FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
كاش فيفا 13 تازه اومده بود تو دلالي ياد ميگرفتي الان 500 تومن ميداديم بهت يه تيم ميساختيمو يه سال راحت بوديم:bighug:
راستي بچه ها من فهميدم چرا تو ut بيشتر از سيزن گل زده ميشه چون لامصبا يه كاري كردن سرعت بازي بيشتر از سيزنه

مصطفی من هی می گفتم این ut باگ سرعت داره دیگه
=========================================
شرایط psn کارت:هر 250000 کوینز یه 20 دلاری.....ینی لازم نیس یه جا بخرین

آخرین ویرایش:
كاش فيفا 13 تازه اومده بود تو دلالي ياد ميگرفتي الان 500 تومن ميداديم بهت يه تيم ميساختيمو يه سال راحت بوديم:bighug:
راستي بچه ها من فهميدم چرا تو ut بيشتر از سيزن گل زده ميشه چون لامصبا يه كاري كردن سرعت بازي بيشتر از سيزنه

راست میگیاااااا چیزی بود که من اصلا توجه نکرده بودم
ایولللل
دقیقا مثل 0x و 2x تو گیم اسپید pes
انگار تو ut سرعت رو 2x هست

كاش سرعتشو كم ميكردن باو خيلي بده اينجوري:(
ميگم داوش ممد شما بجاي اين تيكه ها به مهدي بيا فوتو فنه دلالي رو به بچه ها تو تاپيك بگو يه عمر دعاي خير واسه خودت بخر ميگي كه دستگاهو فروختي ديگه خودت نيستي كسي دلالي كنه ميلياردر بشه از شما بزنه بالاتر:d

كاش سرعتشو كم ميكردن باو خيلي بده اينجوري:(
ميگم داوش ممد شما بجاي اين تيكه ها به مهدي بيا فوتو فنه دلالي رو به بچه ها تو تاپيك بگو يه عمر دعاي خير واسه خودت بخر ميگي كه دستگاهو فروختي ديگه خودت نيستي كسي دلالي كنه ميلياردر بشه از شما بزنه بالاتر:d
وقت دلالی نداشتم و الا اگه وقترو دلالی میزاشتم به مهدی هم گفتم روزی 50 ک داشت واسم
و یه هفته ای کم کم 300 تا داشت واسم
بهترین دلالی تو لیگ ایتالیا بود برام
بعدشم لیگ المان

وقت دلالی نداشتم و الا اگه وقترو دلالی میزاشتم به مهدی هم گفتم روزی 50 ک داشت واسم
و یه هفته ای کم کم 300 تا داشت واسم
بهترین دلالی تو لیگ ایتالیا بود برام
بعدشم لیگ المان
دادا فوتو فنو بگو باجزئيات :d
البته اگه دوست داري:d

مصطفی این چیزی بود که ممد بم گفته بود:
کیلینی سرش شلوغه زیره 38 بخر 42 بفروش......همین......به خدا سخت نیست....منم بخیل نیستم ایرانیا بیان بالا افتخار می کنم

ببین مصطفی جان
دلالی خیلی وقت گیره
و بسیار زیاد حوصله میخواد
بهترین زمان خرید بازکن صبح زود ساعت 5 تا 7 و عصر حدود 5 تا 7 هست
و بهترین زمان برای گرون فروشی ساعت 10 صبح تا 4 بعد از ظهر و خدود 8 تا 3 شب هست

---------- نوشته در 10:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------

کیلینی سرش شلوغه زیره 38 بخر 42 بفروش......همین......به خدا سخت نیست....منم بخیل نیستم ایرانیا بیان بالا افتخار می کنم

یه نکته خیلی مهم هست اونم اینکه هر 10ک معامله ea 500 تاشو برای خودش بز میداره
یعنی یه بازیکن 40ک بفروشی بهت 38ک میده

---------- نوشته در 10:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 PM ارسال شده بود ----------

میخوایین یه تاپیک در مورد اموزش دلالی بزنم؟

مهدي جون باور كن همون احساسي نسبت به من داري منم همون احساسو نسبت به تو دارم واقعا تورو در كنار خودم ميبينم نه بچشمه يه رقيب
شايد از وقتي عكس از داراييت گرفتي بعضيا دارن بد ميسوزن ولي بخدا من خوشحال شدم و همچنانم خوشحالم تو اين دارايي رو دارم
اين صحبتها رو هم به ممد ميزنم منظورم اين نيست كه تو بخيلي تورو خدا ناراحت نشو:-*
دلالي حوصله ميخواد من ندارم من فقط بلدم بازي كنم شايد اگه اينقد تيم عوض نكرده بودم همون 800 هزار سكه اي كه از راه بازي كردن گيرم اومد رو داشتم بهرحال اشتباه از خودمه ولي خداروشكر ميكنم سبك بازيمو عوض كردم و نقطه ضعف بازيمو فهميدم
ببین مصطفی جان
دلالی خیلی وقت گیره
و بسیار زیاد حوصله میخواد
بهترین زمان خرید بازکن صبح زود ساعت 5 تا 7 و عصر حدود 5 تا 7 هست
و بهترین زمان برای گرون فروشی ساعت 10 صبح تا 4 بعد از ظهر و خدود 8 تا 3 شب هست
ممنون داداش
فك ميكنم خيلي حوصله ميخواد همينجور كه گفتي چيزي كه من يه ذره اش رو هم ندارم

---------- نوشته در 10:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:20 PM ارسال شده بود ----------

میخوایین یه تاپیک در مورد اموزش دلالی بزنم؟
اره داداش اگه اينكارو كني خيلي خوب ميشه

مهدي جون باور كن همون احساسي نسبت به من داري منم همون احساسو نسبت به تو دارم واقعا تورودوستم ميدونم نه رقيبم
شايد از وقتي عكس از داراييت گرفتي بعضيا دارن بد ميسوزن ولي بخدا من خوشحال شدم و همچنانم خوشحالم تو اين دارايي رو دارم
اين صحبتها رو هم به ممد ميزنم منظورم اين نيست كه تو بخيلي تورو خدا ناراحت نشو:-*
دلالي حوصله ميخواد من ندارم من فقط بلدم بازي كنم شايد اگه اينقد تيم عوض نكرده بودم همون 800 هزار سكه اي كه از راه بازي كردن گيرم اومد رو داشتم بهرحال اشتباه از خودمه ولي خداروشكر ميكنم سبك بازيمو عوض كردم و نقطه ضعف بازيمو فهميدم
نه مصطفی ناراحتی چیه خواستم بگم من چیزی دریغ نمیکنم.....:)
اون عکس به عنوان یه ایرانی گرفتم نه واسه فخر فروشی....
ولی بزارین یه راهمایی کنم واسه 14
تا 2 هفته از اومدنش گذشت برین یوتیوب ویدیو ببین واسه متود های پول دراوردن تا حسابی یا بگیرین

نه مصطفی ناراحتی چیه خواستم بگم من چیزی دریغ نمیکنم.....:)
اون عکس به عنوان یه ایرانی گرفتم نه واسه فخر فروشی....
ولی بزارین یه راهمایی کنم واسه 14
تا 2 هفته از اومدنش گذشت برین یوتیوب ویدیو ببین واسه متود های پول دراوردن تا حسابی یا بگیرین
مهدي ما مثبتيم بلد نيستيم بريم يوتوب تو خودت به ما ياد بده:d

دلالی زمان میبره که واقعا نمیصرفه یعنی من یه روز این کارو کردم خیلی هم پول در آوردم ولی کلی وقتمو گرفت یه بازیکنو که 8 تا گرفته بودم 6 تا 1 ساعت گذاشتم تا 11.50 فروش رفت
البته فک کنم یه جا نصری رو طرفا 20 تا گرفتم و سیلوا هم 25 تا که دیگه دلم نیومد بفروشم :d الان به شدت دنبال bale هستم

بچه ها RM خوب چرا توو انگلیس نیست ؟ یه والنسیا و یه ولکات به نظرتون اگه یکی مثل ماتا رو تبدیل کنم بهRM جواب میده ؟

دلالی زمان میبره که واقعا نمیصرفه یعنی من یه روز این کارو کردم خیلی هم پول در آوردم ولی کلی وقتمو گرفت یه بازیکنو که 8 تا گرفته بودم 6 تا 1 ساعت گذاشتم تا 11.50 فروش رفت
البته فک کنم یه جا نصری رو طرفا 20 تا گرفتم و سیلوا هم 25 تا که دیگه دلم نیومد بفروشم :d الان به شدت دنبال bale هستم

بچه ها RM خوب چرا توو انگلیس نیست ؟ یه والنسیا و یه ولکات به نظرتون اگه یکی مثل ماتا رو تبدیل کنم بهRM جواب میده ؟
همين دوتا خوبن
ماتا اينفورم خودش rm هست

بنظرشما چرا ea سرعتو اينقد زياد كرده تو يوتي؟اين وسط چي بهش ميماسه اينكارو ميكنه؟:-/

همین رد و بدل شدن گلهای زیاد برای خیلی جذابیت داره و باعث کشش به سمت UT میشه و کشش به سمت UT یعنی یا اعتیاد به این بازی یا خرید پوینت!!

---------- نوشته در 04:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:24 PM ارسال شده بود ----------

جا داره همین جا از دوست خوبم آقا محسن ( mohsen7337 ) تشکر ویژه کنم،چون برای خرید روبن واقعا با من همکاری کرد و در حالی که خودش به سکه نیاز داشت،25000 تا سکه بهم رسوند،آقا محسن ممنون از لطفت به زودی قرضم رو پس میدم و انشالله جبران میکنم.به هر حال نشون دادی هنوز تو این روزگار آدم با معرفت هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or