)))
من منتظر نصرتی بودم که روونی از آب در اومد :d
پ.ن : یه چند پوند داشتم گذاشته بودم برا اوتار ای فیفا خدا لعنتت کنه اونم از ما گرفتیجالب اونجاست دو تای بعد هیچی نداشتن
مرسی شانس
![13 :o :o](/styles/default/xenforo/smilies/meep/13.gif)
)))
پ.ن : یه چند پوند داشتم گذاشته بودم برا اوتار ای فیفا خدا لعنتت کنه اونم از ما گرفتیجالب اونجاست دو تای بعد هیچی نداشتن
با پوینت پک باز کردی؟)))
بعله....په بازيكنامونو نخريدم منتظر باشيم بقيه هم بيان؟![]()
پس به خاطره همون.....نصرتی مال منه که با کوینز باز میکنممن بجاش جواب ميدم:اره![]()
دلیل نمیشه من 50$ پک باز کردم مگه چیزی ازش در اومد فقط شانس باید داشته باشی 5% امکان داره بازیکنه خوب در بیاددقیقا به همین نتیجه رسیدم, با کوینز باز کردن باید بشینیم منتظر نصرتی
آقا روونی رو بگید با چند بزارم برا فروش ؟
خوب قیمتش تو اکشن هست کهدقیقا به همین نتیجه رسیدم, با کوینز باز کردن باید بشینیم منتظر نصرتی
آقا روونی رو بگید با چند بزارم برا فروش ؟
خوب قیمتش تو اکشن هست که
همه یه رگه از گشادی تو وجودشون هست ولی بعضی ها هنوز تو خودشون کشفش نکردن
یکم سالم تر پست بدی خوبه
1-سیزن انلاین بهترین بخش برای جمع کردن کوینزدرود ، سه پرسش ، ممنون می شم جواب بدید :
1 مهم ترین بخش های FUT که باید بیشترین وقت رو توش صرف کنم چی هست ؟
2 بخش خرید فروش باریکن ها در قسمت TRADE صورت می گیره ؟ اگر آره ، سیستم خرید و فروش نکته ای خیلی خاص داره ممنون می شم بگید.( به خصوص خرید )
3 سیستم تایم محدودی که در قسمت های Search Player ها و قسمت های مشابه هست دقیقا یعنی چی؟ ( به این صورت که مثلا تایم می ده 20 ثانیه ، بعد گذشت این زمان اتفاق های بدی می افته از قبیل اکسپایر شدن بازیکن ها و غیره.)
( داخل پرانتز اینم ممنون می شم از اهمیت Point ها کمی بگید ، Coinها که مشخصه ولی با point ها مشکل دارم )
توی فروم های EA و غیره کمی چرخ (!) زدم یکسری موارد رو متوجه شدم ولی خب همش حوصلم نگرفت و بعضی مواردم متوجه نشدم ، یک دنیا تشکر برای راهنمایی هاتون...