FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
نه این EA پدر سوخته خوب کارش رو بلده.....تو 100تایی میزاره....مردم میگن 100 تا ریسکه بریم پوینت بخریم:|

چرا هی دوباره مطلبو هی میپیچونید :d

الان سرانجام این سئوال برای من و قطعا اونایی که نمیدونن پیش اومده
ماها با تعدادی محدود سکه یا پوینت این پک هایی که امشب میاد میتونیم استفاده کنیم ؟ اگه آره اصلا شانسی داریم برای بازیکن های فصل اگه بازم آره :d این سئوال پیش میاد
چند نوع پک میاد ؟ کدومو باز کنیم ؟

پ.ن چقدر خوب خودم یکم بعد جواب سئوال ها میفهمم

قیمت پک ها احتمالا 100 هزار سکه
75 هزار سکه و 50 هزار سکه هستش

و اینکه 100 تایی تووشون هست و دقیقا همینه کی 100 هزارتا میده پک باز کنه پول یه ژاوی و اینیستا هستش تازه اشانتیون یه والدز :d پس پوینت به صرفه تر هست
its a really shame
اگه من مسی رو از توو پک در بیارم به کل کوچه آش میدم :d

آخرین ویرایش:
این 100 تایی که میگین....چند تا ازش بازیکن در میاد..........بازیکن خوب از توش در میاد یا مثل این پک های معمولیه.........

یه سوال دیگه برام پیش اومده...تو این همه که زحمت میکشیم تو فیفا 14 هم همین تیم داریم یا موجودی صفر میشه.........باید از اول شروع کنیم......

در مورد پک باید بگم اگه شانستون زیاده(خوتون میدونید)خب باز کنید.....اگه نه(مثل من)ولش کنید
همون طور که سعید گفت چن تا باز کرد ولی هیچی....
خود من مثل چی هر هفته بازمیکردم....یه بار مرتضی 4 تا باز کرد یه اینفورم گیرش اومد.....یا تو یوتیوب یکی یه پک 100 تایی باز کرد اینیستا toty گیرش اومد قشنگ شلوارش رو از خوش حالی کند:دی
در کل اگه خوش شانسین (بازم ریسکه)بسم الله اگه نه که دابل ریسکه

دوستان اين ea پول پسرته مواظب باشيد شيطون گولتون نزنه زياد پك باز كنيد من كه ميخوام جلوخودمو بگيرم يه پك 5kيي هم باز نكنم
كلا اونايي تيمشونو فروختن و الان پول دستشونه ممكنه از اونايي كه نفروختن بيشتر ضرر كنن و پلو بدن براي پك و كلا از 0شروع كنن:d
تاپيك خعلي خوب شده همه فعال شدن.دم مهدي هم گرم:-"

در مورد پک باید بگم اگه شانستون زیاده(خوتون میدونید)خب باز کنید.....اگه نه(مثل من)ولش کنید
همون طور که سعید گفت چن تا باز کرد ولی هیچی....
خود من مثل چی هر هفته بازمیکردم....یه بار مرتضی 4 تا باز کرد یه اینفورم گیرش اومد.....یا تو یوتیوب یکی یه پک 100 تایی باز کرد اینیستا toty گیرش اومد قشنگ شلوارش رو از خوش حالی کند:دی
در کل اگه خوش شانسین (بازم ریسکه)بسم الله اگه نه که دابل ریسکه
من زده به سرم نزدیگ 300 تا دارم همشو می خوام پک باز کنم اگه هم نشد از دست التیمیت تا 14 خلاص میشم:d

من که خیلی وقته تصمیم گرفتم کل پولمو بزارم رو پک.شانسم ندارم.کلا دیوونه شدم.وسوسه یک شبه ره صد ساله رفتن مثل خوره به جونم افتاده.:دیالبته اگر روزی دو سه تا بازیکن بدن نمیرخم.ارزش نداره.

آقا قیمتا دیگه بالا نمیره.وقتی از یک بازیکن 4-5 مدل موجود باشه و یکیشم شده باشه 90 کسی دیگه نمیاد اون ورژن 82 ش رو به قیمت بالا بخره!همه قیمتها کلا میاد پایین.تو فیفا 12 بعضی بازیکنهای تیم فصل هم با قدرت بالا قیمتشون 3-4 هزار سکه بیشتر نیست!
ولی اون وسط ممکنه یک چند روز قیمتها تخیلی بیاد پایین.میگن پارسال تو یک مقطع با یک ملیون میشده مسی و رونالدو رو باهم خرید.باید تو اون مواقع حواستون باشه سریع اقدام کنین.

یه جمله تو یه سایت انگلیسی راجع به باز کردن پک خوندم که معنیش این میشد :

در باز کردن پک شما فقط هزینه رویا پردازی خود را میدهید!

خوب راست میگه دیگه قبل باز کردن پک دلمونو صابوم میزنیم یه چیز خوب از توش در میاد و پولدار میشیم ولی بعد باز کردن پک چهره تک تکمون دیدنیه!:d
البته استثنا هم هست!

من که خودم ترجیح میدم بازیکن بخرم تا اینکه شانسی چیزی گیرم بیاد اون هم با سکه،چون بیشتر کسایی که چیزی گیرشون میاد از طریق پوینت به هم EA رو به نون و نوا رسوندن هم خودشون نون و نوا رسیدن!دلیلش هم قبلا تو این تاپیک توضیح داده شده!

بچه ها هر کی باز کرد بیاد بگه واقعا چی بوده تووش :d نصرتی هم بود عب نداره
پشیمونی هم نداره :d زندگی همینه

---------- نوشته در 07:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:51 PM ارسال شده بود ----------

من که چند بار پک خریدم دریغ از یه بازیکن خوب...همش ضرر.........فقط تو پک هایی که خودش میده یه مارسلو در اومد ................

همین مارسلو هم 30 تا میبرن :d ما که هیچی درنیومد :d

من زده به سرم نزدیگ 300 تا دارم همشو می خوام پک باز کنم اگه هم نشد از دست التیمیت تا 14 خلاص میشم:d

شما كه جز بچه هاي بالا حساب ميشي از توپك حتي بازيكناي برنزي هم دربياد در كمتر از يه صدم ثانيه يهو 50$ ميره تو اكانتت و با فيفا پوينت 300k كاسب ميشي:-"

اقا من گیج شدم.....اینا کین تو تیم فصل؟؟؟؟؟؟؟؟تا یه هفته همینا تو پکن!!!!ینی این تنها تیم فصله؟خودشون گفتن 8تا تیم هست!!!!!بعد اینا همه از لیگای مختلفن!!!!خبری از پک جدید هم نیست!!!
رکب خوردیم خفن....دوتا پک 7.5 باز کردم :)) 12 تا ضرر کردم.....
در کل عجیب بود!

آخرین ویرایش:
اقا من گیج شدم.....اینا کین تو تیم فصل؟؟؟؟؟؟؟؟تا یه هفته همینا تو پکن!!!!ینی این تنها تیم فصله؟خودشون گفتن 8تا تیم هست!!!!!بعد اینا همه از لیگای مختلفن!!!!خبری از پک جدید هم نیست!!!
رکب خوردیم خفن....دوتا پک 7.5 باز کردم :)) 12 تا ضرر کردم.....
در کل عجیب بود!
مهدي منم مثه تو دوتا باز كردم شيت بود داخلش
منم عين همين سوالارو دارم
يعني تيم فصل همينابودن يا باز مياد؟
الان اينا قاطين شايد همين باشه
كي بريم بازيكنايي فروختيم رو بخريم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or