عقل وهوش و ذكاوت خودش از اين قضيه چيزهايي برداشت كرد:d
به اميد فيفا 15 و جمع هممون در ps4:bighug:
ایشالا تو بری سربازی ما نفسی بکشیم از دستت:d
:)):x:bighug:

دورو هم که مفهوم کل پستات بود....
غلط املایی هم از روی بی سوادی نیس...از روی عجلس....پس گرفتن این غلط ها فایده ای نداره
مهم عذر خواهی نیست
من خوشم نیماد کسی فک کنه من دارم بهش دروغ میگم....یا دورو هستم.....خیلی چیزا هست که اگه بگم 99% دوستی های کاربرای این جا به هم می پاشه.....و نمیام بگم......ولی کاش اگه
ازم ناراحت بودی روراست میو مدی به خودم میگفتی ....حالا هم حاضرم واه خاطر این که از دلت در بیارم 130ک بهت قرض بدم....کلا 130 دارم بقیه بازیکن هست.....اگه خواستی می دم....فقط هم به تو چون شاید فک نکنی بی معرقتم
3 ساعت نبودیما باز جو تاپیکو خراب کردین تمومش کنین صحبت های فنی کنین
این سوتفاهمارو هم خوب نیست به تاپیک بکشونین پیش خودتون حل کنین که بعد برای هیچکدوم باعث شرمندگی نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or