دوستانی که اینفورم داشتن واقعا تغییر محسوسی تو بازیکن حس کردن یا نه!؟
خوب بالاخره قدرتاش بالا تر میره ولی من خیلی از رویس 86 راضی نبودم......روبن عالی بود
دوستانی که اینفورم داشتن واقعا تغییر محسوسی تو بازیکن حس کردن یا نه!؟
خوب بالاخره قدرتاش بالا تر میره ولی من خیلی از رویس 86 راضی نبودم......روبن عالی بود
ممنون داداش گلاوه اوه اوه.........![]()
برو خدا بیامرزتت
ببخشید دوستان دیگه اسپم نمیدم....شرمندهتبریک
سلامت باشی دادا 3>مصطفی که زن بگیر نبود ولی اونقدر گفت که این بچرو دومادش کرد رفت:d
مبارکه![]()
من مخلصتم داداشیبه به داش ممد
ميگم خدايا يه چيزي كمه نگو داش ممد نبود
دخترا كه همه فرهنگشون بالا رفته كاري با گيم ندارن ديگه؟:d
مهدي توروت ميشه با اون پول ميلياردي كه داري اين حرفو بزني؟:d
تو دوباره پاي مارو كشيدي وسط؟![]()
بچه ها فکر کردن من بیل گیدزمروبن اينفورم داشتى يا معمولى!؟
287مهدي 297 تا خريد
داوش اميد روبن معمولي 300 تاست كه مهدي 297 تا خريد اگه اشتباه نكنم قيمت اينفورمش فك كنم بالاي 1 ميليونه [/QUOTE]روبن اينفورم داشتى يا معمولى!؟
[/QUOTE] نوكرم اقا بهرحال مادلمون واست تنگ ميشه فقط يه مشكليه اونم اينه ps4 به اين زوديا هك نميشه شوما هم ازدلت برنمياد پول بازي اريج بديمن مخلصتم داداشی اتفاقا اونم عشق گیم هست دوباره مایه اومد دستم شاید فرجی شد پی اس 4 خریدیم
[/QUOTE] نوكرم اقا بهرحال مادلمون واست تنگ ميشه فقط يه مشكليه اونم اينه ps4 به اين زوديا هك نميشه شوما هم ازدلت برنمياد پول بازي اريج بديداوش اميد روبن معمولي 300 تاست كه مهدي 297 تا خريد اگه اشتباه نكنم قيمت اينفورمش فك كنم بالاي 1 ميليونه
ايول عين خودمي منم همينجورم تقريبا البته از زمان قديم منو مهدي يه خوره افتاده تو جونمون بايت بازيهارو 100% تروفي كنيم كه اخلاق بدي هست:dتفاقا این مدت متوجه شدم هیچ بازی غیر فوتبال نمیتونم بازی کنم
واسه همین حالا پول یه فوتبال چه pes چه فیفا داشتیم میدیم
اینم مد نظر داشته باشا گفتم پول پس اس 4 رو داشتیم
با این قدرت سخت افزاریش بیاد زیر 2 تومن نیست
توجه توجه
می خوام 1 میلیون رو بفروشم اگه کسی قیمت خوبی بده....
قیمتا رو فقط پخ کنین.....اگه قیمتا خوب نباشه نمی فروشم چون خیلی واسه این همه پول تلاش کردم....
فقط بزارین یه یاداوری هایی بکنم:
شما اگه 50 دلار ینی 180 تومن واسه پوینت بدین شاید مثل حسن هیچی گیر نیارین ولی من دارم 1میلیون بدون ریسک میدم.....
و اینم بگم اگه 1میلیون رو به پولتون اضافه کنین می تونین اولین ایرانی باشین که مثلا مسی گرفته.......
حال کنین تبلیغات رو
پس قیمت باید خوب باشه در غیر این صورت شرمندم.....
اینو یادم رفت بگم که همش یکجا به فروش میرسه و قیمت پایه 300 هست.....اگه کسی بالاتر نگه نمی فروشم.....چون نتیجه ی 3ماه تلاشهدر ضمن این پست در مورد فروش ایتم هاست پس اسپم نیست!!
نامرد دلالی رفته تو خونشششش![]()
خدایا من نمیدوستم چنین اژدهایی تربیت میکنم مارو ببخش
چند دلاري؟باو ممد تو یه کیلینی به ما معرفی کردی.....من 4 ماهه دارم دلالی میکنم
اینم کسی مجبور نیست بخره ....
راستی اگه کسی psn کارت($) داره اونم قبول میکنم....
د از همین کلینی شروع شد دیگهباو ممد تو یه کیلینی به ما معرفی کردی.....من 4 ماهه دارم دلالی میکنم
اینم کسی مجبور نیست بخره ....
راستی اگه کسی psn کارت($) داره اونم قبول میکنم....
اوکی ....مرسید از همین کلینی شروع شد دیگه
یادت رفت تو پی اس ان چیا میگفتی
ای قدر نشناس![]()