FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
:)))))
من منتظر نصرتی بودم که روونی از آب در اومد :d

پ.ن : یه چند پوند داشتم گذاشته بودم برا اوتار ای فیفا خدا لعنتت کنه اونم از ما گرفتی :( جالب اونجاست دو تای بعد هیچی نداشتن
با پوینت پک باز کردی؟

---------- نوشته در 11:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:11 PM ارسال شده بود ----------

په بازيكنامونو نخريدم منتظر باشيم بقيه هم بيان؟:-/
بعله....
من بجاش جواب ميدم:اره
yahoo_65.gif
پس به خاطره همون.....نصرتی مال منه که با کوینز باز میکنم:|

آخرین ویرایش:
دقیقا به همین نتیجه رسیدم, با کوینز باز کردن باید بشینیم منتظر نصرتی :|

آقا روونی رو بگید با چند بزارم برا فروش ؟
دلیل نمیشه من 50$ پک باز کردم مگه چیزی ازش در اومد فقط شانس باید داشته باشی 5% امکان داره بازیکنه خوب در بیاد

درود ، سه پرسش ، ممنون می شم جواب بدید :

1 مهم ترین بخش های FUT که باید بیشترین وقت رو توش صرف کنم چی هست ؟

2 بخش خرید فروش باریکن ها در قسمت TRADE صورت می گیره ؟ اگر آره ، سیستم خرید و فروش نکته ای خیلی خاص داره ممنون می شم بگید.( به خصوص خرید )

3 سیستم تایم محدودی که در قسمت های Search Player ها و قسمت های مشابه هست دقیقا یعنی چی؟ ( به این صورت که مثلا تایم می ده 20 ثانیه ، بعد گذشت این زمان اتفاق های بدی می افته از قبیل اکسپایر شدن بازیکن ها و غیره.)

( داخل پرانتز اینم ممنون می شم از اهمیت Point ها کمی بگید ، Coinها که مشخصه ولی با point ها مشکل دارم )

توی فروم های EA و غیره کمی چرخ (!) زدم یکسری موارد رو متوجه شدم ولی خب همش حوصلم نگرفت و بعضی مواردم متوجه نشدم ، یک دنیا تشکر برای راهنمایی هاتون...

درود ، سه پرسش ، ممنون می شم جواب بدید :

1 مهم ترین بخش های FUT که باید بیشترین وقت رو توش صرف کنم چی هست ؟

2 بخش خرید فروش باریکن ها در قسمت TRADE صورت می گیره ؟ اگر آره ، سیستم خرید و فروش نکته ای خیلی خاص داره ممنون می شم بگید.( به خصوص خرید )

3 سیستم تایم محدودی که در قسمت های Search Player ها و قسمت های مشابه هست دقیقا یعنی چی؟ ( به این صورت که مثلا تایم می ده 20 ثانیه ، بعد گذشت این زمان اتفاق های بدی می افته از قبیل اکسپایر شدن بازیکن ها و غیره.)

( داخل پرانتز اینم ممنون می شم از اهمیت Point ها کمی بگید ، Coinها که مشخصه ولی با point ها مشکل دارم )

توی فروم های EA و غیره کمی چرخ (!) زدم یکسری موارد رو متوجه شدم ولی خب همش حوصلم نگرفت و بعضی مواردم متوجه نشدم ، یک دنیا تشکر برای راهنمایی هاتون...
1-سیزن انلاین بهترین بخش برای جمع کردن کوینز
2-بله
3-تایمیه که برای فروش وسایل یا بازیکنا وجود داره از 1 ساعت تا چند روز
با پوینتم فقط میشه پک باز کرد که به شانست بستگی داره که ازش بازیکن خوب در بیاد یا نه البته چیزای دیگم تو پک هست از قبیل قرارداد یا فیتنس اینجور چیزا

آخرین ویرایش:
كلن با هركي بود:-l
پست بي تربيتي اي ببينم به دوستاي ناظمم ميگما حواستون باشه
حسن مهدي از تو 5 6 سال كوچيكتره يه بار ديدي حرف بدي به زبون بياره:-l
l
ميگم تيم بعدي كي مياد؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or